Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artystka**

kłopoty z chłopakiem

Polecane posty

Gość Artystka**

Hej, witam Wszystkich mam problem z chłopakiem i mam nadzieje na obiektywna opinie sytuacji z Waszej strony:) A zatem jestem z nim od 2lat, mój chłopak zerwał ze mna po raz pierwszy we wrzesniu z powodu kłótni o mojego kolege, mimo wszystko wróciliśmy do siebie ale on po raz drugi mnie rzucił w grudniu i to przez telefon:( uzasadnienie było takie, że do siebie nie pasujemy jesteśmy z różnych światów, itd...Jednak przed ?Bożym Narodzeniem o czesto sie do mnie odzywał mówł że tęskni że kocha, itd... W konsekwencji znowu zaczeliśmy ze sobą chodzić i było na prawde wspaniale tak jak na początku naszego związku. Ale od kilku dni znowu tak jakby zaczął mnie troche olewac, dzwonil do mnie dzisiaj rano ale tel mi sie rozładował napisałam mu smsa ale on do tej pory mi nie odpisał...

ile on ma lat?? to chyba niedojrzały głupek, widocznie musisz swoje przecierpiec az facet dojrzeje

Gość alice111111111111
dałąś mu ciche pzryzwolenie na takie traktowamnie, on cie zuca ty wracasz, to jest straszny zwiazek tak miałam kiedys az to skonczyłam i poboli ale przejdzie zuc go. przepraszam za bledy ale nies jestem polka

Gość Wiolonczella
on ma 21lat a ja 19...za pierwszym razem zerwał ze mną bo był zadrosny o mojego kolege i twierdzil ze go oszukalam, mimio ze nic nie zrobilam rozmawialam tylko z kolego przed domem przez godz

Gość lo lo lo lo lo
a co tu radzic.Na glupote to i Salomon nie poradzi.Bujaj sie dalej z kolesiem.Powodzenia.

Gość Wiolonczella
myslicie, ze on znowu ze mna zerwie???W dodatku ostatnio mi powiedział, że mi nie ufa i powiedział to na prawde szczerze, cały czas ma wrażenie że go zdradzam chociaż nigdy tego nie zrobilam

Gość Wiolonczella
to czemu zrywa i wraca???

Gość ja nie wierze wlasnym oczom
bo mu sie nudzi