Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zabencja

PROSTOWNICA-jakiej uzywacie ??

Polecane posty

Gość Zabencja

jak w temacie czekam na wypowiedzi :)

Gość ja uważam że
ja używam Remingtona

Gość ja osatnio sobie zamówiłam
i mam babyliss PRO nano titanium nr 151929 jest zajebista !! tytanowa z jonizacją,nie pali,włosy błyszczą są po prostu żywe...:) jeszcze farrbuje włosy na taki kasztanowy jasny ii po wyprostowaniu ten kolor jest jeszcze żywszy :) POLECAM:)

chcialam remingtona,ale jak patrzyłam w sklepie to nie mialy jonizacji z reszta jakos nie podobało mi sie jej wykończenie..moja jest cieniutka i moge nią robić naprrawde naturalnie wyglądające loczki i dlatego chyba jednak moją polecam :) oczywiscie jesli mowicie o tej najnowszej remingtona:)

Gość Zabencja
wlasnie szukam dobrej prostwonicy ktora oszczedzi mi wlosy oo tej z Rowenty slyszlaam ze jest dobra :) albo zamowic fryzjerska w salonie jakims lepszym ....

najlepiej popytaj u fryzjera albo idź do hurtowni fryzjerskiej, na tym nie ma co oszczędzać bo potem wydasz na odzywki ;)

Gość Zabencja
nie no jasne tu nie chodzi o kase tylko o jakos ii na tym mi wlasnie by zalezalo ii jeszcze chcialabym sobie kupic lokowke ;]

to pisze przeciez ,ze ta moja prostownica obi również naprawde piękne loki:) bo jest cienutka i przystosowana do tego.. a co do odżywek jak ktoś napisał..prostownica przecież nie będzie regenerować włosy ,a od tego są odżywki,wiec i tak czy owak trzeba ich używac jesli chcesz miec naprawde piękne i zadbane włosy :) ja mialam problem bo pare razy jasny balejaż robiłam i mialam popalone dosyc mocno.. ścięłam je z jakis ok temu i pzefarbowalam na kasztanowy taki pod rudy wchodzi cos jak Żmuda ma.. teraz mam włosy do łopatek ,dzięki odżywką i dobrej prostownicy naprawde wylądają zdrowo i chyba są zdrowe bo nie widze jakis zniszczeń :) a nawet ich nie podcinam:)

włosów* :)

dzięki odżywkom *

Gość Zabencja
ja osatnio sobie zamówiłam

chodziło mi o to żeby kolezanka nie kupowała jakiegos badziewia z Biedronki za 30 zł bo oszczędzając na prostownicy będzie musiała zainwestowac w odzywki które "wyleczą" jej popalone włosy albo je obciąć. Czytanie ze zrozumieniem się kłania :)

Gość Zabencja
zaraz sie tu jeszcze poklucicie ja zrozumialam o co chodzi :) taak na marginesie prostwonica mozna sobie zrobic krzywde a szczegolniej aks ie jeszcze rozjasnia wlosy, ii mysle sobie ze chce przeznaczyc lepsza sumke na lepsza prostownice bo od prostowania jestem uzalezniona ;];]

Jamajka- z czytanie ze zrozumieniem akurat nie mam problemów:] mi chodziło o to,ze jak włosy są zniszczone to juz zadne odżywki nie pomogą:O to chyba logiczne,włos jest martwy 2cm od cebulki ..poniżej wszystko juz jest martwe takze jak włos sie zniszczy to trzeba go obciąć jak już,a odżywek zawsze trzeba dobrych używac czy sie ma złą prostownice ,czy też dobrą:]

Gość Zabencja
too jak kochana gdzie sobie ja zamowilas i ile za nia dalas :)

jest droga owszem,ale z babyliss są naprawde dobre prostownice..:) z reszta poczytaj opinie..ja i tak najbardziej lubie nią loki robić:D

Gość Zabencja
nooo wyglada bardzo przyzwoicie ii koszmarnie droga to nie jest

napawde polecam:) bo jeszcze niedawno sama mialam problem z decyzją i też szukalam porad na kafeterii,ale jakos nie pzypadły mi do gustu w koncu sama poszukałam i zobaczyłam opinie pomyślalam,zaryzykuje:) ii podoba mi sie...najważniejsze wg mnie jest ta jonizacja..

Gość Zabencja
taaak ja mam suszarke z jonizatorem Babillis i tez jestem zadowolona akurat ja dostalam w prezencie ii ze tak powiem jak w morde strzalil:) tak przegladam ta stronke ii maja takze kosmetyki ciekawe czy sa dobre hymm

masz suszarke z jonizacją? prosze powiedz cos więcej o niej..czy nie puszą się włosy? czy tak naprostowuje je?? bo po mojej suszarce mam siano :O dlatego nie susze i wole,zeby same doszły do ładu,chociaż wiadomo czasami się spiesze...

Gość Zabencja
http://www.segundamano.es/madrid/secador-de-pelo/a15769112/?ca=28_s dokladnie tak wyglada przeszkadza mi troche to ze jest dosc ciezkawa nie pusza sie wlosy jest naprawde bardzo fajna ma zmienne koncowki druga jest do prostowania i przyznam ze nie zle jej to wychodzi pod warunkiem ze nie ma sie bardzo zniszczonych wlosow i mozna wlaczyc chlodny nawiew co jest fajne bo zakonczeniu suszenia zawsze sobie chlodze wloski :)

Gość prostowłosa
Prostownicę najlepiej jest kupić w hurtowni fryzjerskiej lub zamówić przez salon fryzjerski- ja tak zrobiłam. Moja prostownica to Jaguar ST 500 z płytkami turmalinowymi. Ona naprawdę robi włosom dobrze;) A dałam za nią 200zl, to nie dużo za profesjonalny sprzęt. Wybierzesz jak uważasz tylko nie kupuj prostownic w hipermarketach!!!