Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona .

Ciąża w tym wieku ?

Polecane posty

Gość zagubiona .

Witajcie. Mam 16 lat i jestem w ciąży :( jestem ogółem załamana ... dlatego piszę tutaj. może to nawet nie jest odpowiednie miejsce, ale sama nie wiem do kogo się zwrócić :( Nie skończyłam jeszcze gimnazjum a już zostanę mamą. To był przypadek i fatalny pech :( zabezpieczyliśmy się :( NIE WIEM SAMA JAK TO SIĘ STAŁO :(( kto podtrzyma na duchu ? :( pomocy ... :(

Gość może mało doświadczona ....
mam 19 lat 2letnie dziecko :* :) nie było tak źle .. :)

To ja spróbuję... dziecko i ciąża to nie koniec świata, nie wyrok śmierci, nie nieopaeracyjny rak mózgu...itd... Dasz radę i z dzieckiem i szkołą ...nie Ty pierwsza i nie ostatnia!

Gość nie dostaniesz medalu
a napewno nie jest to rzecz za, którą można by Cię pochwalić. Ale zobaczysz że dasz radę. szczerze mówiąc nie wiem co Ci tu napisać. sama nie wiem jak bym się zachowała w takiej syt.

Gość nanananna
zagubiona a pomysl ile kobiet wogule nie moze miec dzieci bedzie ok

Gość Mamaaaa
Nie martw się,ja byłam w takiej samej sytuacji.Dzisiaj mam super 17 letnią córcię a ja ...hmmm dalej młoda mamuśka:)

Gość FIFIFIjjjjj
Szybciej wychowasz i potem bedziesz miała spokój ja żałuję że wcześniej nie miałam dziecka no może nie aż tak wcześnie ale bedzie ok zobaczysz, a jak się urodzi to wszystkie wątpliwości znikną!!

Gość Mamaaaa
Jak zareagowali Twoi Rodzice? A chłopak?

głowa do góry, weź się w garść, dziecko to nie koniec świata. z małą możesz i liceum skonczyc i studia, zalezy od organizacji;)

Gość wpadki dasz rade
zabezpieczylas sie i wpadlas dziwne gumka pekla czy co? trzeba bylo brac do tego tabletki antykoncepcyjne bo prezerwatywa zawsze sie moze zsunac czy peknac a to ze jestes w ciazy trudno tnie trzeba bylo sie tka spieszyc z bzykaniem ale dasz rade jest wiele takich dziewczyn a ile lat ma twoj chlopak Ja mam prawie 24 i niewobrazam sobie zebym mogla miec dziecko ahhh

Gość zagubiona .
najbardziej boję się reakcji rodziców. tym bardziej, że mam rygor w domu :( jestem w piątym miesiącu ... coraz ciężej jest mi maskować brzuszek :( więc pewnie niedługo już wszystko wyjdzie na jaw samo :(

Gość zagubiona .
mój chłopak ma 19 lat . też jest młody i głupi więc .. yhh ...

Gość musisz ponieść konsekwencje
rodzice powiadasz? z rodzicami zawsze ciężko ... ale spokojnie. kiedy dziecko się urodzi wszystko się zmieni. ich postepowanie tez. zobaczysz sama.

Gość jeśli nie chesz by rodzice
wiedzieli to poszukaj w necie co najlepiej robic, jak sie ubierac by maskowac ciaze. ale najlepiej gdyby wiedzieli . tak zawsze lepiej

Gość twoj facet wie
j.w

w 5?:x ja też jestem w 5 i nie sposób już ukryć... z resztą, jak rodzice nie zauważyli mdłości, czy wizyt u lekarza [to byłoby zajebiscie nieodpowiedzialne, gdybys nie chodzila do gina]? wydaje mi sie, że to prowo i ściema.