Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa maśka

kradne bo lubie

Polecane posty

Gość ciekawa maśka

Jestem ciekawa czy są osoby kradnace dla przyjemnisci. Batoniki a może ciuchy z h&m? Dajcie jakieś porady mam ochotę kraść :P gdzie najlepiej? Jak? W jakich sklepach? w przymiezalni? Co z kidami kamerami klipsami etc

Gość współczuję tobie
kleptomanię się leczy u psychiatry 🖐️ szkoda, że głupoty nie można :O

aloha jesteśmy z Tobą w trudnych chwilach :)

Moja koleżanka kradła tanią biżuterię :P Wchodziła do sklepu, gdzie jest i biżuteria, i ciuchy. Brała jakieś ciuszki, że niby przymierzyć, w drodze do przymierzalni chwytała jakieś pierścionki. W przebieralni zrywała metki i je pod dywanik. I wychodziła, odkładała ciuchy na miejsce i baj baj. Aż w końcu ją złapali :D

Gość jhnhbikjhi
Nie cierpię złodziejstwa

Gość jhnhbikjhi
powinni wywieszać zdjęcia kradnących w sklepach to może ludzie pukneliby się w głowy

Gość przerwa między jądrami 90
na youtube pokazane są filmiki jak zciągać plakietke ochronną w sklepie z ubraniami nazywa sie to security tag

Gość Xyo
Ja tez kradne haha

Gość Kasia1988alks
ja raz ukradlam stanik a za majtki zaplacilam :D taki sam wzor :P

Gość popopopopo
prosze was kradnijcie w firmowych sklepach nike,adidas,new yorker itd ale nie w polskich sklepikach tamte koncerny placa swoim pracownikom 800zl a same zarabiaja miliardy nie okradajcie polskich malych sklepikow

Gość amsterdamka
a ja zaczełam krasc bo stracilam prace i nie moglam pozwolic sobie na cotygodniowe zakupy odziezowe, ani na drogie kosmetyki, na poczatku kradlam tylko rzeczy potrzebne, a teraz nie moge sie powstrzymac, chodze regularnie 3 razy w tyg na kradzieze, wynosze co sie da - bizuterie, kosmetyki, ubrania, buty, perfumy, rzeczy do domu typu swieczki zapachowe itp - wszystko co sie zmiesci do torebki, nawet niepotrzebne rzeczy, ktore nie sa dla mnie, pozniej rozdaje je znajomym... nie moge przestac tego robic:(

Gość paulunia199786
Kto popisze na gg i podzieli sie zemna doswiadczeniami z kradziezy .

ja tam czasem tez z kolezanka cos ukradne, tusze do rzes, bielizne, kolczyki... raczej dla adrenaliny a nie dla potrzeby...

Gość IU
Też lubię kraść, ale zdarzyło mi się to tylko 2 razy, jednak się boję, że mogliby mnie złapać...

wlasnie ten strach, ale jak juz wyjdziesz to masz niezly ubaw ze nikt cie nie zlapal...

Gość IU
No potem się ma taką satysfakcję, że nikt się nie skapnął... no i darmowa rzecz :)

Gość paulunia199786
Ktora. Z was chcialaby pogadac o strachu i adrenalinie przed kradzieza na gg ??

Gość lajla90
Ja za małolata kradłam jak brakowało mi kasy i weszło mi to w nawyk, nadal mi sie zdarza, chociaz nie mam takiej potrzeby, poprostu to lubię(czasem kradnę cos co zupełnie mi się nie podoba i nie jest potrzebne,a później oddaje komus ze znajomych).

Gość djxhfb
Okradajcie tych skurwysynow ile wlezie .Oni okradaja swoich pracowników płacąc glodowe pensje i dając umowy sieciowe .Pamiętajcie zero skrupułów !!!

przeciez za te kradzieże oni maja zwrot pieniedzy... wiec co sie stanie jak ktos wezmie jakas pierdole..

Gość fgfgffdfggd
a ja chętnie porozmawiam o kradzieży w sklepach i adrenalinie :) lubie kontrowersyjne tematy gg. 8119524 (niewidoczny)