Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bierzcie przyklad brzydule

Ta kobieta jest piękna....!!!

Polecane posty

Gość tralalalalalallalalala
wow oceniasz intelekt po okularach gratuluje :)

Gość do czarnej porzeczki
a po czym ? bo cipce ma oceniac :o

Gość
to załosne zapodac swoje własne foty i sie reklamowac na kafe heheheh

ja pierdole przecież tego co ma sie w głowie na twarzy nie widać :/ faceci sa jednak ograniczeni gdyby była mądra to by o siebie zadbała (np o wlosy) przez nadmiar rozjaśniacza ma siano zamiast włosów :/

Gość hihihi hehe
Figury tez ladnje nie ma .... szczupla ale za chuda zobaczcie na nogi i te wystajaca miednice ona nie wyglada jak prawdziwa ponetna kobieta tylko jak miss tranwestytow sztuczna i przerobiona .... Tak a nie inaczej sie kreuje bo niczego soba nie reprezentuje nie moze faceta niczym innym zaintersowac a gdyby tak mocno nie rzucala sie w oczy swoim image'm tylko wygladala jak zwyczajna dziewczyna nie zwrocilaby niczyjej uwagii

a jakby byla brunetką z cycochami na wierzchu, wytapetowana i zsolaryzowana to juz byscie jej tak nie ocenialy zaklamanae suki, tylko jako kobieca i inteligentna.

do czarnej porzeczki :P jeśli uważasz ,że 43 kg to dużo i człowiek o takiej wadze jest spasiony to gratuluję inteligencji. Nie będę się zniżać do twojego poziomu. Ty możesz jedynie siedzieć na necie i marzyć o takich dziewczynach. A twoj poziom intelektualny jest mniejszy niż tej panienki :o

Gość hihihi hehe
a ZAINTERESOWANIA to ma fest po byku .... Taki jaki wyglad takie zainteresowania ...

Gość hihihi hehe
zołza jakich mało Te pierwsze zdjecie .... bardzo ladna dziewczyna To drugie ... hmm tez ladna ale jakos tak troche sztucznie wyglada jakby przerobiona mieszkanka Wenezueli moze to przez te usta

sama siedzisz z tymi 43 kg na necie, głupia debilko i zajmujesz sie pierdołami , wiec zacznij myśleć , zanim cokolwiek napiszesz. Bo IQ masz chyba rownoznaczne z waga 🖐️

Gość Efdfdsafwqrewq
nie po okularach jej oceniam intelekt.... Oceniam po wyrazie twarzy.... Przyjrzyj się... przecież wyraźnie widać że ona w chwili robienia zdjęcia wyprowadzała w głowie wzór na egzytancję energetyczną ciała doskonale czarnego

przecież nikt normalny by sie nie zabrał za laskę która z daleka błyszczy kurestwem czy to blondynka czy brunetka

z tego co widzę to sama sobie te fote robiła wiec tym bardziej intelektu w tym nie widzę no chyba ze lubi pogadać z cyfrówką :)

owszem ładna, ale zarazem przecietna blondyna jakich wiele na ulicach, sztucznie przedluzone wlosy i slynny "dziubek" na kazdym zdjeciu

Tylko ludzie którzy nie znają odpowiednich słów atakują innych słowami "debilka" "idiotka" i podnoszą głos bo brak im argumentów. Ja siedzę tu by porozmawiać z kimś na ciekawe tematy lub pomóc komuś w czymś , wyrazić swoje zdanie sama się czegoś poradzić. A ty po to aby wkleić zdjęcie jakiejś nastoletniej pustej lalki i jarać się ,że komuś się spodobała. Rożnica jest między nami wielka nie będę się zniżać do twojego poziomu wybacz ty nie umiesz napisać nic sensownego bez wyzwisk tylko taki poziom umiesz reprezentować żegnam bo nie będę się wysilać na bezsensowną dyskusje.

Gość Ludzie wy na serio
uważacie, że ona się moze podobać? a ałosy i makijaż to istan masakra.

w takim razie, skoro widzisz tylko te słowa, to wytnij sobie je i przeczytaj jeszcze raz wypowiedź ;) o ile Twoja wyobraźnia Ci na to pozwoli. Tia, zapewne siedzenie na topiku o jakiejś dziewczynie i konwersacja na temat jej spalonej solarką skóry to zajęcie wysokich lotow. Ja jestem kretynem , "ktory może pomarzyc o jakiejkolwiek" wiec w moim przypadku to zrozumiałe, ale w takim razie, co robisz tu ty :D

nie po okularach jej oceniam intelekt.... Oceniam po wyrazie twarzy.... Przyjrzyj się... przecież wyraźnie widać że ona w chwili robienia zdjęcia wyprowadzała w głowie wzór na egzytancję energetyczną ciała doskonale czarnego :D

a po 1 to nie ja je wkleiłem, dziewczynko ;)

Gość jak zwykle CZARNA tleniona
na blond idiota, co to mysli ze jak sobie pomaluje usta na bialo to jest extra !!! buhahah !! opanujcie sie ciemne maszkary !!!!

Próbuje Ci uświadomić ,że jaranie się tą laską jest bez sensu . W dodatku masz kiepski gust bo jak widać nikt nie uważa ją za piękną poza tobą:o

Gdzie napisałem , że jest "piękna" , Mistrzyni czytania ze zrozumieniem ;) znajdź mi ten wpis, a Cię ozłocę :) Twoja pusta wypowiedź jest natomiast jedną z wielu w stylu : "Nie bede z toba konwersowac, poniewaz egzystujesz w brodziku intelektualnym, ktory koliduje z moimi imperatywami, a poza tym nie rozumiesz idei koncepcji " i nic nie wnosi ;)

Ty za to się jarasz w drugą stronę , jaka to jest blehh .... faktycznie, to już jest z sensem :)

do czarnej porzeczki : to ,że myślałam ,że ty jesteś autorem topiku wynika z twojego pomarańczowego nicku którego można zmieniać przy każdym wpisie tak trudno się domyślić? Poza tym o co ty walczysz? Zacząłeś sam tą dyskusje stwierdzeniem ,że ja mogę sobie pomarzyć o takiej figurze z moim "odwłokiem" nie kochany o niczym nie murze marzyć.

Nie walczę o nic , odpowiadam po prostu na Twoją wypowiedź ;) Przepraszam za wpis z odwłokiem, skoro piszesz, że masz 43 kg to zapewne go nawet nie masz. Pozdro 🖐️

Gość taka_maja
co za wstrętna lampucera! moje lalki barbie z dzieciństwa miały takie włosy... jej pewnie cuchną utleniaczem, hm? typowy produkt do posuwania. powiem wam jedno- gdyby jej uroda chodziła w parze z inteligencją to hm.. raczej wielkich rzeczy bym się nie spodziewała. osoby które są no powiedzmy hehe tak jak ta lala piękne nie zawracają sobie głowy wysiłkiem umysłowym. stawiają na ciało. albo zostanie kurewką, albo modelką (???), a na pewno znajdzie męża. i już. takie to mają zaje.. życie.

Gość taki jeden se jeden
hahahahahahahah PIĘKNA :-D no to niepottzebnie wlazlem przed snem :-O!!!!!! K******* wezcie ten sztuczny twor stad !!!!!!!!!!