Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwna ja111

co sadzicie o takim zwiazku?

Polecane posty

Gość Dziwna ja111

Gość Beata 16 Gliwice
uwazam ze jest ok, tylko szkoda,ze masz grzybicę

Gość smutaśna
coś wiecej na temat??

Gość lhajahja
jakim?

Gość Dziwna ja 111
Ja 17 lat wykształcenie podstawowe, on - moj ojciec, wykształcenie średnie, penis 17 cm.

Gość Dziwna ja111
W pracy koleguję się z kilkoma osobami. Spędzamy trochę czasu także poza pracą. Ostatnio miała miejsce taka sytuacja. Kolega robił imprezę. Dowiedziałam się już po. Okazało się że zaprosił tylko chłopakow. Na pytanie jednego z kolegow czemu mnie nie zaprasza i ukrywa fakt imprezy ten kolega powiedział, że "jego narzeczona nie lubi ładnych dziewczyn i że by miał przechlapane". Rozumiecie coś z tego? Przykro mi, że tak mnie potraktował i nie rozumiem czemu. (wcale się nie uwazam za jakąś bardzo ładną dziewczynę, a co do tego chłopaka, to zawsze mi sie wydawało, ze mnie bardzo lubi.

Gość Dziwna ja111
Czemu on tak postąpił? To wymowka czy to możliwe żeby był tak zdominowany przez nią?

Gość moze zapraszac kogo chce
co masz na niego ochote :o

Gość Dziwna ja111
Nie mam ochoty, mam chłopaka. Ale wydawało mi się że mnie lubi. Ja bym go zaprosiła bez problemu. Ale jak tak sobie przypominam to on przychodzi zawsze sam lub wcale, więc moze ona rzeczywiscie dziwna jest?

daj mu spokój, skoro ma dziewczynę ;/ poszukaj kogoś wolnego a nie chcesz się 'wpraszać' między wódkę a zakąskę

Gość Dziwna ja111
Nigdzie nie chcę się wpraszać. Drugi kolega mi powiedział, że on jest strasznie przez nią zdominowany. Drugiej koleżanki z ktorą się kolegujemy tez nie zaprosił...tylko samych facetow.

Gość Dziwna ja111
Zresztą ja prawie zawsze jestem ze swoim chłopakiem i teraz tez by tak było. Nie rozumiem go. W pracy jest taki super miły dla mnie.Ale chyba mnie nie lubi tak naprawdę.

Gość Brombaa
Może cię lubi tylko boi się dziewczyny, sa takie zazdrośnice co nie lubią ładniejszych od siebie.

widocznie pasuje mu taki układ i lubi być zdominowany. uważam że powinnaś zająć się swoim życiem i nie brać do siebie tego, że on cię nie zaprosił. może naprawdę cię lubi, tylko ona go 'przygasza' i nie chce się z nią kłócić?

Gość Dziwna ja111
Bromba ale ona jest bardzo ładna, ładniejsza niż ja i nie ma się czego obawiać. Nie wiedziałam ze taki pantoflarz z niego:(

Gość Dziwna ja111
Dowiedziałam się od drugiego kolegi, ze ona nie znosi w swoim towarzystwie żadnych w miarę ładnych dziewczyn...

Gość Brombaa
Olej go, co to za kolega, że tak się zachowuje. Na pewno wiedział, ze to się wyda i będzie ci przykro. A ta jego laska jakaś nawiedzona.

Gość Dziwna ja111
Dzisiaj widziałam, ze zagadywał mnie, ale było mu głupio, bo ja nie paliłam się do rozmowy. Potem przestał się odzywać i siedział z kiepska miną.

może jego dziewczyna ma kompleksy, bo jej koleś nawet dowartościować nie potrafi ;/ myślę, że nie masz się czym przejmować :)

Gość Dziwna ja111
No może i nie mam, ale atmosfera w pracy nieco siadła... Sama mam chłopaka i jestem czasem zazdrosna, ale takie coś jest dla mnie nie pojęte. Ponoć jej wszystkie koleżanki muszą być znacznie brzydsze od niej aby dobrze się czuła...chore to.

Gość A takl z
A ja takiemu związkowi nie wrożę świetlanej przyszłości...

Gość mimi326
ja też nie...ja im wroże szybki koniec, chyba ze facet ciaparajda:(

Gość noeeemi nadiiiaaaa
a co cie to kur.wa obchodzi ? zwiazek to 2 osoby tak?? wiec trzecia czyli ty glupia cipo jestes tam zbedna ! co za tepa pizd.a --- wscibskie gówno

Gość mimi326
O wypowiedź powyżej nalezy pewnie do rownie fajnej panny;)

Gość Dziwna ja111
nie obchodzi mnie jego związek, ale to jak się zachował wobec mnie. Po co to udawanie super kolegi? Dla mnie to ona go może na łańcuszku uwiaząć jak im to pasuje.

Gość mimi326
olej go, facet jest totalnym pantoflarzem jak dziewczyna mu dyktuje kogo ma zapraszać do siebie.Po prostu odpuść sobie, nie warto się przejmować czymś takim.:)

Gość rtsgrewtg
ale o co ci chodzi? chciałabys żeby miał na ciebie ochote cooo a on cie zlał ciepłym mocze hahahah widocznie kocha swoja dziewczyne a ty jestes zwykła kurwa dziwka szmata pojebana co sie pcha na trzeciego pustogłowie pusta głupia pizda

Gość łeee tam..
tak ci tylko nagadal, zwalil na ta dziewczyne wine i zrobil z tego wymowke, oni nie chcieli pewnie tam zadnej dziewczyny, pewnie sobie jakas orgietke urzadzili :classic_cool:

Gość Dziwna ja111
on mnie NIE INTERESUJE. Wkurza mnie tylko fakt, ze do mnie na imprezę to przyjechał(sam), a teraz tak się zachował.Zresztą chyba sam się z tym głupio czuje.

Gość moze zapraszac kogo chce
a o on ma jakis obowiazek zeby cie zaprosic? robi jak chce i to jego wybor, a dlaczego nie moze zaprosic samych facetow?? a to jak jest u nich w zwiazku to co cie obchodzi :o??