Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaa-20

czy to może być naprawdę powód do kompleksu ??

Polecane posty

Gość onaaa-20

może mój problem będzie się Wam wydawał banalny ale chodzi o rozmiar moich piersi i to jak zareaguje na nie mój... nowy facet;/ mam 79cm pod biustem i około 94cm w biuście...chciałabym je jakoś powiększyć ale już nic nie pomaga:(:( próbuję masaże i czekam czy będą jakieś efekty nawet tabletki anty mi nie pomogły choć znajomej się wtedy znacznie powiększyły... Boję się jak zareaguje na mój kompleks nowy facet:( mój były twierdził że są piękne ale ja nie potrafię się wyzbyć tej myśli że są jakie są :(:(

Gość ona_wysoka
kobiety z małymi piersiami są czasami bardziej pociągające dla mężczyzn niż te z dużymi. Kobiety z dużym biustem to taki stereotyp.. nie powinnas się przejmować ! to nie jest powód do kompleksu! zaakceptuj siebie i swój biust a facet zobaczy że naprawde jest cudowny! aAA i jeszcze jedno.Tabletki anty nie powiększają piersi tylko powodują że ,,pęcznięją" od nadmiaru wody :) stają się pełniejsze i bardziej kształtne ale nie powiększają ;) pozdrawiam :)

Gość onaaa-20
aha:) no dziękuję za odpowiedź :) może faktycznie nie będzie tak źle..postaram się jakoś uciec przed tym kompleksem;/