Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona ciekawska

W jakim stroju chodzicie po mieszkaniu w obecnosci waszego

Polecane posty

Gość ona ciekawska

partnera?

Gość Brombaa
w stroju Ewy:)

Gość jeansowa ja
tak samo jak idę do szkoły, czy na spotkanie, zakupy czyli zawsze hmmm elegancko to za duże słowo, bo uwielbiam jeansy, ale cała reszta bardziej elegancka

Gość werertyughlkhhb
toppleesss do pólnocy do rana :P w stroju Ewy'

ja też topless bardzo często :p zwłaszcza jak jest upał

Gość kfkg
różnie- wygodnie no bo w końcu gdzie jak nie w domu pozwolić sobie na loos ale zarazem żeby jakoś tak ładnie wyglądac czyli np. legginsy i jakaś bawełniana tuniczka, dresy ale takie ładne -wiesz takie dopasowane do figurki , czasami legginsy i jakaś króiutka spudniczka taka sportowa i bluzeczka itp- ja generalnie mam kilak zestawów rzeczy na codziń po domu ale dbam aby były czyste , ładnie dopasowane i modne i chcoiaż troszkę sexi a jak coś już takie nie teges jest to nie nosze - lubię czuć się dobrze sama ze sobą i nigdy nie chodziłam w powyciąganych antyseksach no ale nie latam po domu w szpilach i jakichś garsonkach- to normalne

Gość ejbisi
W tym co normalnie na codzien chodze. A on za to jak wraca z pracy to przebiera sie od razu w spodnie dresowe! :o hehe

Gość Opierdziane Gacie ORYGINALE
Ja chodze w samych bokserkach :classic_cool:

Gość
w bieliznie ewentualnie nago :)

Gość w ponczochach gorsecie i szpil
kach albo w dresie zalezy jak lezy

Przeważnie leginsy lub rajstopy i tunika :) lub krótkie spodenki i jakaś bluzka. Po domu nie lubię chodzić w dżinsach bo mi nie wygodnie :P

Gość ekstraKT
o kuzwa, no w sukni wieczorowej chodze :-O ja pier***** w dresach se chodze, jak mu nie pasuje niech spada... brrr jakie to obrzydliwe, ze wszystko pod faceta :-O

Gość taki jeden se jeden
NAGO??? hahaha a facet sie w glowe nie stuka ze jestes niepowazna chodzac po chacie nago prz takiej temperaturze? jak ja nie trawie takich panienek :-O

Gość wierzysz ze chodza nago
takie, co tak mowia, chodza w porozciąganych dresach i sie boja nago stanac nawet przy ściemnionym świetle. Pochwalic sie moga, ze nago śmigaja po domu tu na forum i myśla ze sa fajne :D

Nago się chodzi tylko jak się jest samemu. Jakbym codziennie patrzyła na to samo bez zmian to bardzo szybko by mi się znudziło ;) A po domu naj, naj bardziej lubię łazić w starych, powyciąganych, wygodnych, ciepłych szmatowatych rzeczach. Ale to tak tylko dla siebie :D

Gość żniwiarz
Moze wpisujcie w czym chodzicie i tez ile razem jestescie np ja 4mc w tym co na codzien

Gość Asia-Poranna
Zależy od sytuacji... Tak na co dzień to koszulka na ramiączkach z lekkim dekoltem, różne kolory mam i czarne sportowe spodnie z lycrą. O, koszulki mniej więcej takie: http://sheiner.home.pl/BEST2/KOSZULKI/KOSZULKIBEZ.JPG spodnie: http://www.mada.pl/html/img/product/2805/2.jpg A w sytuacjach wieczornych, intymnych... Zawsze po kąpieli wychodzę z łazienki w koszulce satynowej (tylko w takich śpię, a w zimie również satynowe piżamki) i w szlafroku. Lubię też wszelaką bieliznę erotyczną, typu koszulka i majtki. koszulka satynowa: http://www.damskie.net/foto_prod/produkty_jeden/817_1.jpg komplet damski (bielizna): http://www.nikoletta.pl/public/images/items/1174/przewitujca_bielizna_40_1_big.jpg Mnie wstydzę się partnera! Znamy się długo, kochamy... Akceptujemy w 100% :-)