Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktorka7890

Moj partner wywoluje we mnie dylemat moralny

Polecane posty

Gość Wiktorka7890

Jestem z czlowiekiem, ktorego kocham i jestem kochana. Kiedy juz pojawilo sie uczucie okazalo sie ze moj partner zrobil cos (kiedy jeszcze mnie nie znal) co jest sprzeczne z moim sumieniem. Zyjac z nim mam wrazenie, ze przykladam reke do tego czynu, ktory nie wydaje mi sie moralny, akceptuje to mimo ze nie akceptuję. Ten czyn nijak nie przeklada sie na to jakim byl i jest czlowiekiem, to poniekad nieszczesliwy przypadek, splot zdarzen. Zatem stoje przed dylematem, odejsc od kogos z kim mi jest mimo tego tak dobrze, kocham go, czy zostac i zyc z tym dylematem moralnym. Mam wrazenie ze odnalazlam swoja polowę, ktora kiedys miala opecha, dlatego to takie trudne...

Wszystko zależy od tego, co faktycznie zrobił.

Gość kiok
no ale napisz co zorbil, przeciez nikt cie tu nie zna

Jak mnie się zachce, to i po polsku coś napiszę.

masło maślane a w czym mamy pomóc skor nie wiemy nic z tego co napisałas

Gość Wiktorka7890
Powiedzmy ze nie pomogl komus w potrzebie, komus bliskiemu, odwrocil sie od tej osoby bo czul sie oszukany mimo ze to nie ta osoba go oszukala, zatem odwrocil sie od czlowieka, ktoremu powinien kiedys pomoc i nadal sie odwraca bo uwaza ze tak powinien zrobnic. A ja uwazam, ze powinien wtedy pomoc, ze teraz zle robi ze sie odwraca. Poza ta 1 sytuacja to odpowiedzialny czlowiek, wspiera swoja rodzine, wspiera mnie. Ale ja mam poczucie ze skoro z nim jestem to akceptuje go i to ze zyje z kims kto kiedys skrzywdzil kogos i nadal krzywdzi

Gość mamauaksmamam

Gość Wiktorka7890
moze i tak.. oczywiscie to zbyt wyolbrzymione porownanie ale jak jestes z morderca poniekad akceptujesz ten czyn...

chesz zostawić faceta bo on kiedys nie pomógł komuś bo coś tam myślał po co szukasz problemów na siłe

Gość proste az banalne
Co, zrobił dziecko innej i się wyparł?

Gość Wiktorka7890
nie, ale waga sprawy podobna

Gość to brzmi tak
ja coś tam z kimś gdzieś tam i on coś tam a ja zupełnie co innego.... kurwa dziewczyno tu cie nikt nie zna do cholery napisz co sie dzieje jak chcesz pomocy. jak mam ci pomóc, skoro nie wiem co ten koleś zrobił? ''nie pomógł komuś...'' - kurwa babci zakupów nie poniósł? nosz kuuuurrwaaa

bawisz si e w kotka i myszke trudno ci napisac zrobil to i to i co ja mam robic a w ciemno ci radzic mamy

Gość 12345654321
Powiedzmy ze nie pomogl komus w potrzebie, komus bliskiemu, odwrocil sie od tej osoby bo czul sie oszukany mimo ze to nie ta osoba go oszukala Czyli co on mysli blednie ze to niewlasciwa osoba go oszukala i teraz z zwiakzu z tym nie chcial pomoc niewinnej osobie?

Gość to brzmi tak
no patrz... i nie dowiesz sie... 🖐️

Gość jak ja lubie takie laski