Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mona312

co sądzicie o KAMILACH ????/

Polecane posty

Gość mona312

zastanawiam sie nad takim imieniem dla corki, jednak czytalam charakterystyke imienia: "Często żyje w wyimaginowanym świecie i marzy o ideałach. Zmusza ją to do udawania na co dzień kogoś innego, a nawet do mówienia nieprawdy", "Cechuje ją ciekawość i gadatliwość" Znacie jakies Kamile??? Jakie są???? Ja mysle, ze moze nie dokonca, ale w tych charakterystykach jest duzo prawdy widzac na swoim przykladzie czy innych bliskich osob.... :) Osobiscie nie znam zadnej Kamili wiec trudno mi ocenić.

kamile to bardzo spokojne i grzeczne dziewczynki,moze troche zabardzo ambitne bo jak sobie cos postanowi to nie ma zmiluj sie po trupach a do celu nie wiem czy to zaleta czy wada ale mysle ze w zyciu sie przydaje.Moja kamila ma dusze artstyczna chodzi do klasy o profilu aktorko-tanecznym w przyszlosci chce otworzyc wlasne studio taneczne i jestem pewna ze jej sie uda bo ma wiele osiagniec w tym kierunku.Od dziecka byla zawsze dobrze ulozona,prawie nigdy nie plakala taka mala grzeczna dziewczynka :)To moje doswiadczenie z tym imieniem :)

to piękne imię. Sama tak nie dałam córce, bo maz ma na imię Kamil. Jest wspaniałym, wyjątkowym człowiekiem :)

Gość moj byly to kamil
bardzo zły człowiek!

Gość mama zmieniajace swoje zycie
Co za głupoty piszecie.............skad te opisy.................... " Kamil i Kamila są przykładem ciekawego zjawiska: tego, jak męska i żeńska postać imienia mogą być niepodobne do siebie, chociaż różnią się tylko jedną literą. W numerologii dzieje się tak, że kiedy do imienia Kamil dodamy "a", wtedy do jego liczby, dwójki, musimy dodać liczbę litery "a", czyli jedynkę. Tak więc liczba imienia Kamila wynosi trzy. Zgadza to się w zupełności z obserwacjami, że Kamile są rzutkimi indywidualistkami, pełnymi energii i głębokiej, biologicznej woli życia. Zawsze mają własne zdanie. Potrafią sprawić, że cały otaczający je świat obraca się wokół ich własnej osoby (w przeciwieństwie do Kamilów, którzy zwykle wolą trzymać się na uboczu). Kamila (podobnie jak Kamil) ma dużo osobistego uroku, jest lubiana i umie oczarować towarzystwo, a przy tym (w przeciwieństwie do swego męskiego odpowiednika) znakomicie potrafi wykorzystać te atuty do osiągnięcia sukcesu i zrobienia osobistej kariery. To imię jest zapowiedzią, że dziewczynka dobrze poradzi sobie w życiu. Kamila najlepiej sprawdzi się jako dumny Lew, ale również jako pewny siebie Strzelec, nieco "narwany" Baran, naładowany psychicznymi mocami Skorpion, twardy Koziorożec, błyskotliwe Bliźnięta czy indywidualistka ze znaku Wodnika. Najmniej chyba to imię jest odpowiednie dla Panny. " i to jest prawda............. Kamila

Gość hdrthrh
A co to w ogóle za pyanie?? Jak możesz nie znać naszej kafeterylnej kamilki vel evelci! Przeciez to wzór człowieka żyjącego w wyimagiinowanym świecie, twierdzi ze jest w ciąży, co topik to inna historia życiowa i co topik to inna ciąża :D

Gość kamile są
zarozumiałe, fałszywe, z przerostem ambicji i wredne

Gość kkiiiiiiiiimmmmmm
Ej wypraszam sobie nie jestem falszywa ani zarozumiala, a synowi dalam na imie kamil