Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna12345

jestem po rozwodzie.z mojej winy.

Polecane posty

Gość dziewczyna12345

jestem po rozwodzie.z mojej winy.jestem kobieta.nie bede nic zlego pisac na mojego meza.ex meza.sorry. oprocz tego,ze byl bardzo o mnie zazdrosny,zaborczy i traktowal mnie jak swoja wlasnosc,to nic nie zrobil zlego.mial prawo wyzywac mnie od dziwek.zdradzalam go.on wiedzial o tym.nawet przed slubem jak bylismy zareczeni to go zdradzilam.wiedzial,a mimo to ozenil sie ze mna.po slubie niestety nie mogl wytrzymac,ze ciagle mu gdzies uciekalam,ze stale klamalam go i puszczalam sie z innymi.mial racje.wniosl o rozwod. sprawa rozwodowa odbyla sie 9 czerwca tego roku,dostalismy 3 miesiace na to aby sie pogodzic.przez caly czerwiec,lipiec bylismy w kontakcie,a teraz od miesiaca ja nic nie wiem.mieszkamy oddzielnie.on oboje jestesmy zagranica.ja nic nie wiem co z rozwodem,on od miesiaca sie nie odzywa ani slowem.zadnego emaila,smsa,ja dzwonie od miesiaca do niego ale on nigdy nie odbiera. wiem,bardzo mnie kochal i uwaza,ze jestem szmata,ktora zreszta jestem.ma on prawo.moze ma juz kogos innego. ja dopiero po naszym rozwodzie zrozumialam ze to wszystko moja wina. przykro mi ale juz za pozno.mam 25 lat a on 31.jestem szmata,wiem.nie osadzajcie bo sama wiem jaka bylam i jestem.ale milo bedzie jak doradzicie co robic w tej sytuacji.dzieki.

Gość ja wczoraj
daj mu spokój

Gość Nic nie zrobisz

Gość Słowo Prawdy
pozwół mu jak najszybciej o sobie zapomnieć = nie kontaktuj się z nim i nie męcz go już więcej

Gość Eva K

Gość ojeeejjj
noi ? co dalej

Gość w tym roku to jeszcze
czerwca nie bylo