Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

huńćwok

jak wniesc alkohol na studniowke??

Polecane posty

dodam, że mam dosc ciasną sukienkę, więc pod sukienką nic nie wniosę raczej, torebka kopertowa, więc nic tam nie wejdzie zamierzam kupic ze trzy małpeczki wódki. ma ktos jakis pomysł gdzie to schowac? a Wy gdzie chowaliscie picie?

a po co masz sie kryc? kup szampana piccolo wylej zawartosc wlej wóde zakorkuj owiń ładnie sreberkiem i wejdz pokazujac nauczycielom ze niby tak dla zwały...wszystko w temacie

Gość qwert1234
mi wniesla mama a tak to w ogole wnosili w kurtkach czy reklamówce i nikt sie nie chapał

Gość .....ot..co......
wloz do torebki 💤🖐️

Gość maturks4
A po co ci alkohol? To maturzyści na tyle prymitywni, że bez taniego dopalacza zabawić się nie potrafią? I to ma być dojrzałość? Szczeniackie podejście i brak szacunku dla samego siebie

Gość sarmancka
stare baby darujcie sobie te idiotyczne komentarze u mnie jedna kolezanka miala duzą torebkę, można rzec torbę i ona w niej miala alkohol. Poświecila sie i przechowywala nasze trunki :)

Ale maturks4 ma rację ! Na chuj Wam alkohol na studniówce? Nie możecie jednego wieczoru wytrzymać bez wódy? U mnie nie było takiej patologii.

Gość gość5443
można po niektórych wypowiedziach wnioskować, że na weselach to dorośli są żałośni i niedojrzali, bo piją alkohol i to często przy dzieciach...toż to już sięga patologii ! Ludzie dajcie spokój, maturzyści to już nie dzieci, ale wiadomo, że umiar należy zachować. U mnie dziewczyny transportują alkohol w podszewkach od torebki, pończochach,pasach.

Gość gość
wlasnie już nie dzeci sa pełnoletni wiec czemy tak się kitraja z tym alkoholem?:O

Gość gość
Lepiej pić alko na 100 niż być takim debilem ze wp******lać wódę przy dzieciach na weselu