Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżej

Z BRĄZU NA BLOND

Polecane posty

Gość dżej

WItam mam naturany kolor wlosow braz kasztanowy kiedys mialam kilka pasemek blondu (ok. kwiecien 2008) pare miesiecy pozniej zrobilam casting loreala blond i mialam rude (ok. lipiec/ sierpien 2008) w grudniu zrobialm blond farba calosc mialam mega rude 2 dni pozniej zeby zejsc do jasnego blondy zorbialm rozjasniaczem i bylam zolta jak kurczak ;] pozniej u fryzjerki na grzebieniu jakies pasemka mi robila zeby zneutralizowac zolty ale przez kilka dni dalej wygaldalam jak debil . do sywlestra robilam plukanka wlosy i kolor sie zorbil wreszcie w miare norlamy blond do tego przedluzylam wlosy na mikroringi. Wlosy mega sie pokruszyly zzniszczly. sciagnelam ringi w kwietniu 2009( zalozylam w gurndiu2008) i zaczelam przedluzac clipami i odzywiac wlosy zeby je troche wzmonic. i trwalam w blondzie do stycznia tego roku czyli ok. ponad rok bylam blondynka . i pod koniec stucznia 2010 ui fryzjerki zrobialm sobie znowu czekoladowy braz. jednak chce wrocic do blondu bo chyba nie odpowiada mi ten kolor. ile powinnam odczekac i czym dosjc do mjasnego blondu?:( zalezalo by mi jak najszybciej miec znowu jasne wlosy;/

Gość Anq25
Teraz to już możesz się pocałować w d... za przeproszeniem. Rozjaśnić naturalny brąz to pikuś by ściąganiu farby brązowej i to czekoladowej. Ogólnie nawet jakbyś mi zapłaciła 300-400zł to bym się tego nie podjęła po Twoich przebojach z włosami...Bo masz ogromne szanse, że się spalą i wykruszą. Moja rada: przeproś się z brązem i czekaj aż odrosną naturalne.