Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kailinka

kurna, chyba moj facet ma kogos na boku!!!

Polecane posty

Gość kailinka

Czlowiek, ktory zawsze byl indywidualista, ubrany w bluze i jeansy, zero strojenia-nie obchodzilo go nic co sie wiaze z wygladem, teraz mowi, ze nie ma sie w co ubrac! wczoraj na sklepy po ciuchy! dla mnie to szok:) wieczorem mowi ze pojdzie do pracy w nowej koszuli i spodnie musi wyprasowac! Że CO??? dzisiaj przed samym wyjsciem stoi przed lustrem, perfumy dwa razy w uzyciu, jakas maź na wlosy... kurka, jak tu gada sprawdzic?

Gość przerwa między drzewami
a gdzie pracuje, może to jakaś nowa współpracowniczka go zauroczyła...

Gość zenio fajny gosc
podejżane

Gość kailinka
pracuje w duzej firmie, nie mowil nic, ze kogos nowego zatrudniają, chyba ze jakas stara go zauroczyła,:) jestem skołowana, bo to typ faceta ktoremu romanse nie w głowie, znam go dobrze.... a może nie tak dobrze jak mi sie wydaje!

Gość wiem zła byłam
Ja myślałam że mojego już byłego faceta też dobrze znam ... byliśmy razem ponad 7 lat ... To on prawił mi morały o zdradzie (jakie to złe i jak boli) ... miesiąc temu mnie zdradził ... w życiu bym się tego nie spodziewała (predzej po sobie bym się mogła spodziewac takiego wyskoku). Drugiego człowieka tak naprawdę nigdy nie poznasz... taka prawda.

Gość wiem zła byłam
Jeżeli intuicja podpowiada Ci że ma kogoś to bacznie go obserwuj ... Mój mi w żywe oczy wmawiał że z nikim sie nie spotyka (zarzekał się na życie naszego dziecka!) ... a ja czułam że jest inaczej tylko nie miałam konkretnych dowodów ... potem same do mnie dotarły.

Gość kailinka
kur..., ale on sie brzydzi zdradą, jest uczuciowy, mocno zwiazany z rodziną, ma jasno określone cele i plany na życie.. takie wyskoki nie są podobne do niego, nie pasują!

Gość wiem zła byłam
Mój też "niby" się brzydził zdrady ... mnie i córkę do ostatniej chwili by na rękach nosił ... zdradzał mnie od października zeszłego roku a jeszcze w Sylwestra dedykował mi piosenki na imprezie z tekstem" Dla (moje imię) najważniejszej osoby w moim życiu" ... To jest dopiero obłuda! 1 stycznia dostałam informację że ktos go widział z kimś innym ... Chodził z nią pod oknami naszrgo mieszkania! ... Przyznał się.

Gość wiem zła byłam
Naprawdę radzę Ci wnikliwą obserwację jego zachowań ... Mój były też nagle zaczął bardziej dbac o siebie. Już wtedy wyczułam że ma kogoś ale bez konkretów nie mogłam go o nic posądzic.

Gość wojtek ma w lazience rybiki
ty tez zacznij bardziej niz wykle o siebie bdac jak tego on nie zauwazy to:(

moze ktos w pracy mu zwrocil uwage ze sie ubiera jak lajza:D

Gość kailinka
wojtek, wlasnie tez mysle ze prędzej to niz ktos na oku... :)

Gość wiem zła byłam
Autorko ... my kobiety czasem na siłę staramy się wyprzec to co dla nas bolesne ... byc może nie ma nic na sumieniu -tak jak pisałam nie mozna osądzac kogoś bez konkretnych dowodów ... ale nie wypieraj całkiem faktu że może miec kogoś innego ... obserwuj ....

zastanow sie CI tez jest milo jak obca osoba(facet)zwroci na ciebie uwage nie koniecznie musisz odrazu zdradzac,wystarczy ze widzisz ze jeszcze sie podobasz i masz lepsze samopoczucie i czujesz sie jakos tak fajnie...prawda?!wiec moze o to chodzi tylko a nie koniecznie o zdrade .posmiej sie troche z niego ze co on sie tak stroi i zobacz jego reakcje...

Albo zrób mu niespodziankę i wpadnij po niego do pracy jak będzie kończył, zobacz jak się zachowa. Ja miałam kiedyś taki niewinny flirt z kolegą z pracy i jak mój eks po mnie przychodził, to taaak szybko zbierałam tyłek sprzed budynku, byleby tamten nie zobaczyl, niewiem czemu bo wiedzial ze mam faceta. Tak jakos odruchowo.

a i TY napewno jak wlozysz seksi sukienke ,masz sper makijaz i wloski zrobione czujesz sie lepiej w towarzystwie i ogolnie jak miss:)-taka przenosnia

Gość kailinka
odwiedziny u niego w pracy raczej odpadaja, musialabym wziac w tym celu urlop zeby pojechac:) zaczne gadzine obserwowac, jak bedzie nadal sie stroil przed lustrem to podpytam...

Gość hisroria lubi ja nie
i co ?

Gość kailinka
No i dzisiaj to samo! strojenie, zalozyl koszulke z nadrukiem, na to jakis sweter i poszedl sie przejrzec do lusterka, nagle slysze jakies przeklenstwa, pytam co jest.. a on do mnie , ze mu nadruk wystaje spod swetra, a ja mowie : "to co z tego, przeciez lubisz ta koszulke" a on, - "ale nieladnie jak tak wystaje" heh usmiałam sie po pachy, strojniś sie zrobil jak cholera!

Gość papappapap
0/10 :O

Gość koziorożec to ja.....
spytaj wprost :D

Gość koziorożcu
jak spyta wprost, to myślisz że on niby prawde powie? obserwuj!

Gość koziorożec to ja.....
ale się będzie bardziej pilnował:D i prędzej popełni jakiś błąd:D

Gość kailinka
podnosze, caly czas obserwuje, widze jak sie zmienia, jak nie moze sie skupic na rzeczach codziennych, staje sie zapominalski, buja w obłokach! nie wiem co myslec o tym!!

Gość kailinka
zła jestem na siebie, że tak mysle, ale czuje ze cos knuje ten mój... jego zachowanie na to wskazuje, pytałam pewnego dnia czy jakas babeczka w pracy jest nowa, bo do mnie sie tak nie stroi. zaczał wymyslać, ze po nocy ma włosy w rozne strony .. dziwnym człowiekiem sie stał...

Gość taka jedna co sie nudzi
zdrada na moje oko