Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia nie nawidze siebie

czy on w to uwierzy ?

Polecane posty

kochalam sie z facetem , pierwszy raz nie powiedzialam ze to moj pierwszy on myslal ze jestem doswiadczona bo caly czas napierdalalam o sexie bla bla i zawsze go uwodzilam :(:( moj blad :/ w koncu sie zdecydowalam isc z nim nie powiedzialam mu, polecialo duzo krwi w 3 pozycjach bardzo bolalo nie wiem czy mial orgazm :/ ja powiedzialam ze tyle tyle bo juz nie dalamrazy z bolu a to dlugo trwalo :(:( na koniec spytal sie czy to byl moj pierwszy raz :/ teraz mi glupio powedzialam ze nie,,,,, i teraz sobie wymyslialam ze powiem jakby co ze mialam okres :( uwierzy ? :(:(:(: przejebalam sobie rozpowie znajomym kurwa czego ja jestem taka glupia :O

jesli jest glupi to moze uwierzy. moglas powiedziec, co w tym takiego? wstydzilas sie?

wlasnie chyba nie jest glupi :/ on sie zna na tych sprawach :(nie mchcialam mowic bo po prostu bylo mi wstyd z reszta on myslal ze jestem niezla suka w lozku bo nie raz toczyly sie takie rozne gadki miedzy nami :/ teraz sie zblaznilam, ,, najbardziej sie go boje ze powie znajomym... zostawil u mnie pasek :/ musze mu go dzs odniesx ::((: co ja mu powiem :/ kurwa wiedzialam tak to jest po pijaku

bylo tyle krwi :( masakra, dzis rano jak siusialam tez mi leciala :( ja w sumie myslalam ze nie jestem dziewica bo kocham sie raz z facetem ale w sumie on mial malego strasznie moze nie przebil blony :( gdybym widziala ze poleci krew i ze mam blone to bym w zyciu tego z nim nie zorbila

no to gratuluje. nie rozumiem czemu ci bylo glupio. dziewictwo to nie wtyd, wrecz przeciwnie. nawet nie wiesz jakby ten koles sie cudownie czul wiedzac ze chcesz jemu oddac dziwictwo. zjebalas. no to teraz musisz sie zebrac do kupy i powiedziec mu prawde, ze glupio ci bylo sie przyznac, ze chcialas zrobic na nim wrazenie. w ogole ile ty masz lat?

kurde ale ja tego kolesia znam wlasnie od tygodnia :(:(:( zabujalam sie w nim nie wiem jak on mysle ze tylko mnie wykorzystal z reszta sama nie wiem,,, i co teraz mu powiem ze bylam dziwica i uzna mnie za szmate ze pierdole sie z gosciem po tyg znjomosci \:;/:?:?:?;:/:?:?:/

zajebalam na calej linii , mam ochote sie zabic kurwa zajebac nie nawidze soebie jestem tepa suka kurwa pierdolona nie warta niczego :(:(:(:

przepraszam ale zachowujesz sie jak gowniara. duzo lat to ty chyba serio nie masz. w kazdym badz razie nie zostalo ci nic poza powiedzeniem mu wszystkiego. zalezy ci to warto sprobowac. a skoro jednak uprawial z toba sex nie powinien cie uwazac za szmate. to on predzej powinien sie wstydzic ze cie wykorzystal

chciala bym tylko aby uwoerzył ze nie bylam dziewica ,bo w sumie kurwa nie bylam, , nie wiedzialam ze mam blone moze przy pierwszym razie sie nie przbeila gdybym wiedziala ze bedzie tyle krwi :/ kurwaaaaaaaaaaaaaaa no wiecc co zoebic zeby uwierzył hmmm

nie mow ze nie jestes nic warta.. bo tak nie jest. sa gorsze rzeczy na tym swiecie i o wiele bardziej przerazajace, smutne itd. nie zamartwiaj sie tylko zrob cos z tym. jak tak bedziesz myslec on sobie pojdzie z twojego zycia i tyle.

Gość jesli to prowokacja to gratulu
ale jesli prawda to.. no comment :O

Który chlopak w dzisiejszych czasach by sie wstydzil, nieoszukujmy sie :] .. ja zapewne bym sie zapadła pod ziemie, co cie skłonilo zeby oddac dziewictwo facetowi znanemu tydzien? Takim zachowaniem nikomu niezaimponujesz, tylko wlasnie zrobisz z siebie kurewke.

mam 23 lata :(:(:(:( tyle ze ja wiem ze i tak nic z tego nie ebdzie bo on jest z innego kraju :(:(:( ciekawe czy juz rozpowiedzial swoim kumplom ( ja tez ich znam i to dobrze ) boze zabierz mnie z tego swiata

alkohol zrobil swoje ::O:O:nie zalowala bym niczego gdyby nie bylo tek krwi , nosz kurwa..... raz juz sie kocham i bylam swiecie przekonana ze nie mam blony.... co mam mu powiedziec zeby uwierzyl i tak wyszlam na szmate i kurewke zapewne w ogole oni maja inna kulture :(:(:( nie pija on nie pije nie pali bozeee ;( on jest taki kochany kurwa chyba sie zabije.. nie spalam cala noc i myslalam nad tym co zrobilam :/;

ja wymiekam. jednak moja empatia jest do dupy -.- idz pogadaj z kolezanka i tyle. obcy ludzie raczej nie pomoga ci skoro ty ciagle wypisujesz ze sie zajebiesz, ze jestes kurwa itd. no kurwa. pisze ci a ty nic nie postanowilas. lepiej jednak dl atego faceta zeby taka panikara nie platala mu sie

przejmuje sie bo on mieszka pare drzwi obok :/ wszyscy beda wiedziec w sumie on nie jest taki zeby rozpowiadac hmmm sama nie wiem co mam mu powiedziec :(:(:(

No ja tez bym wolała byc z daleka od kogos takiego jak ty. W poscie napisałas, ze jestes dziewica, a teraz nagle ze juz mialas swoj pierwszy raz. TO co ty nie wiesz ile razy komu dalas? Żal

ale ja nie amm z kim pogodac nawet :/ kolezanki mam ale od kielicha i imprez a takiej z ktra bym mogla szczerze porozmawiac o wszystkim nie mam :(:(:( tak okropnie sie czuje i w ogole szkoda mi sie bie a najbardziej jego \:(

padne :D uspokoj sie laska bo skoro juz zjebalas to tyle. nie raz cos zdupisz w zyciu o wiele bardziej niz to :D

zamoatałam sie :/ mialam swoj pierwszy raz ale juz dawno i tyle wiecej sexu nie :/ myslalam ze moge sie normalnie z nim kochac nie wiedzialam ze mam blone a tu zonk!!!!!!!!!! wyszlo ze jestem dziewica ja nie chce zeby on tak myslal

hahaha, wyruchana dziwica :D dobre. wiesz co? dupcz to, ulozy sie. lepiej znajdz sobie jakas przyjaciolke a nie osmieszaj sie na kafe ;)

Gość Magda Ewa Maria
jak na 23 latke jesteś trochę niedojrzała.... ja stracilam cnotę w wieku 24 lat, chłopak z którym szłam do łózka był przekonany, że dziewcią nie jestem. Powiedziałam mu o tym chwilke przed i wcale się z tego nie śmiał - wręcz przeciwnie - ucałował mnie czule w czułko i dalej robiliśmy swoje :) a tak się złożyło, że nie bylismy parą bardzo długo, ale czułam, że to jest ten na którego czekalam :) a co do Twojej sprawy - myślę, że bardziej zbłaźnisz się kiedy powiesz, że poszłaś pierwszy raz z chłopakiem do łózka w trakcie okresu, niż tym, że byłaś dziewicą!!

nie potrzebuje kolezanek :/ ale dobra widze ze tylko jajca sobie robicie :/ mam nadzieje ze zdechne i ze dzis mnie rozjebie jakis tir na drodze ale jak bede wracac rozbije sie autem :(:( ostatnio\ byl wypadek 5 osob nie zyje chetnie bym im oddala moje marne zycie :/ mam nadzijee ze dzis wpadne w poslisg i rozpierdole swoj gowniany łeb o drzewo :(:(:(:(