Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba dziewica

Kiedy następuje pełna utrata dziewictwa?

Polecane posty

Gość chyba dziewica
o, wredniak ma calkowitą rację, podpisuję się pod tym. Czystosc, a dziewictwo, to w sumie nie jedno i to samo.

Dokładnie. :) I jeszcze raz jasno napiszę, że przerwanie (utrata) błony nie jest równoznaczne z utratą dziewictwa! Bo błonę można nie mieć od urodzenia, można ją stracić podczas ćwiczeń fizycznych, można też ją przerwać palcem (swoim czy chłopaka), czy innym przedmiotem. Ale wciąż się jest dziewicą, póki nie doszło do stosunku seksualnego (Czyli włożenia penisa do pochwy). Jaśniej się już chyba nie da? :P

Gość chyba dziewica
tak, ja się z toba zgadzam i podpisuje sie pod tą teoria rekami i nogami, bo lepiej sie tego nie dalo wytlumaczyc ;]

Gość foxy_coxy
Czyli kobieta po seksie analnym to generalnie nieczysta dziewica, tak?

Gość chyba dziewica
z tym jest maly problem, bo seks analny, to na pewno nie to samo, co oralny, ale tez nie to, co klasyczyny. W tym, to juz sama nie wiem. Męzczyzna wklada penisa kobiecie, tylko tyle, ze w odbyt.

Gość foxy_coxy
A facet, który uprawial seks analny? Prawiczek czy nie? Ciezka sprawa.

Gość kuleczka47
a jeśli włożył tylko do połowy to jestem jeszcze dziewica czy już nie??

Gość kącik poezji
pełna utrata dziewictwa następuje w czwartek po 18.30, choć czasem także w sobotę między 2.45 a 3.15. w miesiące parzyste

dziewictwo to porostu czystość dziewczyna ktora robila ktorakolwiek z tych rzeczy nie zasluguje na miano dziewicy robienie loda minetka seks analny doprowadzenie faceta reka palcowka nie wmowicie mi ze jak laska zrobila 100 lodow i dosatla 100 palcowek to nadal jest niewinna dziewczynka

Gość kuleczka47
a jeśli włożył tylko do połowy to jestem jeszcze dziewica czy już nie?? proszę o poważne i szybkie odpowiedzi

Gość kącik poezji
a jak nic nie robiła, ale myśli miała nieczyste i spowiadała się nieregularnie??

Gość atanazy_k
Seks to nie tylko penis w pochwie, więc dziewicą nie jest ta, która miała oral, anal czy coś innego. Uprawiasz seks - nie jesteś dziewicą i tyle, błona to tylko symbol.

Gość colourme
a wg mnie niewazne w CO facet wkłada, nie wiem jak o dziewczynie, która robi laskę można powiedziec,ze jest dziewicą? Mozna powiedziec,ze jest dziewicą fizycznie, ale psychicznie na pewno nie. A w mojej ocenie dziewictwo to kwestia psychiki.

Gość Rafał1991
Dziewictwo traci się w momencie inicjacji seksualnej. Czystość traci się w następujących sytuacjach: oral, anal, petting, kiss ( dziewczyna całowała się z chłopakiem ). Jeśli ktoś myśli inaczej niech się zastanowi czy chciałby mieć dziewczynę która jest dziewicą ale miała 6 chłopaków i się z nimi całowała.

Gość Łukasz KK
Rafał ma rację. Jeśli dziewczyna miała wielu chłopaków całowała się z nimi to nawet gdyby była dziewicą nie uprawiała oralu analu czy pettingu to jej wartość gwałtownie spada. Gdyby moja dziewczyna całowała się z chłopakiem mając 13 lat to bym ją zostawił nawet gdyby była dziewicą.