Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamam mamuszka

Imie Nadia co myslicie?

Polecane posty

Gość mamam mamuszka

tylko prosze nie piszcie ze jest juz przereklamowane i ze co 2 dziewczynka to Nadia.Chcialabym poznac wasza opinie czy wedlug was to imie jest ladne i nie brzmi dziwnie dla dziecka w Polsce

w/g mnie brzydkie ale to tylko moje skromne zdanie,kojarzy mi sie z ukrainską prostytutka choc ponoc pochodzi z Francji

Gość nadia -nadine
Znam ich duzo... A jednej dziewczynki o tym imieniu nie trawie do tego stopnia, ze niedobrze mi sie robi gdy slysze to imie

Agawa a mnie się zawsze kojarzyło z Nadią Comăneci ;)

Gość Nie podoba mi się
I nie nazwałabym tak swojej córki, ale nie jest jakieś krzywdzące itd. Nie znam żadnej Nadii, ani małej ani dorosłej.

Gość dbvfffffffffffffffff
ma na imię Alfons :classic_cool:

Gość mamam mamuszka
a Lena?

Gość penelopa pomponia
brzmi ładnie

też cie zaraz zjebią że ruskie :P nie wpadaj tez broń Boże na pomysł jakiejś Nataszy :P

Gość mamam mamuszka
Natasza odpada:P

meaaa w/g mnie imię dla dziecka może byc i chińskie a założycielka topiku pyta co kto o nim myśli,wiec każdy wypowiada tu swoje zdanie:)

Gość mamam mamuszka
zastanawiaam sie pomiedzy tymi dwoma Nadia i Lena ale rowniez chodza mi poglowie imiona takie jak Aleksandra i Liliana i juz zglupialam:/

Gość ola z pięknego wrocławia
wybierz Lenę albo Aleksandrę:)

Gość Tak tak Liliana
Liliana przepiekne jets to imie! Mnie rowniez podoba sie LIANA

Gość paulina7785
imię mi się podoba ale tak bym dziecku na imię nie dała ponieważ w ostatnim czasie to bardzo często nadawane imię, nie chciałabym aby moja córka w przedszkolu była jedną z 5.

Gość wpadnij na pierogi
teraz najlepiej brzmi Adolfina. Znam dwie, kroi sie trzecia. Posłuchaj jak to brzmi: A d o l f i n a :)

Gość A moja corka
Ma na imie Noemi i jest jedyna dziewczynka w szkole o tym imieniu, zreszta ogolnie nie znamy innej dziewczynki o tym imieniu. Wiadomo, ze nie kazdemu musi sie podobac. Wazne iz nam sie podoba. Na placu zabaw co druga to Julka, Zuzia, Dziesika...

Gość wpadnij na pierogi
DŻesika:o?

Gość a jakie to normalne imiona
???? Moim zdaniem wszystkie sa normalne. A to czy komus sie podobaja czy nie to po prostu kwestia gustu

Gość co Wy dziewczynie
Bardzo ładnie. Wcale nie co drugie, co drugie to jest Viktoria albo Oliwia choc też oba te imiona są ładne.

Gość noeeemi nadiiiaaaa
coz za imiona :D myslicie, ze dzieki tym imionom wasze dzieci będą wyjątkowe? :D jak twoja corka ma byc prosta dziewuchą bez ambicji to imie jej nie pomoze :D przecietniak to przecietniak chocby gotfryd mial na imie :D

bardzo ladne, corka mojej siostry tak ma na imie,ale dostala to imie kiedy nie bylo jeszcze tak popularne w polsce, jakies 4 lata temu, tez sie wszyscy dziwili ze ruskie, takie czy owakie. a ja slyszalam za granica ze to imie arabskie. no i co z tego? ladne i juz.

Gość Noemi.........................
Moja corka jest bardzo wyjatkowa, zreszta jak kazde dziecko dla jego matki To nie imie czyni nas wyjatkowymi lecz to jakimi ludzmi jestesmy. Moja corcia moglaby miec na imie Kysia, Zosia, Dziesika lub jakkolwiek inaczej, a dla mnie i tak bedzie najbradziej wyjatkowa osoba na swiecie!

Mnie się osobiście bardzo podoba sa rózne gusta!!!

moja córka ma na imię Nadia :) wg różnych źródeł to imię grecko-łacińskie lub arabskie - oznacza początek! m.in. w Egipcie i Pakistanie baaardzo popularne! w Rosji Nadia to zdrobnienie od imienia Nadieżda czyli nadzieja (tak jak u nas Kasia od Katarzyny) faktem jest, że coraz bardziej popularne! szkoda :(

Gość ładnie

Gość mi sie podoba
mialam kolezanke w klasie o tym imieniu , byla madra dziewczyna i powodzenie u chlpoako tez miala, takze mi sie dobrze kojazy. na pewno lepsze niz ola, ela, ala :)

Gość agnes24
ja mam corke o imieniu nadya uwazam je za bardzo ladne imie imie to grecko- rzymskie a gdyby pochodzilo z rosji to mi to jest obojetne nie ktore z was pisaly ze niby maz mowil nadya -korewka to on nie ma zabardzo w glowie poukladane bardziej pasuje ewka -korewka itp. kazdy ma swoj gust kazdemu podoba sie cos innego a ten co ciagle krytykuje to widocznie jest zazdrosny moglabym skrytykowac jesli ktos by dawal na imie antonina alco genowefa itd. to nie te czasy wszystkie te imiona sa ladne lily lena nadya aleksandra tez tylko jest ich duzo powodzenia w wyborze polecam tez liwia

Gość nininini
weście się ogarnijcie, ja mam na imię Nadia i nie lubię, gdy ktoś krytykuje moje imię!!