Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenio fajny gosc

wierzycie w duchy?

Polecane posty

Gość zenio fajny gosc

??????

Gość zenio fajny gosc
każdy boi sie poruszac ten temat

Gość zenio fajny gosc
a co widzieliście?

Tak, mi coś po domu chodzi, a w nocy mam schizy. Ale to normalka, jak dla mnie to prawda że istnieją sobie istoty niematerialne, nie ludzie, duchy tzw.

Gość zenio fajny gosc
a tako z ciekawosci

Duchy...hmmm...ja to nazywam raczej innym wymiarem. Każdy kto ma szczerą chęć sprawdzenia,czy coś takiego istnieje,może w prosty-choć niebezpieczny-sposób to zrobić.

Gość zenio fajny gosc
w jaki sposob?

He he ;) Wiesz,może umówimy się na Skype,co? Na Kafe nawet nie rozpocznę tego tematu bo jeżeli ktoś w to nie wierzy,to weźmie mnie za świra :) A już do końca opinii tutaj sobie niszczyć nie chcę ^^

Bez sensu, głupki z was jeśli chcecie to robić, to jest zakłócanie ich spokoju, i śmiejcie się ale to cholernie niebezpieczne. Nie radzę.

Gość zenio fajny gosc
dobra lepij nieporuszać tego tematu:))

mucha_nie_siada- Wiem. znam autentyczny przykład kiedy gość stracil nad sobą kontrolę i został opętany...ale to był brak umiaru z jego strony.

Gość taka sobie jednaaaaaa
łukasz pisz jestem ciekawa jak:)

to utwórz nowy topic i pisz pod innym nickiem:) np na ogólnym:)

Wiesz moja mama jak była młoda, przez 10 lat po ślubie starała się o dziecko i nic. Wszyscy lekarze mówili że jest bezpłodna i nigdy nie bedzie miała dzieci. Poszła raz w sumie dla zabawy na seans spirytystyczny ze znajomymi. Polegał na siedzeniu przy okrągłym stole, przy medium oczywiście ,która to osoba znała się na rzeczy i nie robiła sobie z tego żartów. Na stole wiadomo talerz ze strzałką i w półkolu alfabet. Każdy miał wybrać ducha swojego przodka żeby się z nim skontaktować i zadać jedno pytanie. Mama wybrała swoją babcię i spytała czy bedzie miec dziecko. Autentycznie powiedziala ze talerz poruszał się sam, i strzalka wskazala kolejno litery T A K, dodam ze moja mama jest osoba raczej sceptycznie nastawiona do tego typu rzeczy. Niedlugo po tym zdarzeniu zaszla w ciaze a po 9 miesiacach urodzilam sie ja:D

jak utworzy nowy topic,to i tak bedzie wiadomo,że to on,nawet jeśli będzie pod innym nickiem hehe :P A tak w temacie,to duchy istnieją :) Ale wole nie miec z nimi styczności.Po prostu :D

Nie pisz. To jest wtracanie sie w inny swiat, oni tego nie lubia, to jak igranie z ogniem. A ktos glupi i niedoswiadczony dla kogo to jest zabawa, moze narobic szkód. Małolaty zawsze będą ciekawe ale trzeba sie powstrzymac.

hehe ale mi komplement strzeliliście, mam 30lat:P a o duchach lubię czytać:)

dlaczego? można podać sposób np omijając jakiś szczegół czytałam na ten temat wiele i po prostu jestem ciekawa czy sa one skuteczne. Nie mam zamiaru tego robić a nazwanie mnie małolatą naprawde sprawiło mi przyjemność:P

I nie będę zwracać uwagi na złośliwości osób które nie wierzą w to i są na maksa realistami, "wszystko da się naukowo wyjaśnic". Ci których nie raz spotkało "to" uczucie i wierzą, wiedzą o czym mówię i dla was moi drodzy wiem że nie będzie to śmiesznym żartem. :)