Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lyndal

uk to dziadostwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Polecane posty

wprowadzilam sie do nowego domu.wszystko musialam kupic.wydalam prawie 3000 zl.na wszystko.ale nie chodzi o to.chodzi o to ze: -przywiezli mi lozko z argosa ktorego nie dalo sie w zaden sposob zlozyc bo sie pomylili i pomieszali czesci z kilku lozek!!! -przywiezli mi sofe tez z argosa i trzeba wymienis poduszki bo nie pasuja!! -przywiezli dywan poplamiony ale to pol biedy bo wyczyscilam vanishem. -przywiezli mi futon nie z argosa ( to taka wersalka podobna do sofy) ale materac ma duza zolta plame!!!! -przywiezli mi zmywarke zniszczona!!!!nie z argosa tylko z niby dobrego sklepu. od wszystkich w tym kraju wymagaja ale sami nie potrafia nic porzadnie zrobic.

Gość fcndjksa
a czego sie spodziewalas po marnych 3000 zl?? Przeciez to nawet nie 700 funtow

Gość Loveworld
Uk to dziadostwo??? kupilas byle co to sie nie dziw. ja kupilam tylko sofe 3 i 2 os i fotel do teqo ze skory i to kosztowalo 1500 funtow a ty za 700f chcesz dom urzadzic.?

Gość kjfgdfkjkjg
i na dodatek w argosie hehehehehe

Gość fgtrhyjuk
argos to syyyyyf

Gość bez przesadyy ludzie
bez przesady ludzie. kazdy chce jak najmniej grosza wydac, a cos miec. to normalne. a skoro sprzedaja towar to powinien byc bez wad

Gość dla mnie tragedia sa
szeregowce w UK, wszytkie na jedno kopyto , strasznie ciasne schody, wszedzie wykladziny ( przeciez niehigieniczne jak diabli), ani to ocieplone, zimno i kazdy dom w srodku ma identyczny rozklad .

Gość noooooooooooooooooo
ale ja i tak wole dom w UK od mieszkania w blokowisku w PL co kto woli ;-)

Gość nie nieprawda
ze wszystkie domy w UK maja identyczny rozklad :) a co do wykladzin JAK SOBIE ZROBISZ TAK MASZ. ja tam nie mam ani jednej wykladziny. mam deski i terakote :)

Gość sdfghjkl
mają wykłądziny bo maja chałupy z counsilu a tam,wiadomo-parkiet zakazany heh A argos jest dobry jak nie masz kasy na dobre meble,i satysfakcjonuje cie bylejakość.Dobre na start.

Gość noooooooooooooooooo
naprawde w councilu parkiet zakazany? :D ale numer! :D argos to dziadowstwo, zreszta ikea nie lepsza ;-)

Gość no jasne wymagania
dziewczyna się umeblowała w argosie i narzeka :D było sobie jeszcze cos z charity shopu dorzucić do pełnego obrazu... to ty jesteś dziadówa, kochanie, porządni anglicy w argosie mebli nei kupuja, porządni polacy tez nie, więc sama się zastanów do czego równasz :o żenada.pl :D

Gość a skad tam zakazany
ja mam dom z councilu i zrobilismy sobie parkiet i plytki .

Gość no jasne wymagania
jeszcze mam propozycję - może wróć do Polszy skoro tam takkiego dziadowstwa nei ma, wszystko jest cacy i tam sie mebluj! po co tu siedziec i narzekać? srasz w swoje gniazdo, a tak się nie robi...

Gość no jasne wymagania
o tym jak jest naprawdę w UK wypowiadają się albo ci co sie mebluja w agrosie, bo na więcej ich nie stać, albo ci co tu nigdy nei byli trudno, żeby ktos mieszkający w jednym pokoju z 4 innych polaczków (z meblami z argosu, of course ;-) zachwalał tutejsze luksusy! jak zyjesz takie odnosisz wrażenia, ale nei wypowiadaj się za wszystkich, bo niektórzy maja własny dom, urzadzony w dobrym sklepie, w którym nic się nei rozpada jak składasz :D

Gość żenada polaczki
ale z was dupki... Laska nie ma kasy a chciała jako tako się urządzić, co w tym złego że kupiła z argosa? Nie kupiła przecież używek więc nie powinny być poplamione i pomieszane części. Wy tacy strasznie bogaci, ja pierdziele, nowobogaccy co się meblują we włoskich sklepach! Polaczki tyrający u Angoli potrafiący zeżreć drugiego rodaka żywcem! WSTYD, WSTYD i jeszcze raz WSTYD!!!

pomylilam sie.wydalam 3000 funtow!!!!!!!nie tylko z argosa!

i jeszcze jedno-mieszkam w domu nie z counsillu z moim mezem brytyjczykiem-P nie z polakami w jednym pokoju. wydalam 3000 FUNTOW i nie mam jeszcze wszystkiego.a mieszkamy w malym miescie gdzie nie ma prawie wogole sklepow meblowych i nawet do ikei jest za daleko.

Gość ładnie i zdrowo
no to niestety musisz wszystko reklamować, na szczęscie w uk nie robią problemów z wymianą

wiem.juz zareklamowalam i czekam na nowe. a poza tym jak bym byla taka biedaczka i nie miala kasy to bym nie kupowala zmywarki:P

Gość Bo juz zmywarka to taki luksus

Gość takie cudo
eh i dlaczego wróciłam z tego UK? bo się tam Polakom w dupach przewraca!!!! zmywarka hohoho lepiej w PL się nie chwalić że ma się coś więcej. Dlaczego? No bo kurwa tak nie wypada. Dlatego wróciłam sobie w sielskie Polandy. Bo tu to zrozumiałe a tam nie ;) Wiele ludzi tam leczy kompleksy, wstawia sobie na nk zdjęcie na tle plazmy albo zmywarki haha i myśli że w Polsce to nierealne dorobić się czegoś takiego. Heh :)

Gość noooooooooooooooooo
o rany :D zmywarke masz? :D no ja pitole ale luksus :D:D:D:D:D:D rany dziewucho, zmywarka i luksus :D:D:D:D:D

Gość ooooooopssssssssssss
Ja tez mam meble z argosu, komode i 2 szafki nocne i sa ok, no coz moze nie jestem porzadna polka skoro kupuje w argosie ale mi to dynda. Duzo rzeczy kupilam przez internet i wszystko przyjechalo w takim stanie jakim powinno.

Gość ghfrhhjdfjdfjf
po pierwsze mowi sie - z argosu, a nie z argosa kolezanko

Gość ten co wie
do tego powyżej, mądrali a jak powiesz: ze sklepu next? z nextu? albo wilkinson? z wilkinsonu? Boots, to z Bootsu? W jakim słowniku przeczytałeś, że spolszczenie od Argos jest "z Argosu"?

Gość Z makdonaldu

Gość i z lidlu
albo z lajdlu :o :p

Gość he he hee
a to dobre :D