Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmvmm

Dzisiaj jakiś kretyn chciał mi przyjebać

Polecane posty

Gość mmmmmvmm

Stałam na światłach, on przede mną. Światło zmieniło się na zielone - a on stoi. Więc trąbnęłam na niego (nie jakoś chamsko, mi też czasami zdarza się zapatrzeć na światłach) a ten facet wysiadł i zaczął się drzeć i walić mi w szybę :/ Schował się dopiero jak pan za nami zaczął do niego wychodzić... Co za ludzie

Dokładnie Polska ........ ja pamiętam taki przypadek ... jechałam na giełdę (akurat mnie to nie tyczyło byłam pare samochodów przed.. wiadomo ruch ... koleś sie wrąbał na środek ... samochdy zaczęły trąbić ... a ten jeszcze wyszedł i z mordą do wszystkich ... zrobił z siebie pajaca i jeszcze uniemożliwił ruch xD żałuję że go nie nagrałam ...

Ja też pamiętam pewną scenkę, konkretnie nie ze skrzyżowaniem, ale z typowym chamem - czyli przeciętnym Polakiem wg zachodnioeuropejskich stereotypów o Polakach. Taksówkarz sobie zajechał na jakiś zajazd, czekał na klienta, jakiś gościu skądeś się nagle znalazł i zaczął go wyzywać od "pierdolonych okularników" i grozić itp. aż w końcu taksówkarz sobie pojechał... normalnie żal.

Gość mmmmmvmm
Strach na ulicę wyjeżdżać, bo nie wiadomo, na kogo się trafi :/

hahahaha dobre co da dekiel ... ooo albo co mi sie przytrafiło ... w lato idę przez pasy (tam niema świateł ) nic nie jedzie ide normalnie szybkim krokiem.... a tu z zakrętu wjeżdża auto ja juz prawie zchodze z pasów a ten otwiera okno ... pasażer i drze sie " rusz dupę !! " obróciłam się widze kierowca jakaś upośledzona jego żonka trochę sie motała jak jechała ... cóż mogłam zrobić pokazałam mu zeby stuknął się w głowę i na do widzenia środkowy palec ... co za cham !