Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naomic544

rozmiar buta 34... gdzie mogę kupić buty w tym rozmiarze?

Polecane posty

Gość naomic544

mam 23lata i duży problem z zakupem butów zwłaszcza letnich...

Gość 2099
na bazarze ruscy wszystko tam mają.

Gość naomic544
no sa małe i śliczne ale o szpilkach mogę moparzyć... nie wie ktos gdzie dostanę buty na siebie???

Gość .....ot..co......
jest taki jeden sklep obuwniczy co sie zwie Bartek :classic_cool:🖐️

Gość Anderka
Poszukaj na allegro, zdarzają się takie małe rozmiary butów. Coraz więcej firm szyje damskie buty w mini rozmiarach. Ryłko chyba ma od 35. Przeszukaj dobrze allegro, na pewno znajdziesz.

Gość 2099
poszukaj gdzieś w necie są firmy co na zamówienie robią buty .. Ty masz małe stopy kto inny ma wielkie.

Gość Anderka
Gość Anderka
Gość KOndziu
taaaaaa jasne, wielkie stopy u kobiety- buty jak takie futerały od skrzypiec, a jej paluchy u stóp wielkości twojej pięści.... 38 -40 jeszcze przejdzie, ale większe to porażka.

Gość ale lipa
Cholerka jak kiedyś mialam piekne skórzane kozaczki, szpilki właśnie 34 rozmiar, to nikomu nie mogłam ich sprzedać, ani nawet dać. W komisie leżały i też sie chętna nie znalazła, a teraz Ty się pytasz, jak je wywaliłam dawno do kubła echhhh :(

Gość Andypola.pl
A ja zapraszam na naszą stronę! www.andypola.pl tam znajdziesz buty nawet od rozmiaru 32 aż do rozmiaru 46, no przynajmniej dla kobiet. Pozdrawiam.

Gość kozibonk
w lodynie jest takich pelno no i w chinach bo wiesz chinki to maja male nozki

Nie wiem czy to aktualne, ale sama mam małą stopę (21,7cm) i też zawsze wielki problem z kupnem butów, dlatego jak widzę takie wątki jak ten, to zawsze piszę gdzie można znaleźć małe buty. Na allegro można kupić małe buty - wkładka 21.5 - 22 cm u allegrowiczów: Power-Girls KaYee yamilla19 (producent yamilla ma nawet ładne platformy na szpilce)) ardea19 victoria-obuwie F_H_Sandra komix83 Dodatkowo strona www(kropka)femmishu(kropka)pl A wkrótce mają otworzyć jeszcze www(kropka)malebutki(kropka)pl Mam nadzieję, że każda kobieta o małych stópkach (a jest nas naprawdę dużo!!!) znajdzie w końcu swoje wymarzone pantofelki.

Gość DDDAS
W CCC I DAJSZMANIE JAK BY SIĘ TO NIE PISAŁO OSTATNIO FAJNE WIDZIAŁAM

Gość kasia 82..........
w sklepie dziecięcym..

Gość xxxx2
Jestem w sumie na świeżo z tematem butów, bo właśnie rozpakowałam paczkę ze sklepu Prima Strada - www.primastradaesklep.pl . Zamawiałam tutaj nowe kozaki na koturnie i w sumie bardzo szybko dotarły. Znalazłam na ich wyprzedaży skórkę z trzydziestoprocentowym rabatem. Buty made in Poland, także jakościowo na wysokim poziomie. Kozaki dobrze leżą, teraz tylko pozostaje czekać na mrozy i można zacząć testy w terenie ;)

Gość sylka33s
Niedawno to odkryłam na stronie http://styloweobcasy.pl bardzo fajne workery. Dobra cena, wysoka jakość wykonania, jestem zadowolona. Mogę polecić. Miła obsługa, odpisują na maile od razu.