Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iśka12345

Jestem singlem z wyboru

Polecane posty

I pamiętajcie. nie jestesmy SAMOTNE tylko SAMODZIELNE lub SAMOWYSTARCZALNE:) 🌼

Ty kretynie, ale facet rucha tabun panienek dziennie to jest ok, tak ??? Zaklamany samcze, ograniczone masz horyzonty . Jak facet jest sam i zarucha, to jest wielkim kozakiem. Przyszlo Ci do tej malej pały (mowie o glowie :o ) że kobieta rownie dobrze moze potraktowac faceta, jak męśką dziwkę i wyruchać go po czym pożegnać ???

WOLNA, SAMODZIELNA, SAMOWYSTARCZALNA KOBIETA TO SIŁA A FACETÓW DO WORA I DPO RZEKI!!!!!!!!!

Ty włąsnie nie rozumiesz różnicy pomiedzy facetem a babą. Na silę chcesz być mężczyzną i ruchać ile wlezie, tylko dla seksu. Póżniej sie nie dziw że nikt cie nie zechce. Bo my chcemy mieć normalne wrażliwe kobiety.

Witam Dolaczam sie do grona Chetnie poznalbym na zywo takie panie, bo mam podobna opinie o singlowaniu/zyciu :)

Dajmont Bicz może zmień płeć skoro nie akceptujesz tego co ci wypada a czego nie.

Nie chodzi o ruchanie ile wlezie. To akurat domena facetow :o skoro nie widzisz w ruchaniu przez facetow ile wlezie to juz Twoja sprawa. Jak kobieta jest sama i zaspokoi swoje pożądanie raz na jakiś czas z facetem, bez żadnych zobowiązań, to od razu puszczalska :o Co bredzisz o roznicy ??? Wg ciebie roznica jest taka, że facet moze ruchac ile chce i jest KOZAk a kobieta ktora uprawia sex nie bedac w zwiazku szmata ??/ Na takich gogousiow jak ty to tylko splunąć .

Nie zamierzam zmieniąc płci, jest mi dobrze . I sama wiem, co mi wypada aco nie. Teraz metroseksualny samczyk, jak Ty nie będzie mi tego dyktował ;)

a facetowi co wypada ???? zaruchać i zostawic tak ??? ruchać ile wzlezie i kozaczyć z tego powodu ?? gratuluję poglądow.

Tak wiec cało to singlostwo to jedna wielka farsa. Wymysl jakiś glupków. Faktem jest że samotnych osob jest coraz więcej, przez to że zanika różnica pomiedzy kobietą i facetem.

Seks bez zobowiązać jest fajny, a Faceci, którzy sądzą, że taka kobieta ''się puszcza'' pewnie sami często odwiedzają domu publiczne, więc....

Gość agnieszka taka
Dajmont może zostań dziwką? polaczysz przyjemne z pozytecznym.

BZ to swietny uklad a szczegolnie po dlugich nieudanych zwiazkach. Jest ustalony na pewnych zasadach i kazdy wie na co moze liczyc.A nie komus przyprawiac rogi.

Dokładnie ! Dla mnie większą szmatą jest facet, ktory zalicza panienki i jest kozakiem albo odwiedza odmy publiczne. Znasz takie powiedzenie, Michał ? że dla dla 60 gram kiełbasy nie warto brać całego wieprza do domu! Teraz widzisz, jaki ma sens "singlostwo"

Nie powiedzialam, ograniczona istotko,że ja tak robię. Wkurzaja mnie jednak mężczyźni o takich wlasnie poglądach, że jak facet rucha to jest ok :) Jak kobieta to puszczalska. A przyszlo wam do tych pustych łebkow, ze jak rcuhacie to wg was wlasnie takie puszczalskie > a fe;D

W ogóle nie wierzę w miłość... życie singielki jest fajne :D Niczym nie musisz się dzielić :classic_cool: Nie ma kłótni, płaczu, zazdrości ;)

Gość nocny doradca
To trzeba zostać samotnym żeby słuchać muzyki i spać w piżamie ? łojeżu

Gość michal3
Właśnie takie pseudo kobiety jak wy ruchają tylko psedo mężczyźni. Ciagnie swoj do swego. Tak, tacy ruchacze korzystający z was, są pozbawieni męskich cech. Wieć sie nie dziwdzie że normalny chlop omija was z daleka.

Gość michal3

nocny doradca - masz racje, ze nie trzeba. ale ja akurat mialam takiego faceta, ktory narzucal mi co mamy w danej chwili oglądac, czego sluchac itd. nie mialam ochoty sie z nim klocic o kanaly tv wiec sie godzilam i oglądałam te debilizmy, ktore mnie nie interesowaly. a co do piżamy to lubil taka ktora byla seksi ale dla mnie bardzo niewygodna. a teraz spie w czym chce:)

Haha, do kogo to bylo ;) Ja akurat mam swojego faceta ;) Wkurza mnie tylko relatywizm moralny, jakim cechuje sie większośc takich Michałkow.

michal pitolisz Na zachodzie taklie uklady to normalka tak samo jak ludzie zyja bez papierka slubu i nic nie widze w tym zlego. To swietny uklad na zasadach bez zdrad ibolu

Gość michal3
Dla ciebie to jest normalne, nie dziwie się. Ale jednak ludzie żyją po to by zakladać rodziny i miec dzieci. Przynajmniej większość naturalnie tak ma.