Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaDobra

Warto?

Polecane posty

Gość ZaDobra

Witam mam faceta...Kocham go a on, a on twierdzi ze miłość to zło i nigdy się nie zakocha... Nie wiem czy dalej "inwestować" nadal w ten związek... Może powodem jego myślenia jest jego była - był z nią 4 lata, może nadal ja kocha ( ma nawet jej zdjęcia w komputerze..;/) Ostatnimi czasy średnio sie nam układa ja robie wszystko obiadki, kolacyjki, ławie mu dokumenty potrzebne do pracy... Czego tylko zapragnie, jakbym mogła to gwiazdkę z nieba bym mu dala..... a on nawet nie podziękuje za moje starania... Nie przytuli, nie powię żę zależy nic, zero uczuć, czasami dołoży do pieca mówiąc ze jestem leniem ( a pracuje, uczę sie, zajmuje sie domem i nim)… Warto?

Chcesz żeniacki,nie z Nim.jasno określił.

Gość ZaDobra
Nie chce wychodzić za mąż, Czasami ma tak ze jest do rany przyłóż czasami...

Chcesz być czasami?Nie chcesz.Nie inwestuj w zwiazek,który nie daje Ci satysfakcji.

nie warto, bo on cie nie docenia i nie szanuje i nie wyleczyl sie jeszcze z przeszlosci

bylam kiedys w bardzo podobnym zwiazku i radze Ci uciekac jak najpredzej. Znajdz kogos kto bedzie Ciebie wart. I nie ludz sie ze on sie zmieni bo wpadasz przez to w bledne kolo a dorosli ludzie nie zmieniaja sie ot tak.

Gość ZaDobra
nie to nie krzysiek...