Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Simona1811

Jaki prezent ślubny? Ślub w czerwcu do 3000zł

Polecane posty

Gość Simona1811

Witam! Chciałabym zebrać kilka pomysłów na prezent ślubny, szczegóły w temacie. Chodzi o prezent dla siostry i jej męża. Nie mają wymagań co do charakteru tego prezentu, zatem może to być cokolwiek (elektronika, zestaw pościeli, rtv/agd itp...) Z góry dzięki za pomoc ;)

może jakiś zestaw agd z jednej firmy? Np phillips cucinna. Można dowolnie wybierać elementy zestawu.

3000zł na prezent slubny? geeeez, za taką kwotę to ty, bejbe, możesz swojej siostrze łazienke wyremontować. fajnie, że taka szczodra jesteś... więc może idąc tym tropem kup jej jakies meble do mieszkania. Może jakiś szklany stół i krzesła do salonu? A moze jakaś lampeczka? Co powiesz o takim dziwolongu: http://www.extrapunkt.pl/lampka-index-azla040-p-2329.html ??

Gość proste az banalne
Daj jej po prostu kase, najlepiej będzie wiedziała jak ją spożytkowac

tez bym dala pieniazki :) lub kupila jakis sprzet do kuchni np komplet talerzy ,garnkow,sztucce.

Ja bym obstawiała wyjazd do SPA :) Jeżeli od razu po imprezie nigdzie nie wyjeżdzają, to w ramach poweselnego odpoczynku w pierwszy weekend zasponsoruj im taki wyjazd. Mnie by to bardziej ucieszyło niż jakieś gary, pościele czy urządzenia agd/rtv. Zresztą Ty powinnaś wiedzieć najlepiej co lubi, z czego się ucieszy siostra.

Faktycznie bardzo szczodra jesteś ;) Aż zazdroszczę Twojej siostrze. Sama bym chciała, żeby moja siostra podarowała mi prezent za 3000 tysiące... A może kup swojej siostrze mini laptop jeśli jeszcze go nie ma;)??? Popatrz jakie cudeńko znalazłam ;) http://www.wasserman.pl/index.php?products=product&prod_id=971 na pewno by się jej spodobało, bo w zasadzie jest to dość nietypowy prezent na ślub;) A jeśli nie to oczywiście możesz pójść w tradycje i kupić jej sprzęt AGD;)

Gość RudaHera
fruttis999, kurde - ja kupiłam prawie identyczny komputer, tylko w Satrunie, a nie w wassermanie i przepłaciłam!!! I to prawie 400 złotych :-/ Kurde, normalnie mnie chyba potarga ze złości :-/ No, ale niestety - tak to jest, jak człowiek nie zrobi sobie reaserch'u. Faktycznie warto poszukać tego prezentu w internecie, żeby nie zrobić tak jak ja.

Gość lokatka
och pomyslow tu moze byc milion piecset :P ja sama za pol roku wychodze za maz, gdyby mi ktos owiedziel ze przeznacza na moj prezent tyle pieniedzy, i spytal sie co bym chciala - to chcialabym lustrzanke :) chcielibysmy byc w posiadaniu takowej, jednak zawsze znajduja sie wazniejsze wydatki i mysle ze po slubie tez tak niestety bedzie ;) moim zdaniem to fajny prezent, z ktorego beda mogli kozystac obaj Mlodzi, moga zrobic sobie fajne zdjecia z podrozy poslubnej chociazby :P najlepiej spytaj sie siostry, moze niech cie chociaz naprowadzi... podpytuj ja dyskretnie ;) powodzenia :)

Gość taka sobiee
najlepiej spytaj siostry co by chciala potem sie dowie ze taka sume wydalas na cos co jej sie nie przyda.A za taka kase na prawde idzie kogos uszczesliwic!