Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość so konfjuzd

Kłamstwo na początku

Polecane posty

Gość so konfjuzd

otoz jestem na początku związku , poznajemy się. Gdy rozmawialismy o przeszlosci łozkowej powiedziałam,ze nie jestem dziewicą ,ale miałam tylko jednego partnera z ktorym się do prostu w tych sprawach niedogadywalismy dlatego nie mam za duzo doswadczenia. On powiedział,ze sie nawet cieszy bo myslal ze miałam wiecej i cieszy go taki stosuenk do tych spraw jak mój. Niestety to było jedno wielkie kłamstwo. Prawdą jest ze nie jestem juz dziewicą tylko,ze nigdy nie spałam z chłopakiem. Zrobiłam to z dziewczyną... Mój obecny partner bedzie pierwszym i na pewno sie zorientuje ze to moj pierwszy raz z mezczyzna dlatego nie zamierzam tego ukrywac. Powiem mu prawde, tylko zaastanawiam sie jak zareaguje ? Bedzie chiał mnie wiedząc ,ze wszesniej wolałam kobiety.. ?

Gość kinia000
Niby wśród mężczyzn seks kobieta-kobieta to nic złego.... Nawet im się to podoba:) Może mu nie mów... Faceci im mniej wiedzą, tym lepiej:)

Gość kinia000
Po drugie kiedyś moze to wykorzystać...np. podczas sprzeczki...powie Lesbo, wtedy Cię zrani, sprawi przykrośc...a dla niego bedzie to tylko słowna potyczka..

Gość so konfjuzd
lepiej byłoby nie mowic, ale z natury jestem ohydnie szczera co boli innch badz mnie pozniej :/ najbardziej martwie sie ,ze po prostu zorientuje sie ze to mój pierwszy raz (sam jest dobrze doswiadczony)bo bede zielona w łozku i tez wyjdzie ,ze klamałam :/ tak zle i tak nie dobrze

Gość kinia000
Przecież nie trzeba mieć w łóżku nie wiem jakiego doświadczenia.... To jak w tańcu...daj się prowadzić... Słuchaj... są różne typy mężczyzn... jedni niby tolerują, że parnerka miała wcześniej faceta,a potem mogą dokuczać, że jednak oni nie byli pierwsi, ale są i tacy,którzy nie wnikają w przeszłość.. Wiec dla tego pierwszego może było lepiej powiedzieć, że ta pierwszą była jednak kobieta... :) Czy Twój facet jest zaborczy?

Gość kinia000
A jesli bedzie miał teraz żal że na początku znajomości zaczęłas kłamac? Nie bedzie wiedział w co wierzyć...

Gość kinia000
A skąd nagle ta zmiana z kobiet na mężczyzn?

Gość
moze bedzie chciał zrobic trio :P

Gość so konfjuzd
jeszzce nie poznałam go jako zaborczego.. nie, raczej nie jest.Postrzegam go jakos otwartego i tolerancyjnego. jestesmy szczerzy wobec siebie i klamstwo sadze zeby zrozumial ze sie balam wczesniej powiedziec prawde. Bardziej zastanawia mnie sama swiadomosc ze jego dziewczyna byla les.. dlatego kieruje pytanie przede wszystkim do ponów ale jakos nie chca sie wypowiedziec niestety

Gość so konfjuzd
Skąd zmiana ? Trudne pytanie bo sama ciezko na nie sobie odpowiadam to dosc skomplikowane. Wczesniej byłam za granicą tam było duzo łatwiej niz w Polsce żyć z kobietą. Poza tym tutaj mnieszkaja moi rodzice nie zrobiłabym im tego, nie wyobrazam sobie sytuacji,ze ktos im powiedziałby prawde o ich córce. Nigdy nie straciłam zainteresowania mezczyznami ale nigdy mnie fizycznie nie pociagali. Koldzy bliscy przyjeciele tak ale nic wicej. Pozniej bawialam sie w zwiazki na odleglosc z mezczyznami mialam poczucie ze sie zmieniam ze potrzebuje mezczyzn , ale to na zasadzie ze nie musze z nimi przebywac na codzien a rozmawialo sie milo. Taka ucieczka lekka od rzeczywistosci.Byłam jakby w innym wymiarze :/ Ciezko mi to wytłumaczyc.. Ten zwiazek tez zaczał sie od internetu po roku rozmawiania i poznania siebie bardzo dobrze poczulam ze chiałabym blizszego kontaktu z tym czlowiekiem. Przepraszam za wszystkei błedy ,ale troche zapomniałam gramatyki :/

Gość
jej no jestes bi normlna sprawa mysle ze z dwojga złego kazdy facet wolałby aby jego panna miała przed nim kobiete niz mezcyznę ... a tak wogóle to po co mu to mówic ?? czy to wazne co było wczesnie ?? ja nigdy ie opowiadam i nie pytam co mnie interesue ile panienek zaliczył zanim spotkał mnie ! a co jego obchodzi moja przeszłośc ... ??? to było i nie jest juz wazne !!

Gość so konfjuzd
zgadzam sie z Tobą. Jedynie czego sie boje to to ,ze gdy zobaczy moje zaklopotanie w łozku pomysli ze to moj pierwszy raz. I dopiero pomysli ze go oklamalam ,ze juz nie jestem dziewicą. Co jest nieprawdą

Gość
ach teraz rozumiem ... w takim razie ... wiesz zanim mu powiesz porusz temat tego typu relacji tzn less i jak zacznie mówic ze nie ma nic przeciw ze to akceptuje to powoli powiedz mu prawde na spokojnie itp. ale jesli masz obae ze negatywnie to odbierze ze nie toleruje ( co niestety jest doyc powszechne :/) to zastan ów sie jszzce czy mu powiedzieć ... a to ze bedziesz zakłopotana wyjasnisz swycm małym doświadczeniem i pierwszym razem z nowym facetem !!! duzo kobiet tak ma i nawet jesli duzo juz doświadczyły w swiecie swej seksualności ...

Gość so konfjuzd
dziekuje bardzo za pomoc:) tak planowałam lekko zaznaczyc temat sprobowac zapytac sie czy to dla niego złe.. Jeszcze jakby jacyś panowie się wypowiedzieli byłabym wdzieczny

Gość
prosze i naprawde nie powinno go dziwic ze mało doswiadczona dziewczyna będzie czuła się skrepowana na poczatku bycia razem ( łózowego bycia azem ofc.)

Gość so konfjuzd
ktoś jeszcze ?

Gość trzecia czarownica
wybadaj jego stosunek do lesbijek najpierw...

Gość so konfjuzd
ok, tak zrobie. Teraz mi zalezy zeby poznac pare opini mezczyzn jakby zareagowali na taka wiadomość

Gość so konfjuzd
co takiego ?

2 panny ;) jesli facet jest zdrowy to bedzie bardziej niz szczesliwy jesli zaproponujesz mu uczestnictwo w swoim drugim 'pierwszym razie'

Gość so konfjuzd
obys miał/a rację...

Gość upppppppppppppppppp