Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghttrtrtrt

chce kupic labradora

Polecane posty

Gość ghttrtrtrt

ale to drogi piesek;/ powiedzcie czy warto??

Gość Sroka132456
Ile zyje labrador ? Czym wieksz pies , tym krucej zyje.

Też chce kupić labladora do kosztów zakupu pa trzeba by doliczyć koszt szkolenia warto takiego psa wyszkolić no i obroża, legowisko itp.

Gość ghttrtrtrt
a jaki koszt szkolenia?

Takie podstawowe szkolenie to około 600 zł ale sa tez takie droższe. Poza tym weterynarz, szczepienia, karma znajomi mówią ze tak 100-200 zl miesięcznie taki psiak kosztuje.

Te psy są kochane ale trzeba pamiętać o tym ze muszą sie wybiegać codziennie i tylko to mnie powstrzymuje przed podjęciem ostatecznej decyzji. Są żywiołowe i to bardzo .

Gość Sroka132456
Il kosztuje labrador ?

Gość vnm
one strasznie linieją :O:O:O

Gość teresa kopytko
A które niby nie linieją?kazdy pies linieje na wiosne i zime,dołącze sie do zdania osoby,która twierdzi że potrzebują dużo ruchu,to prawda,mój 4 letni piesek wychodzi 4 razy dziennie na conajmniej godzinne spacery,uwielbia biegac za piłką,aportować. Pieski które nie mają gdzie spożytkować swojej energii mogą niszczyć rzeczy w domu,więc jeśli chcesz tego uniknąć zapewnij mu dużo ruchu. Co do szkolenia to mój nie był szkolony,nie było takiej potrzeby,sami go wszystkiego nauczyliśmy,to bardzo mądre psy,poza tym to taki pies przytulak,wszędzie za mną chodzi,nawet do łazienki:D.LAbradory znane są z tego że są łasuchami wszystkożernymi wiec trzeba uważac żeby pieska nie przekarmić bo potem może mieć problemy ze stawami.Jak masz jakieś pytania,pisz.

Gość vnm
nie wszystkie psy linieją....ale labradory to już masakrycznie :O...wszędzie pełno kłaków,nawet na ubraniach :o:O

Gość huci
ja milama labradora czarnego, kochana bestia!! madra lubi sie bawic, ale czasami rozrabia! a jaki radosn piesek!! strasznie poprawia humor:)

Gość Sroka132456
Ile zyje labrador i ile kosztuje.

Gość teresa kopytko
zalezy czy z rodowodem czy bez,z rodowodem od 1000 wzwyż,bez koło 500-600,kupując psa bez rodowodu nie masz pewnosci czy to labrador czy moze jakiś mieszaniec,najlepiej zobaczyć rodziców,znam pare osób które kupiły "labradora" a okazał sie zwykłym kundelkiem,żyją do 12 lat,choć nie jest to regułą.

Gość Sroka132456
Ja mam Colli, ale te zyja do 15 lat. Ale to mi tez zamalo.

Gość jasiuui
moj labek żyl 24 lata, rodzice go przywieżli z francji miał rodowód i spłodził mnustwo labradorow

Gość putinja
mój doberman żyl 32 lata

ja pierdziele jesli chcesz psa to najpierw sie zastanow czy masz dla neigo odpowiednie warunki i czy jestes stanowcza, owszem ta sa psy ktore sa mile lagodne ale potrzebuja mocnej reki , duzo miejsca i wybieg musisz z nimi spacerowac dosc czesto, i jesli sie decydujesz na takiego psa to odrazu tobie mowie ze to nie jest pies do myziania tylko do polecen bo taki ma charakter i jest drogi ok 3 000

i jeszcze dochodzi do tego kwestia oczywiscie szkolen jak tu wczesniej wspomniano. weterynarz, jesli bierzesz z rodowodem to nie wiem czy chcesz jezdzic z nim na wystawy zeby zdobywac tytuly ktore podnosza cene szczeniakow jak takie sie urodza... i to sa znowu dodatkowe koszty

Gość gruba wiola
A kto to z tym psem tak chodził 4 godziny dziennie spacerować?

dokladnie;/ to sa psy aportujace, byly uzywane do przynoszenia np. zestrzelonego ptactwa itp.

kot to nie labrador;p mi juz chodzi o to ze niektorzy kupuja takie psy nawet nie zdajac sobie sprawy jaka krzywde wyrzadzaja psiakowi;/ w ogole to juz wybuchne jak okarze sie ze ta pani co chce sobie kupic labradora ma mieszkanie w bloku! :P grrrrrrrrrrrrrrrr

Gość szkoda was słuchać.
Labrador to swietny psiak ;) nie zawsze musisz dać,za niego 3000 zł,żeby wiedizec,ze jest rasowy..ja mam takiego za 600zl i jest rasowy.Moja kumpela kupiła niby "rasowego" za 1200 i była lekko w szoku,gdy sie okazał,że to kundel,bo ogon mu sie zawija do góry.A to pech. Także tego,jak człowiek który sprzedaje wam psa,nie jest kanciarzem,to macie rasowego psiaka.No i przydało by sie jeszcze mamuśke zobaczyć xDD no i rodzeństwo :D super przeżycie jak wychodzi do Ciebie 10 szczeniaków,żeby sie przywitać :D ;))

Gość pikej
Ja mam Labradora ma teraz 4,5 lat i jest bardzo kochany. nie wyobrażam sobie ze by go nie było. Jak chce sobie ktoś kupić psa to proponuje labradora bardzo kochane domowe psy.