Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaMalaMi

stara milosc nie rdzewieje... ???

Polecane posty

Gość jaMalaMi

witam wszystkich.chcialam sie podzielic swoimi uczuciami bo nie wiem co mam robic.jestem po slubie 2 lata a z mezem juz jakies 5 mamy dzidzie(najcudowniejszy moj skarb)mamy kryzysy jak chyba kazdy zwiazek, mamy tez piekne dni kiedy jestem szczesliwa- ale moj problem polega na tym ze cały czas mysle o moim bylym.on tez ma zone.kontakt mamy tylko wtedy gdy jestem w Polsce bo mieszkam poza granicami kraju.pol roku temu sie znim widzialam, rozmawialismy o kryzysie w naszych zwiazkach bo tak akurat sie wtedy złozylo, zartowalismy na temat rozwodów i tego ze bedziemy jeszcze razem...ale to tylko zarty.mysle o nim, chce byc blisko niego, nie wiem co mam robic.bylismy ze soba 10 lat temu, przeciez to szmat czasu a ja ciagle go pamietam.dodam jeszcze ze to byl powazny zwiazek z mojej i jego strony ktory trwal ponad 2 lata.przez te 10 lat bylo kilka sytuacji kiedy nas los do siebie pchal, ale nie spalismy ze soba.nigdy meza nie zdradzilam , meczy mnie to ze myslami jestem przy tamtym to tez nie jest fair...co mi radzicie?

Gość zero kontaktu
nie kontaktuj się z nim!! to wystraczy :) zostanie wspomnienie ale uczucia nie będa juz odgrzewane. Nie warto wracac do tego co bylo kieydś. Nie jestes z nim i wydaje Ci się że z nim byłoby duuuuużo lepiej. Bo zawsze wydaje nam się że z tą "niespełniona" milości azycia byłoby nam lepiej i byłybysmy szczęśliwsze.

Gość nmfmfkfk
On ma swoja rodzinę Ty masz swoja, pewnie macie także dzieci , czy to jest warte tego wszystkiego ? Ty może byś była gotowa wszystko dla niego rzucic ale czy On dla Ciebie także ? może tylko tak mówic ale jak przyjdzie co do czego to wątpię żeby zostawił swoja rodzinę

Gość jaMalaMi
nie kontaktuje sie znim, pochodze z malego miasteczka i tam sie zawsze widujemy.masz racje -zero kontaktu- ze wydaje sie ze z nim bylo lepiej, bo nie przezylam z nim tyle co z mezem...to fakt.ale jakos ciagnie do niego.nic trzeba stawic temu czola!dzieki za odpowiedzi

Gość rtty
dziewczyno ja mam jeszcze gorzej...twój były ma żonę, a mój jest ciągle sam...jestem już 12 lat po ślubie, a znamy się 14 lat..zerwałam z byłym (czego żałowałam zaraz po zerwaniu) na krótko przed poznaniem męza....nasze małżeństwo nie jest zbyt udane...częste ciche dni wykańczają mnie nerwowo...i dręczą mnie wspomnienia ostatniego spotkania z byłym jego łzy...wiem, że byłby lepszym mężem dla mnie niż obecny...zerwałam z nim, bo byłam głupią szczeniarą, która nie wiedziała czego chce...a teraz wiem i nie mogę tego mieć...

Gość jaMalaMi
rtty - wspolczuje Ci strasznie!ja tez zerwalam z byłym moze dlatego cały czas mysle jakby było gdybym tak nie postanowila... ehh !!!