Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maśślankaa

ja jestem chora a on che iść na imprezę firmową

Polecane posty

Gość maśślankaa

ja jestem chora a on che iść na imprezę firmową :( beze mnie, znaczy się zastanawia się nad tym... jest mi przykro że woli iść się bawić niż zostać w domu ze mną, chcę zaznaczyć że ogólnie nie mam nic przeciwko żeby wychodził gdzieś , bo ma wolną rękę nie ograniczamy się ale jest mi przykro, powiedziałam mu że niech robi co chce ciekawe co wybierze...i zastanawiam sie jak powinnam się zachowac

Gość maśślankaa
:( :( :(

"...niech robi co chce..." Kolejna idiotka, która wzbudzeniem poczucia winy manipuluje facetem :-o A później się dziwicie, że tak często jesteście zostawiane :-p I zwalacie winę na faceta bo ZNALAZŁ INNĄ. I słusznie !!! Kto wytrzyma z taką kretynką ? Zapewne jakby była odwrotna sytuacja to on nie miałby nic przeciwko abyś poszła sobie na swoją imprezę firmową. A tak to zachowujesz się jak totalna idiotka, kretynka trzymając go w złotej klatce. Zastanów się zanim nie będzie za późno :-o

a co on ci pomorze, jak zostanie w domu? uleczy się nagle czy jak? :o normalne, że woli pójść napic się z kolegami z roboty, niż być obiektem na który będziesz kichała i parskała :o

Gość zdecyduj sie zlotko
"ogólnie nie mam nic przeciwko żeby wychodził gdzieś , bo ma wolną rękę nie ograniczamy się"

Gość debilkaaaaa z ciebie
to mu powiedz ze chcesz zeby został kretynkooooo. mówisz zeby szedł a nie chcesz... kurwa suka bez mózgu

gówno prawda jak chcesz to mu powiedz ze jesteś chora i chciałabyś by z Tobą został ''na dobre i złe'' tak to powinno brzmieć !

Gość Suonko23
Co to teraz są za choroby, że wymagają KAFETERYJNEJ konsultacji?? ;) Proponuje założyć temat: ja mam okres a on che iść na imprezę firmową xD

jak to co? ona chora on waruje przy łóżku --proste chyba?

Gość a moze dziewczynie
przykro ze ją zostawia samą i to chorą a sam wielki pan pujdzie się bawić bo darmowa popijawa bez komentarza .... faceci zero rozumu

Gość maśślankaa
on wie że może zobić co che, co nie zmienia faktu że jest mi smutno, bo jak się bawić to razem...

>> ona chora on waruje przy łóżku --proste chyba? raczej nielogiczne

Jarząbek-nielogiczne dla facetów tak,dla kobiet nie prosto i na temat,powinna mu powiedzieć ze chciałaby by został z nią ,on zrobi to co uważa za słuszne może np siedzieć z nią do 22 a potem pójśc na impreze wystarczy tylko porozmawiać i si ę dogadać

>>Jarząbek-nielogiczne dla facetów tak,dla kobiet nie dla kobiet większość oczywistych rzeczy jest nielogiczna, żadna nowość

Gość penelopka hopka
a po cholerkę mu na imprezie integracyjnej chora laska, tam nie zabraknie zdrowych lasek

a Ty oczywiście jesteś logicznym facetem ona chora ty leziesz chlać ty chory ona się Tobą opiekuje żal pl

>>ona chora ty leziesz chlać jak zostanę, to ją to uzdrowi? nie, więc po co mam zostawać, skoro w pracy mnie potrzebują? :classic_cool:

:O chcesz mnie zdenerwować czy jesteś tylko 1 z wielu durnowatych facetów? z pracą nie sypiasz ,wiec nie musisz jej służyć!

>>z pracą nie sypiasz ,wiec nie musisz jej służyć kobieta na mnie nie zarabia, więc nie musi być całym moim światem i jedynym zajęciem

Gość maśślankaa
naprawdę czy tak dużo oczekuje że chcę zeby został ze mną ... pozatym w ostatnich 2 mniesiącach miał dwie imprezy firmowe , raz na jakiś czas może sobie odpuścić... buuuuuuuuu jak pójdzie to będę miała takiego focha że to popamięta:-p

Gość pfffygrrry
Ej, ja nie rozumiem autorki a jestem kobietą :P (wierną i kochającą) ale mój facet sam mnie czasem z chaty wywala abym pobyła trochę z ludźmi a nie tylko w domu :o więc ja postępuję podobnie, choroba nie ma tu nic do rzeczy, chyba, że ty jesteś po prostu zazdrosna, że on się będzie dobrze bawił, a tych będziesz się nudzić! FAIL :o

Jarząbek oczywiście ze nie musi być całym światem, ale może czasem tak się poczuć korona facetowi z głowy nie spadnie ,gdy raz zostanie z nią w domu

>>korona facetowi z głowy nie spadnie ,gdy raz zostanie z nią w domu ona może nie umrze, jak facet na pare godzin do pracy pojedzie...

morze jest szerokie i głębokie nie myśl tyle bo się zmęczysz

chyba, że ty jesteś po prostu zazdrosna, że on się będzie dobrze bawił, a tych będziesz się nudzić! FAIL ditto z dodaniem EPIC

Gość Jarząbek do domu