Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maśślankaa

ja jestem chora a on che iść na imprezę firmową

Polecane posty

Gość mój facet też ma
jutro impreze firmową na kulig i co? pracują tam faceci, dwie dziewczyny, jedna jest w ciąży, a druga ma egzaminy w szkole i faceci wymyślili że kulig będzie bez osób towarzyszących skoro ich pań firmowych nie będzie i to dobrze, pobawią sie , odstresują a nie ciągle pilnować i uważać na swoje dziewczyny czy żony, bo imprezy firmowe są dla ludzi tam pracujących no co innego gdyby to był jakiś bal firmowy czy coś takiego ja tam się ciesze z tego, on sobie pójdzie na ten kulig a ja będę miała czas tylko dla siebie :) i napewno równie dobrze go wykorzystam na domowe przyjemności :)

Gość pfffygrrry
zawsze szczery eee? :P mój facet też tak ma - i tak powinno być, a jeśli ktoś komuś mówi jedno a myśli co innego, to niech ma pretensje do siebie :o

Gość Słonko212
Zapraszam do obejrzenia super zoo: www.Malaga2.mondozoo.com

Gość pfffygrrry
to było zapytanie o kontekst :P

Gość mój facet też ma
a swoją drogą może autorko czujesz się zaniedbywana i dlatego tak kąbinujesz żeby facet coś zrobił, ale moim zdaniem jeśli w związku jest naprawde dobrze to nie powinno być takich sytuacji jak jakieś fochy i szantaże o imprezę firmową... poprostu trochę szczerości i wysiłku z twojej strony a facet napewno szybko wszystko załapie i w następnym tygodniu jak już wyzdrowiejesz zabierze cię na 10 razy lepszą imprezę :)

Gość maśślankaa
nie jest z trój miasta, pozatym rozmawialiśmy o tym i on wie co ja myśle i czuję również powiedziałam mu że zrobi jak uważa co jednak nie oznacza że będzie mi przyjemnie jak on pójdzie sie bawić a ja zostanę sama zdychająca w domu ... poprostu okaże się co jest dla niego ważne koledzy i impreza czy ja a raczej my

Gość mój facet też ma
tylko zastanów się nad tym że on nie wybierał specjalnie terminu tej imprezy, nie mógł ani on , ani nikt z jego firmy przwidzieć że ty akurat będziesz chora

Gość maśślankaa
mieliśmy iść razem ale pech to pech i jestem chora :( , ale chodzi mi jeszcze takie coś po głowie żę jak on jest chory to oczekuje opieki ale jak jest to w drugą stronę to już mu niewygodnie...

Gość ale dziewczyno zmien my
slenie. No postaw sie w jego sytuacji co bys wybrala? zajebista impreze czy siedzenie nad chorym chlopakiem? Oczywiscie ze imopreze i to w dodatku kiedy mozna isc bez partnera :-) Takze mu sie nie dziw. a moze to ta sama? bo ja jutro tez mam swietna imprezke w wawie? :-)

Gość mój facet też ma
to jak jest w domu i to ma gdzieś twoją chorobę?

Gość 12345654321
A ja sie dziwie bo ja bym nie zostawila chorego faceta w domu ..... Nie wiem jak moglabym sie bawic wiedzac ze on zle sie czuje .... tzn dyzo zalezy od tego kto jak jest chory jakby tylko nosem ciagnal to bym poszla ale gdyby mial wysoka goraczke jakies dreszcze lezalby obolaly w lozku bo to jakas grypa to napewno bym nie poszla. Autorko a ty az tak bardzo jestes chora ze on musi przy Tobie siedziec?? Bo cos mi sie nie wydaje skoro przesiadujesz na necie .... jak ktos bardzo zle sie czuje to marzy tylko o poscieli.

Gość gdyby byla taka strasznie chor
a to by o pierdolach nie myslala!chodzi jej tylko o to ze jej zabaweczka[o przepraszam!!!!]jej facet bedzie dobrze sie bawil bez nie[swej pani i wladczyni!!!!]dla mnie jestes nikim autorko tego durnego topiku!i zgadzam sie z ta wypowiedzia;pfffygrrry Ej, ja nie rozumiem autorki a jestem kobietą (wierną i kochającą) ale mój facet sam mnie czasem z chaty wywala abym pobyła trochę z ludźmi a nie tylko w domu więc ja postępuję podobnie, choroba nie ma tu nic do rzeczy, chyba, że ty jesteś po prostu zazdrosna, że on się będzie dobrze bawił, a tych będziesz się nudzić! FAIL