Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastolatka ghghd

Co facet robi z penisem jak mu stanie w spodniach przy ludziach?

Polecane posty

może traktować ciebie jak koleżankę ,ale podczas tańca gdy jeszcze trochę wypił, spojrzał na twoje piersi i zadziałała fantazja to mu stanął

Villy, chyba zależy jeszcze jak się tańczy :)jak jest chemia w powietrzu i iskry lecą...

Gość sebastian 77
co robi nic ja lubie jak mi stanie a mam ubrane getry z lycry to fajnie sie odznacza

Gość Villy
Zabajona,jak jest chemia i iskry lecą to tańczy się zupełnie inaczej.Z początku delikatne,płynnie,zmysłowo.Potem coraz szybciej,ostrzej,ruchy bardziej zdecydowane aż do podwójnego salta.Po chwili można znów zatańczyć.To dobrze Twoim zdaniem jak stoi w tańcu czy nie?

Gość jjjjjjaaaaaannnnnaaa
do Villy - zależy od sytuacji

Gość Villy
Czemu zależy?Tańce są piękne.

Gość jjjjjjaaaaaannnnnaaa
z kim tańczysz, gdzie tańczysz, itp. wyobraź sobie minę babci, u której bawisz na imieninach. a tańce piękne są, racja, ale nie z każdym, mnie mrozi się krew na samą myśl, że mogłabym na imprezie zakładowej być poproszona do tańca przez kolegę z pracy, który do mnie stratuje. Gdybym poczuła w tańcu jego fiuta to byłby dla mnie koszmar nie do przejścia

Villy, no ja nie wiem czy dobrze, jak mu stoi w tańcu, podoba mi się to, bo mnie podnieca nawet też, ale w jakimś klubie to jednak miejsce publiczne i do czegoś zobowiązuje.do pohamownia swoich dzikich żądzy :)

Gość Villy
Ten opis tańca to przenośnia.Tak się nie "tańczy" publicznie. Lubię tańczyć.Ale normalnie to bez takich ekscesów.

Gość Villy
Nie u babci na urodzinach ani na zakładowej imprezie ale gdzieś na rajskiej plaży mógłbym z Wami potańczyć.A co do tematu to dojrzały facet nie ma takich problemów.

a po prostu pooglądałam co nieco :) to jak to jest jak facet tańczy z dziewczyną , w klubie, wolna,sexy muzyka....ostatnio jak byłam w klubie ,to podszedł do mnie chłopak i chciał zatanczyc, bez słowa, zgodzilam sie ,spodobał mi sie, bylismy blisko siebie jak to przy takiej muzyki i poczułam jaki robi sie twardy,,,,,,,,,,,,głupio mi było :)mialam wrazenie,ze ludzie to widzą

Gość tttzzzzztttt
zaprasza panią pod swój namiot

Gość parowkowy skrytozerca
zaprasza czy zapraszasz?

Gość Villy
Zabajona jak Ty musisz kusić w tańcu,że tak od razu stawiasz gościom do raportu. Twardnieją Ci wtedy sutki,robisz sie wilgotna czy na chłodno napawasz się swym "zwycięstwem"?Pozdrawiam,nie"prześladowca".

Gość niunka1991
to normalne staje to staje naturalna rzecz ;] ja widziałam kilka razy nna ulicy ;] zdarza sie każdemu

Villy, wtedy przelewała się przeze mnie fala gorąca i też czułam podniecenie :P stało sie , nie robiłam nic specjalnego, po prostu sie poruszałam zmysłowo

Gość iuiuiuiuiuiuiuiuiuiu
a jak stanie np. podczas odpowiedzi na lekcji przed piękną nauczycielką to co?

chcialem poznac wasza opinie o homoseksualizmie i uczuciach zwiazanych z takimi zwiazkami mesko meskimi :) moj email mellygion@tlen.pl gdyby ktos chcial sie pozalic albo napisac jakies informacje odnosnie kolegow gejow

Gość KwaśnaMałgorzata
nabija na niego wiewiórkę żeby to jakoś zamaskować!

Gość lala-lala-la
ma kłopot na pewno

Gość kulecka.ircia
A ja uwielbiam chodzic na plaze i niejednego juz we wzwodzie widzialam ;D Musze przyznac ze mily widok.Specjalnie sie gapie i drecze wzrokiem.Niektorzy jeszcze bardziej sie rozkraczaja,a inni chowaja ptaszyne niby opalajac sie na brzuchu i inne takie.A te laski nielepsze.Niektore to sie w stringach tak wypinaja ze mi samej sie cieplo robi.Raz jedna przede mna na plecach lezala z rozlozonymi nogami a majty w szpare wchodzily.Co chwile zerkalam,zreszta nie tylko ja.Nagle kolo tej laski zaczeli sie kolesie schodzic,ze niby tez opalac ale kazdy gapil sie w ta szpare ;D