Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majacy problem

Mam problem z sąsiadka! Pomocy!

Polecane posty

Gość majacy problem

Moja historia przedstawia sie nastepujoca. Mam 20 lat i mam piekna sasiadke, tzn bardzo mnie ta kobieta podnieca i jara. Jest bardzo podobna do tej laski na zdjeciach: http://ddfcash.com/PROMO/ddfbusty/pics/7397_7397/?nats=MjEzNDE2Njk6NToz,0,0,0,8838 bardzo mnie podnieca i w ogole... wale pod nia czesto... gdy widze ja przez okno. Nie wiem co mam zrobic bo ona jest rozwódka, i moze ma parcie na twardego mlodego kut.asa. Ale co bedzie jesli mnie odrzuci... jak moge ja poderwac??? mial ktos moze podobno przygode i poderwal sasiadke??? dodam ze ona ma 36 lat.Marze zeby przylapala mnie na waleniu konia i dala mi cyca do ust, a sama obciagala. Co mam zrobic? myslicie ze ma ochote na mlodego kut.asa ? moze byc wyposzczona, na 99% nikogo nie ma. Pozmocie prosze o sensowne odpowiedzi

Gość majacy problem
bylem kiedys u niej normalnie ubrany(chyba pozyczyc zarowke bo u mnei nie bylo, a sie wypalila) ale ona przyjela mnie w szlafroku(chyba byla po kompieli, byl wieczor)cyce malo jej sie nie wylaly ze szlafroka ale ona nic sobie z tego nie robila... ale patrzyla na mnie zalotnie ani nic, tak na mnie podzialala ze kiedy wrocilem musialem odrazu zwalic:(

Gość majacy problem
tzn? opowiedz doklaniej,prosze moze to bedzie cenna wskazowka dla mnie, ile masz lat?

mam 24 to ja podrywalam sasiadke bo jestem bi poszlam do niej z winem upilysmy sie i zaczelysmy sie bawic

Gość majacy problem
a ona ile miala lat?

ale i kiedys taki mlody lepek probowl mnie poderwac i mu sie udalo ale go zerznelam

Gość majacy problem
ona ma jeszcze corke 20 letnia tzn w moim wieku ale ona tez jest swietna ,lecz ma chlopaka to nawet nie startuje do niej a zreszta i tak wole ta cycata suke jej mamusie:D

Gość chętny maniek
Jak ja lubię takie dojrzałe suczki z wilgotnymi cipeczkami - gorące i chętne. Daj namiary to ją przetestuję :)

Gość pewnie by was obu nie poczula
z waszymi 14 cm paukami:Phahaha

Gość majacy problem
w sumie to siem nie martwie-bo jak ona mnie odzuci to sąsiad z pietra wyzej zaopiekuje sie moim brązowym wąwozem

Gość pik pobiedy
gossiaa190 - zerżnąłbym cię

Gość ddddddddddddasaaasa
ja jestem tuż po 30 i marzę o jednym takim21-letnim, więc masz szanse, podejdź sąsiadeczkę jakoś sprytnie, pomóż zakupy przynieść i patrz głęboko w oczy a może ulegnie, a wtedy czeka Cię raj

Gość o jacie pierdziele
czyli ona musi byc dobra w tym skoro ma 20 letnia curke a sama ma 36, szybko poszla na calosc to i tobie sie uda

Gość do mającego problem
no i jak ? ruszyłeś z miejsca czy nadal sam sobie radzisz?

Gość jas31
Witam tez mam taki problem ze sąsiadka mnie podgląda jak wale konia w oknie,lubię starsze c**y pieścić i dymac,zerznalbym ha tylko niewiem jak jej to powiedzieć co mam zrobc a jestem pewien ze chce go poczuc