krowa123 0 Napisano Luty 5, 2010 Dziewczyny!Ostatni okres dostałam 16 stycznia,zaraz jak mi się skończył "bawiłam" się ze swoim chłopakiem,poniosło mnie i pare razy wszedł we mnie...ale nie tak do końca,nie skończył we mnie,i nie trwało to długo...Zaznaczam,że mam problemy z prolaktyną..od 4 lat leczę się,zażywam tabletki na wywołanie okresu. Myślicie,że mogłam zajść w ciąże?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krowa123 0 Napisano Luty 5, 2010 okres trwał jakieś 5-6dni...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarynkaaaaa 0 Napisano Luty 5, 2010 Choćby ze względu na tę prolaktynę b ędzie Ci ciężko zajść w ciążę,więc spokojnie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krowa123 0 Napisano Luty 5, 2010 tak ale się leczę...więc żadnej szansy nie ma?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hymhym... Napisano Luty 6, 2010 Nikt Ci na to pytanie nie da 100% pewnej odpowiedzi. Musisz czekać do okresu i tyle... zrobić test i wtedy będziesz miała pewność czy jesteś w ciąży, czy nie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach