ladykate 0 Napisano Luty 5, 2010 Hej wszystkim. Otóż mam mały problem. Okres miałam 18 stycznia. Z chłopakiem kochałam się 17 stycznia i dzień po końcu okresu, czyli 25 stycznia, czyli nie miałam dni płodnych. Cykle mam 30-31 dniowe. Mój problem polega na tym, że odkąd skończył mi się okres, mój śluz nie ma normalnego koloru. Najpierw przyjmował kolor kawy z mlekiem, później różowy, jasnopomarańczowy, a teraz pojawiło się krwawienie (2 tygodnie za wcześnie). Od niedzieli - 31 stycznia - bolała mnie prawa pierś tylko przy dotyku, lecz dziś przestała. Niepokoi mnie tylko ten kolor śluzu. Innych objawów nie zaobserwowałam, może delikatny ból brzucha ale prawie niewyczuwalny. Dodam, że podczas stosunku bardzo uważaliśmy. Byliśmy zabezpieczeni prezerwatywą, a wytrysku nie było we mnie, był na zewnątrz i również w prezerwatywie, która ani nie pękła ani nie zsunęła się, więc szanse na ciążę są znikome. Wcześniej nigdy nie miałam takiego problemu, dlatego się martwię. Ciążę praktycznie wykluczam, bo jak już wcześniej pisałam - to niemożliwe. Co to może być? :( proszę o pomoc i szybką odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich czytających. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tu cię nikt nie zbada Napisano Luty 5, 2010 raczej to musi byc lekarz a nie jasnowidz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladykate 0 Napisano Luty 5, 2010 niestety do ginekologa też są kolejki a nie będę czekać do 5 marca (najwcześniejszy wolny termin). może któraś miała podobny problem, dlatego pytam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idź prywatnie bo musisz Napisano Luty 5, 2010 byc koniecznie zbadana!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladykate 0 Napisano Luty 5, 2010 pójdę na pewno... mam nadzieję że to nie ciąża :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hymhym... Napisano Luty 6, 2010 Zrób test, to będziesz wiedziała, czy to ciąża, czy jakieś zaburzenia hormonalne (które się zdarzają nawet u zdrowych kobiet)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach