Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Czy badaliście gęstość kości swoich dzieci w osteobusach? Jeśli tak, to czy potwierdzaliście złe wyniki w poradniach specjalistycznych?

Gość podnoszęęęęę

Nie potwierdzałem badania bo nie ma po co potwierdzać a poza tym nawet nie ma gdzie potwierdzać bo takich urządzeń jest w Polsce 5 a tylko 1 taki osteobus z takim sprzeętem do badania dzieci ,wiec jesli kobieto miałaś to szczęście i mogłaś zbadac dziecko to zrób co ci specjaliści poradzili a napewno twoje dziecko dobrze na tym wyjdzie. Jak tak zrobiłem i dzięki temu moje dzieci nie sa teraz kalekami. Poszedłem do swojego lekarza i do innego specjalisty to gamonie nawet nie wiedzieli co to jest , a na swiecie dzieci bada sie juz od 10 lat i to w najbardziej renomowanych ośrodkach medycznych.

Nie wiem czy można to nazwać szczęściem. Lekarze z mojej przychodni twierdzą że to naciągacze - tym bardziej że od razu zaproponowali cudowne lekarstwo za 100 zl. U mnie w mieście w szpitalu dziecięcym mają dużo bardziej profesjonalny sprzęt do badania gęstości kości. Udałam się tam żeby zrobić odpłatnie takie badanie ( żeby nie czekać w kolejce), ale mała tak histeryzowała że nie daliśmy rady. Ale na jutro zapisani jesteśmy do endokrynologa dziecięcego, może on zleci jakieś badania. Pozostanie nam jeszcze poradnia metaboliczna z terminem na ....październik :O zobaczymy czy wyniki się potwierdzą.