Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kobiet111

co o tym sądzicie dziewczyny?

Polecane posty

Gość do kobiet111

mam chlopaka niedlugo sa moje urodziny niedawno zakomunikowal mi ze kupi mi prezent 2 tyg po urodzinach smutno mi sie zrobilo bo ja zawsze mu kupowalam w ten dzien kiedy je mial... chociaz nie pracuje to zawsze znalazlam troszke kasy .. smutno mi :( i glupio sie poczulam jak to uslyszalam ..

nie czaje, masz chłopaka niedługo czy niedługo masz urodziny? przecinków kurrwa nie naumieli w szkole?:o

Gość do kobiet111
kurwa niedlugo moje urodziny chlopaka mam dlugo:P bo ponad rok :P

Gość do kobiet111
masz powstawiaj sobie ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :P dupek :P

Gość do kobiet111
ale z Twojej strony dobrze, że dbasz o nasz ojczysty język :P

Gość kittymitty
JarZabek,to sobie wstawiaj sama przecinki,a nie wtryniaj sie w topiki bez potrzeby. A co do tematu,to oczywiscie,ze masz prawo byc smutna. Chlopak zachowal sie jak palant,skoro ty mu cos dajesz na urodziny,to zamast uprzedzac cie wczesniej,ze nic nie dostaniesz,mógł się postarac,i chocby jakis drobiazg kupic....

Gość do kobiet111
no wlasnie ... ciezko mi z tym troche.. ciekawa jestem co bedzie z walentynkami .. tez pewnie nic... mam taki charakter, że oczekuje od 2 os tego samego ... niektórzy powiedzą, że może jestem materialistką ale jestem kobietą, wystarczyłby głupi kwiatek...

Gość do kobiet111
:(

Gość kittymitty
nie jestes materialistką ! Nie chodzi przeciez o jakies drogie megaprezenty ! A z Walentynkami,to myśle ze w takiej sytuacji,juz teraz z nim porozmawiaj. Czy sobie cos kupujecie,czy gdzies pójdziecie,czy co.. Zeby nie było znowu,że ty mu cos dasz,a on,niiic... Wtedy dopiero by byly walentynki.... Juz lepiej ty nic,i on nic :)

Gość bebzol
Wybacz mu, pewnie ma drugą laskę ładniejszą od ciebie i jej kupuje prezenty a tobą się bawi i opowiada tej drugiej jak to z ciebie balona robi. Ale przejdzie mu i wróci kiedyś do ciebie, jak kocha to wróci.

Gość do kobiet111
porozmawiam z nim... kurde przykro mi strasznie.. w dodatku pracuje .. fakt utrzymuje sie sam, ale na fajki zawsze go stać eh.. najchetniej to zostalabym w domu i nie widzialabym sie z nim w dzien moich urodzin.. moze by cos do niego dotarlo.. a najlepsze jest to, że napomknęlam mu pozniej , że zle sie poczulam ,jak to ulyszalam i dodalam, ze postawil mnie w niekomfortowej syt , to on na to , ze ja sama sie w takiej stawiam..:(

Gość do kobiet111
mieszkam z nim ...

Gość kittymitty
co mial na mysli mowiac,ze ty sie sama w takiej sytuacji stawiasz ? Ze mu kupujesz cos na urodziny ? Niezle.. Dziwny jakis. Ale porozmawiac trzeba. Powiedz,ze milo by ci bylo dostac chocby mala rzecz,cokolwiek.. Albo olej prezenty,nic mu nie kupuj na walentynki,ale sama cos sobie kup,czekoladki,czy kwiatka,i powiedz,ze dostalas od kogoś :-)

Gość kajtuś
Jarząbek > lepiej ci jest na duszy jak kogos od debili zwyzywasz prostaku? Żenada

Gość do kobiet111
mysle , ze chodzilo mu o to, ze sama stwarzam problem... sorry ale dla mnie mogl mi nie mowic ze kupi mi pozniej prezent.. usprawiedliwia sie bo nie chce chyba wyjsc na glupka... jak on mial urodziny to ja glupia tydz wczesniej myslalam co mu kupic ... a prezenty to za 100 zl byly ... o ja glupia !!!!!!!!!

Gość bebzol
Mówie ci dziewczyno on ci rogi doprawia ! !

Gość do kobiet111
kurde powiedzcie czy te wszystkie chlopy sa takie niedomyslne ?

Gość żepicha
oni tylko jednego chcą od nas.. , tez mi się wydaje że cie zdradza

Gość alicja z koszmarów
no nie wiem ? w końcu pamięta o twoich urodzinach , i ma zamiar biedak kupic ten nieszczęsny prezent , może ma jakieś ważne wydatki i kaski brak? jak to by było jednorazowo to nic się nie zdieje , ale jak wejdzie w nawyk to już gorzej :) :) :) a jak się tak zastanowie to choć maleńkiego słonika w ładnym opakowaniu , koszt 10 zł :P

Gość do kobiet111
matko nie gadajcie... on dla mnie przeprowadzil sie do innego miasta... mieszkamy razem..

Gość do kobiet111
no wlasnie kurde nie jestem wymagajaca... kocham go i kazdy drobiazg sprawilby mi przyjemnosc ..

Gość lalalalalallala
o kurcze, to masz dylematy dziewczyno , pozazdrościc takich problemów , fiu fiu

Gość do kobiet111
powiedzial mi ze kupi mi ten prezent pozniej zebym nie myslala ,ze on o mnie nie mysli..

Gość Stanowczo stwierdzamy że
sama stawiasz się w niekomfortowej sytuacji, skoro dobre samopoczucie uzależniasz od otrzymania prezentu. Bez prezentu to co się stanie? Ręka Ci się złamie, albo głowa zaboli? :O

Gość muminkowa z gumisiami
zaraz zdradza , nie przejmuj się , daj sobie spojkój kobieto , kupi ci za dwa tygodnie , co zesrasz sie do tego czasu ?

Gość do kobiet111
nie chodzi o sam prezent a o zachowanie..

Gość Stanowczo stwierdzamy że
Może to prezent ze sprzedaży wysyłkowej, albo może chce kupić coś fajnego i czeka na wypłatę. Uprzedził Cię, że prezent będzie później, bo nie chciał, byś była rozczarowana w dniu urodzin. Jakakolwiek wymówka z Twojej strony jest naprawdę nie na miejscu.

Gość jasiuui
ja się bawie takimi głupiutkimi dziewczynami jak ty, obiecuje kit wciskam rozkochuje w sobie, po tym jak taką wykożystam to porzucam bez skrupułow