Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TRALALALLALA

Kolor wlosow,pytanie!

Polecane posty

Gość TRALALALLALA

Hej mam pytanie: mam ciemne bordowe wlosy,chcialabym wejsc na blond dosc jasny nie taki baardzo ale naturalny jasny.Znacie moze jakies sposoby by w domu je skutecznie ufarbowac?Do fryzjera narazie nie mam jak pojsc dlatego pytam czy moze ktoras z was zna jakies skuteczne metody? Z gory dzieki za pomoc :)

Gość Anq25
Mam nadzieję, że to prowokacja.... Domową metodą tego nie zrobisz...powiem więcej nawet u 99% fryzjerów tego nie zrobisz bo Cię pogonią...

Gość Anq25
I mogę Ci zagwarantować...że czego nie zrobisz w domu efektem będzie rudy. W akcie rozpaczy sięgniesz po kolejną farbę, wyjdzie przypalony rudy z kurczakowym odrostem...w niemal panice pójdziesz albo do drogerii i kupisz coś brązowego lub znowu bordo i będziesz miała czerwonawo-rude popalone włosy lub nieładny brąz i strasznie zniszczone włosy...albo pójdziesz do fryzjera, który opierdoli Cię masakrycznie i jeżeli w ogóle się tego podejmie to namówi Cię na jasny brąz lub miodowy ciemny blond. Skończysz z paskudnym kolorem, zniszczonymi włosami i wydasz 2razy więcej.