Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamam mamuszka

Imie Nadia co myslicie?

Polecane posty

Gość Greta naj ...
Ja mam na imię greta i mi sie ono podoba a co do nadii pienkne

Kiedys mi sie bardzo podobalo,ale obecnie już znudzło , bo coraz wiecej Nadusiek było,lecz naszczescie plagi nie osiagnelo,tak wiec neutralnie do tego imienia podchodze, moze dlatego ze na codzien mam Naduche ropuche i sensasji ,ani zachwytu u mnie te imie nie wzbudza

Gość gość
Sama mam na imię Nadia mam 10 lat i niezmieniła bym go

Gość gość
Normalne.A co tu dzieci robia na forum?

Gość gość
Znam jedną piecioletnia Nadie, wkurza mnie to dziecko i imię tez mi się nie podoba.

Moim skromnym zdaniem imie ladne,choc obecnie bardzo polularne,ale na popularnosc nie ma co zwracac uwagi.Mi osobiscie bardzi podobaja sie imona rosyjskie dla dziewczynki w tym wlasnie Nadia,Lena tez bardzo popularne obecnie ale jak ja bede miala kiedys moze corke to napewno nazwe ja Natasza i napewno nie bede zwracala uwagi na to ze innym sie nie podoba czy tez na to ze jest popularne.

Gość gość
greta a ty z podkarpacia?

Gość gość
Okropne. Dla mnie ten sam worek z ktorego wyskoczyla amelcia :) pomysly bab ze spranymi prze media mozgami. Najpierw sie puszcza, a pozniej wymyslaja takie cudaki. Ale przynajmniej mozna w ten sposob odrozniac warstwy spoleczne. Tak, zgadza sie - po imionach dzieci. Osobiscie nie widzialam jeszcze ludzi na poziomie, ktorzy dali by dziecku na imie oliwcia, nikolcia, nadia, amelcia, srelcia, czy tam jak chlopak to oliwier, brajan, stanlej czy dzastin.

Gość gość
Nie nazwałabym tak dziecka. Znam kiLka Nadii, ale wszystkie są rosjankami.

Gość gość
Nadia jest w polskim kalendarzu. Żadne to ruskie imię. I wcale nie ma ich dużo

Gość gość
Nadia to jest arabskie imię. Bardzo na czasie zważywszy na plany zniszczenia białej rasy przy pomocy niczego nieświadomych ćwierć analfabetów w wieku poborowym zalewających właśnie Europę.

Gość Nadia 83
ja mam juz blisko 35 lat i mam na imię nadia , jest ładne mi się podoba

Gość gość
Nadia pięknie brzmi i wcale nie obco jak dzesika czy nikola a nie rozumiem juz w ogóle jak ktoś uważa że imiona dzieci odzwierciedlają warstwę społeczną... Chyba komuś psychologia uderzyła do głowy...

Gość gość
Nadie to ruskie dz**ki. Przynajmniej dziewczynka będzie miała łatwiej w branży w przyszłości

Gość Nadiejka
Już 35 lat mija od momentu,jak rodzice dały mi na imię Nadia(Nadzieja),bardzo mi się dobrze żyje i powodzi z moim imieniem.Nie jestem ruską d..,ani wredną s...Jestem żoną i matką dwóch synów ,dobrą koleżanką.Zgadzam się że imię nie jest popularne,tak jak za 5 lat spotkałam tylko 2 małe Nadziei w Polsce.Pochodzę z Ukrainy.

Gość gość
nie jesteś ruską, ale ukrainką, a to taki skrót myślowy wiadomo że chodzi o imię ze wschodu.. poza tym jesteś Nadzieją skracaną do Nadii a to też trochę co innego

Gość gość
Wcześniej były Nikolki teraz Nadie kazdy patolek swój ogonek chwali... ;-/

Gość gość
Nadia jak to brzmi w pl. Jak imie dla patoli tak jak Brajan,Dzesika,Nikola,Marika czy Wanessa...sssa ...sssa....

Gość Gość

Cóż... Mi się podoba, ładne. Wydaje się, że komentują osoby 40+, które są jeszcze w innej epoce. Rzeczywistość się zmienia moi drodzy, to imię się już nie kojarzy źle jak np. w 2005 roku. Mówicie, imię jak dla patoli? A mi się właśnie wydaje, że to zależy. Bo gdy dziewczynka będzie pochodziła z dobrego domu, będzie sympatyczna i ogólnie lubiana, to imię nie będzie się źle kojarzyło. Można nazwać dziecko Karolina - taka Karolina jest powiedzmy z takiej patologicznej rodziny i wszyscy o tym wiedzą. Oczywiste jest to, że będzie się źle kojarzyło osobom, które znają jej sytuację. A jeżeli znacie Karolinę, która jest powiedzmy w "normalnej" sytuacji rodzinnej, to nie będziecie mieć zastrzeżeń, prawda? Przynajmniej ja twierdzę, że imię dopasowywuje się do osoby, które je nosi. (Imię Karolina zostało podane dla przykładu)

Gość Gość

Ja bym nie dała na imię Nadia... znam chyba ze  3 ... Ale lepsze to niż Lena ... Amelia... julka .... 

Gość gosc

Ze wzgledu na popularnosc ja rowniez nie nadalabym tak na imie, ale podoba mi sie.  Wlasnie brzmi kobieco, ale nie jest tak rozmemlane jak te Amelki, Emilki, Julie.

Gość Do Hyde st yyy dd

Ładne, myślałam kiedyś że tak nazwę swoją córkę w przyszłości, jednak po czasie mi się znudziło i przestało aż tak podobać. Teraz pełno Nadii, imię jak imię.