Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia nie nawidze siebie

czy on w to uwierzy ?

Polecane posty

nikt sobie z ciebie zartów nie robi, ty widzisz co ty wypisujesz?? to jest smieszne, idz nadstawiac dalej :) i pozniej pokaz temu chloptasiowi pokaz jakie masz juz zdolnosci..przyjmie cie z otwartymi ramionami :-O

ale wy nic nie rozumiecie :/ on nie moze myslec ze bylam dziewica :/ bo gralam na dobra suczke wlozku a tu huja :/ z reszta przecie z ja nia wcale nie bylam :(:(:( jak to kurwa jest mozliwe :(:(:( gdybym wiedziala oj gdybym wiedziala :(:(:(:( zabijcie mnie prosze.,.. moze wstrzykne sobie zloty strzal tylko gdzie to dostane :(:(:( nie naiwexze siebie i swojego marnego zycia obym zdechla dzis kurwa oddam dusze szatanowi byle bym rozjebala sie dzis na drodze

Gość noooooooooooo tak...
Trzeba się było bardziej szanować. A kiedy minęłoby trochę czasu i nabrałabyś do niego zaufania, to wtedy moglibyście to zrobić. Wtedy nie musiałabyś się niczego wstydzić, bo ludzie którzy sobie ufają nie muszą się wstydzić przed sobą niczego...

on spierdala do sowjego kraju w czerwcu wiec co mi z niego najgorsze beda te miesiace ja nie wiem jak ja bede z nim gadac w ogole jak on rozpowie to wszyskim bede skonczona :(:(:(:(:(

boze, myslalam ze zrobi swoje i tylo. a tu tyle krwi jaki zblaz ja nie wiedzialam kurwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wszystko bylo by ok gdyby nie ta krew kurwa mac biedny co on se o mnie pomyslal , z niego taki fajny chlopak :(:(:(

zacznij mu wbijac ze cos ci uszkodzil od ostrego sexu :P sam sie zalamie:P

A poza tym kłamstwo ma krótkie nogi...:D

co ja mu teraz powiem no co ????? musze walnac scieme ze mialam okres jeszcze ale czy on uwierzy ? :O z reszta ja nie bylam dziwica kurwa dlaczego ja :(:( jestem taka pojebana ......... obym zdechla jak pies :/ rzygac mi sie chce jak mysle o sobie i o swojej glupocie nie znam innej takiej pierdolnietej jak ja :O

I cały czas się powtarzasz dziecko...

pociagnela ???? kyrwa ja nawet tego nie umie :/ raz zrobilam loda gosciowi ( porbowalam ) to sie zrzygalam :/ w gole nie wiem co i jak a zgrywam sie na bog wie kogo |:(:(:(

lunka00- w sumie masz rację, bo na głupotę nie ma lekarstwa:P

boze jakbym chciala zeby spierdololil juz do ojczyzny swojej :(:(:(:( a tu tyle miechow jeszcze :( dzis bede musiala oddac mu ten pasek i co ja mam powiedziec,, myslalam nad tym aby powiedziec zeby bnie mowil nikomu o ostateij nocy i ze przepraszam ale zapomnialam powiedziec ze mam okres bo i tak pijana bylam

na poczatku ci wspolczulam ale juz nie umiem :D hahahah, daj se spokoj. nudna sie robisz ;) 🖐️

dobra, zegnam Was , bedzie co bedzie czasu nie cofne :(

I Ty masz 23 lata? A piszesz jakbyś miała 15:D

buahaha, no to sie za dzis wysmialam :P dobre to bylo. padlam jak nic

pfff kretynki z Was, nie wiem co w tym smiesznego,, pisze jak pisze ale problem jest nie umie inaczej ubrac go w slowa,

to pff to sobie wsadz gleboko :classic_cool: na poczatku ci mowilam co zrobic a ty to w dupie mialas bo wolalas robic z siebie debilke dnia ;) ale ja nie sluchasz to pa sloneczko :* pjona

inaczej nie potrafie, i nie mowie ze jestem marda bo jestem glupia jak but :/ wiedzialam dobrze ze tak to sie skonczy ze wczoraj wyladaujemy w lozku czemu nie powiedzialam nie ......;(

ide ide bo z Wami nie ma co dyskutowac :/ mam nadzieje ze wszystko sie ulozy , i ze on zapomni o calej sprawie :(

waliłaś sie pewnie z Arabem? Spoko i tak Cię uważa za głupią kurwe do ruchańska, twoje dziewictwo bądź jego brak nic nie zmiania :D