Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wku*na

obejrzal sie za inna !!!

Polecane posty

Gość wku**********na
Niestety nie umiem tak powiedzieć, nigdy nie przeszłoby mi to przez gardło... Ale dlaczego on się honorowo nie przyzna ? Wolę już to, niż takie puste gadki "tylko ty jesteś piękna, a żadna inna mnie nie interesuje" bo teraz wychodzi na to że to tylko puste gadki instynkty...właśnie wydaje mi się że tym różnimy się od zwierząt a ja nie chce wlasnie takiego podejscia "zaakceptuje to i tamto oby tylko ze mna byl" ale widze ze to niemozliwe u facetow zeby zwracali uwage tylko na swoja kobiete i to mnie boli

Gość wku****na
Jesteś po studiach... I co się chwalisz? Matura to tylko to, czym się chwalę, Ale przynajmniej grafów takich nie walę! O przecinkach, kropkach zapominasz, a to też dla użytkowników przejaw szacunku, o którym wspominasz!

Gość wku****na
Poeto drogi, do kogo te monologi? Do mnie podszywa, czy autorki, która jest prawdziwa?

Gość falicia
Mężczyzna jest jak chleb, lepiej się z nim podzielić niż go nie mieć wcale. Ale my kobiety przekonywujemy sie o tym wtedy, kiedy samotność da nam mocno w kość.

Gość takie cudo
hehe :) no ja bym tak nie powiedziała. nie przychodzą mi takie rzeczy do głowy. raz tak miałam że się chłopak obejrzał ale tak jakoś no... jakby serio musiał to zrobić :) a ja do niego się odwróciłam ze szczerą radością na twarzy, zrobiło mi się wesoło.... no było to zabawne :) on popatrzył na mnie i ... się zawstydził chyba ;p potem speszony wzrok w chodnik, mnie to natomiast zamiast wkurzyć naprawdę rozbawiło hehe miała ogromne balony w skąpej bluzeczce hihi :D na szczęście nie robi tego często... nie często takie balony chodzą po ulicach ;p przez jakiś czas dochodził do siebie... milczeliśmy tą całą drogę, potem balony były no i jak skończył się peszyć a ja się dalej cieszyłam zaczął mnie łaskotać, że co się z niego wyśmiewam :D potem rozmowa się ciekawa zaczęła, a wcześniej było nudno ;p

Gość wku**********na
zazdroszcze Ci podejscia, mnie by nerwy zjadly do ostatecznosci... wtedy odbieram to przeciwko sobie :/

Gość takie cudo
poeta nasz jest zabawny ale szczerze... grafoman jakich mało :P armata nie do zatrzymania hehehe :)

Gość wku****na
A gdzie sucz?

Gość wku****na
Hm... Który poeta? :D

Gość
tutaj :D troche mi sie znudziło popisalabym powaznie hehe

Gość wku**********na
takie cudo jakby to ujac odbieram to wtedy jako policzek dla mojej kobiecosci, ze mu jednak czegos brakuje we mnie

Gość elekelele
oj zabilabym, juz kilku zabilabym. trzymam zwloki w piwnicy. nie do pomyslenia gapienie sie na baby jak jest ze mna i beze mnie takze!!!!!!! faceci... nienawidze was i tez jestem wk******* wszystko pod was robione. a my tez niektore jak walniete kur*** skaczemy wokol was bleeee zaraz rzygne :-O

Gość wku**********na
no wlasnie to jest irytujace, caly swiat jakby stworzony dla nich, wszystkim sie ich usprawiedliwia, szczegolnie instynktami. niektorym kobietom to nie przeszkadza, niektorym tak. i tak po prostu jest nikt mi nie powie ze sprawiedliwosc istnieje

Gość takie cudo
nie byłam spięta, może w tym klucz. moje podejście jest takie jak już mówiłam, dla mnie to oczywiste że mój facet się ogląda za innymi bo to naturalne, ja też oglądam fajnych chłopaków-lubię popatrzeć na coś ładnego. natomiast robię to w towarzystwie kumpeli. wiem, że mojego chłopaka by to zabolało jakbym wlepiała w jakieś ciacho wzrok przy nim. tu nie chodzi o pewność siebie, czy jej brak. to tylko kultura. by uniknąć takiej drobnej rzeczy psującej nam humory. przynajmniej my oboje tak uważamy. natomiast jeśli nazbierają się w tobie złe emocje.... wtedy jesteś spięta, poddenerwowana i byle głupota doprowadza do tragedii. ja też miałam akcje furii... było kiepsko, kryzys, pierdoły większe i mniejsze, rzeczy ważne i mniej ważne.... taki kocioł. i zwariowałam!!! na szczęście doszło to do mnie i pracuję nad sobą.... jest naprawdę o niebo lepiej ;)

Gość wku****na
Eee, tam pierdolicie, nawet nie ma do czego rymu składać. :P Takie nudy się zrobiły.

Gość elekelele
jak sie looknie to jeszcze przezyc moge CHOC ZALEZY OD NASTROJU ale jak widze facetow mych kolezanek jak potrafia sie obracac 180 st i gapic na inne dodatkowo okraszajac to tekstami w stylu "ullala jaka lala" to po prostu BRAK MI SLOW i mam ochote wysadzic ten swiat w powietrze. rzygam tym szowinizmem dookola. mezczyzni sa beznadziejni. tak se wszystko obmyslili by zawsze znalazlo sie dla nich usprawiedliwienie. szanuje ich w bardzo malym procencie, wrecz znikomym :-O ale niektore laski nie lepsze; ciesza sie z byle gowna i juz leca du*** nadstawiac :-O :-O :-O

Gość wku**********na
Ale juz dawalam sobie z tym rade, juz na nowo zaczelam wierzyc w siebie, byc bardziej podbudowana. A dzisiaj ? Legło to w gruzach

Gość
powiedz mu to ... mówię powaznie jesli nie powiesz mu co Cie boli a tylko bedziesz sie złościc to tak ciągle będziecie bawic sie w kotkai myszke związek opiera sie na rozmowie i szczerości może on nawet nie zdaje sobie do konca sprawy co powoduje Twoje zachowanie względem jego osoby ...

Gość
tak poeta był dobry heh jak go czytałam płakałam :D

Gość szowinistaa
Kobieta jest potrzebna mężczyźnie jak okrętowi kotwica. Wypijmy więc za krążownik „Aurora”, który miał tych kotwic cztery!

Gość takie cudo
banda hipokrytek :P norma na tym forum :] temat jest? jest. więc możemy rozwijać. śmieciarze też się znaleźli-norma na tym forum niedomorosła psycholożka robi sobie jaja, robiąc przy okazji z siebie jajo. nie chciałabym trafić na takiego psychoanalityka jak pani sucz.... dlaczego? bo nie potrafi wyciągnąć nienormalności jako problem tylko jako powód do śmiechu. rośnie przy tym, puchnie i z człowieka słabego, nieoświeconego robi sobie po prostu jakieś łajno sycąc swoje ego. naprawdę szkoda twojego czasu na te studia. potem się dziwić że połowa nie ma kompetencji! jak jedyne co tacy ludzie chcą robić to dawać kiepskie popisy i imponować debilom. Ot co!

Gość wku**********na
mówie cały czas mu mówiłam i tego nie robił lub robił to bardzo dyskretnie ale dzis (w zasadzie juz wczoraj) po prostu mnie zabil wewnetrznie i jeszcze glupie tlumaczenia ? wole juz ta prawde niz jakby mial mi slodzic przynajmniej wiedzialabym na czym stoje

Gość wku****na
Który poeta? :P Było nas dwóch. :D

Gość szowinistaa
Była sobie różyczka, której bardzo się chciało pić, więc poszła nad strumyk. - Strumyczku proszę cie bardzo daj mi kropelkę wody (powiedziała) -Dobrze (powiedział strumyk) -Ale daj mi jeden płatek ze swojego łebka. Różyczka się nie zgodziła i uschła. Więc zdrowie pań, które dają. :)

Gość wku**********na
dziekuje tym, ktorzy podeszli do tematu powaznie chcialam po prostu zeby ktos mi pomogl i dluga droge tu przeszlam zeby w koncu zaczac wlasciwa rozmowe

Gość takie cudo
nudny to jest ten szowinizm zarówno męski jak i damski! przejadł się już... teraz tylko żarty powtarzacie do wódeczki to sobie można jeszcze tak popierdolić u cioci jadzi na imieninach ;p

Gość szowinistaa
Dziewczyna szła wieczorem ulicą i usłyszała za sobą kroki. Obejrzała się i zobaczyła przystojnego chłopaka. Obejrzała się drugi raz, chłopak wciąż szedł za nią. Uznała, że warto na niego poczekać. Obejrzała się po raz trzeci - chłopaka już nie było... Wypijmy za to, by pracownicy kanalizacji miejskiej nie zapominali zamykać studzienek!

Gość wkurzona.*
moze chociazby zmienie nick, zeby zrobilo sie tu mniej nerwowo :)