Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce miec mniejszeEE

moje BMI 27.1

Polecane posty

:( chce schudnac moje zycie to ciagla waga z kilogramami czasami nienawidze swojego ciala i siebie czesami mi nie wychodzi nic, a nic... najgozej jest jak zjem wiecej niz zalozylam chce wiosny chce pojezdzic na rowerze nie cwicze w domu jem mniej i zcekam czy schudne to jest dobijajace :( potrzebuje czasem wsparcia... ktorego nie mam od nikogo ;(

codziennie czytam wazse zmagania czerpie z nich wiedze dla siebie wnioskuje + i - roznych diet ale wybieram mż jak zawsze :)

jak jest cieplo kazda wolna chwile spedzam na rowerze niestety w okresie zimowym nie mam tej mozliwosci czekam na wiosne na cieplejzse dni jestem zbyt biedna na basen silownie aerobik i zbyt leniwa na same cwiczenie w domu duzo chodze spaceruje... ale wiem ze to malo :( i tak siedze jak dzis i znow czekam zeby schudnac z samego mż to jest proces dlugo dluzszy niz ten jak jezdze na rowerku :)

Gość -------G2----------
Moje 22.8 :-D

Gość avijaaa
ja mam 25,5. tez chce mniej tez sie zmagam, od zawsze.

Gość dadadami
no to rezygnuj ze słodyczy;) Zacznij jeść zdrowo i pij dużo wody- to wystarczy ;) PS: ja też kocham rowerek :D

wkurza mnie moje lenistwo teraz zamiast pocwiczyc to ja wole na kafe posiedziec zamiast pocwiczyc... :D

nie jem slodyczy od roku definitywnie, pije wode i jem zdrowo tylko czasami zdrowo wiecej niz powinnam i nie jem swinstw naprawde jem zdrowe posilki kiedys wazylam 115 kg :( u mnie byle chwila slabosci i waga leci w gore ozcywiscie ta slaboscia jest wiecej zdrowego jedzenia nie mowa o jakims smieciowym jedzeniu... slodkosciach... sokach napojach gazowanych itd

Gość avijaaa
ja tez wlasnie taki len jestem. zamiast sie poruszac to ja zalegam na kanapie przed tv. rownie dobrze moglabym ogladac film maszerujac w miejscu, krecac biodrami itp. ale nie, mi najlepiej jest lezac lub siedzac. tez tego w sobie nienawidze. probowalam to zmienic tyle razy i zawsze konczylo sie tak samo - lezeniem na kanapie. :-(

Gość -------G2----------
Dużo pomaga w schudnięciu picie dużo wody przegotowanej, ja też kocham jazdy na rowerze ale latem na powietrzu a nie w domu.

lezac tak lub siedzac tylko mysle ze moglabym pocwiczyc... ale nie no lenistwo u mnie jest gora za to na rower nie trzeba mnie namawiac uwielbiam rower :)

co do wody to pije bardzo duzo okolo 2l wody mineralnej do tego herbata zielona z 4 kubki dziennie wiec jak na moj organizm mysle ze pije wystarczajaco co chwile w poszukiwaniu toalety na siusiu :P

moze w cholere rozpusci sie ten snieg chociaz na chodnikach to sie przejade czasem... o ile temperatura bedzie umiarkowana :) bo tak to bede lezec i marzyc do wiosny :( ile mam marzyc ... gdyby nie pogoda bym dzialala :)

Gość -------G2----------
Ale lepiej pić zwykłą wodę z kranu tylko przegotowaną, oczyszcza organizm i się chudnie. Moja znajoma ma problem z kolanami z powodu nadwagi i lekarz kazał jej pić dużo przegotowanej wody i ppije juz ponad 2 m-ce i schudła.

schudla niby na samej wodzie przegotowanej z kranu? a czym ona rozni sa od mineralnej? hm... ?

tzn nie ograniczala jedzenia?

Gość -------G2----------
Co do jedzenia to chyba tylko trochę bo jest kucharką. :-D

Gość 30-letnia-DziewickA
dobre BMI ja mam BMI: 29

no tak jakos mi to bez roznicy przeciez woda to woda, wiesz moze poprostu ta kobietka poprostu mniej jadla i nigdy nie pila wody w odpowiednich ilosciach dla organizmu itd osobom ktore nigdy sie nie odchudzaly jak sie naprawde zawezma szybciej leca kg niz osobom ktore dlugo sie odchuzdaja z roznymi skutkami itd bo nie maja tak silnej woli i tego zapalu co kiedys czesto ciezko go odnalezc jak sie nam zagubi gdzies po drodze...

30-letnia-DziewickA no dziekuje ale moje BMI jest zaduze bo to jest nadwaga powinnam wazyc mniej 7 kg wiem ze 7 kg to nie duzo ale gozej sie go pozbyc na mż w oczekiwaniu bez zadnego wysilku wiem ze z rowerem z ruchem na swierzym powietrzu bym to osiagnela znacznie szybciej niz czekajac ;)

Gość rtgrttrgtgr
moze zakupic orbitek?? cena nie jest duza na allegro

hm... a jaki bylby dobry i ile kosztuje wiem ze sa niedrogie ale kupic niedrogi i zaraz sie rozje...;/

heh moje bmi jest na gornej granicy-wychodzi ze nie jestem gruba... jak schudne 10 kg to dalej bedzie ze jestem "normalna" moim zdaniem pic na wode z tym bmi

czemu pic na wode?