Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastolatka ghghd

Co facet robi z penisem jak mu stanie w spodniach przy ludziach?

Polecane posty

Gość hlehleh
jak dla mnie to napaleńcy jacyś :O widziałam kilka razy takich na plaży i chyba się krępowali, bo czerwienili się wtedy i jakoś tak próbowali to ukryć

Gość denis30
Ja nie zapomnę takich sytuacji, gdzie bez żadnego powodu mi stanął, zrobiłem się czerwony jak burak, a oto kilka takich sytuacji. Miałem 12 lat jak byłem na badaniach bilansowych to przy pielęgniarce mi stanął, drugi raz jak miałem 16 lat i prześwietlenie stawów biodrowych przy spuszczonych spodenkach jak kobieta technik RTG mówi nie ruszać się, a mnie samowolnie pała staje, chyba ze trzy razy musiała to samo zdjęcie robić chyba z godzinę się tak powtarzała, aby się nie ruszać. No i na komisji poborowej też mi stanął jak byłem nago oglądany za parawanem.

Gość pechowa dziewoja
A może nie stanąć z podniecenia? "Zbyt dużego"?

Gość Ania 21
Może wcale nie stanąć jak jest bardzo sflaczały, albo stanie i jak ma wejść do muszelki, to opada. Miałam takie wyjątki jak są chłopaki bardzo spięci lub nawaleni browarem.

Gość Robinzone
W moim wieku, to się nad tym panuje. Na szczęście, bo za młodu to wystarczyło zobaczyć na ulicy damskie kolano i już wstyd. Najlepiaj jakoś dyskretnie ustawić pałkę do góry, to mniej widać, albo trzymać rękę w kieszeni dla niepoznaki. Ale nie zawsze się da dyskretnie to zrobić. Teraz to mi się zdarza, jak żonka łapie mnie za małego na środku ulicy. A jak jeszcze powie, że nie ma na sobie majtek, to jestem załatwiony, a ona ma radochę :-) A swoją drogą: jak się zapatrują kobiety na widok erekcji w spodniacj? bo może niepotrzebnie się przejmuję? Lubicie to, czy brzydzi was?

Gość brunetka_80C_22 lata
zwisa nam :classic_cool:

Gość boję się ....
Takiego zjawiska i wolę go za w czasu wsadzić w specjalną kieszonkę w majtkach, którą producent przewidział dla mimowolnych stojących. Najgorsze, że trzeba ściągnąć spodenki, bo tak lekarz do badania wymaga np. dermatolog, a większości tej specjalności są panie, którzy nie wiem dlaczego chcą obejrzeć ciało bez bielizny, choć krosty są na twarzy bardzo widoczne bez nakrycia. Raz tak miałem że pokazuję kilka potówek na twarzy, a p. dr. pyta, a jak wygląda całe ciało, proszę pokazać i zdjąć całkowicie bieliznę, zdjąłem prawie wszystko za wyjątkiem majtek, a polecenie było wszystko podpowiada młoda pielęgniarka może w moim wieku lub młodsza, rada nie rada ściągam majtki, a mnie pała staje w górę wstyd jak cholera. Pani dr. przyglądając wszystko dostrzegła krostę na penisie i każe pielęgniarce wymaz z cewki pobrać do badania, to było straszne gdyż czułem, że jak weźmie do ręki, to mogę trysnąć i tak się stało, wymazu nie pobrano, tylko dostałem skierowanie do laboratorium bakteriologicznego na wymaz z cewki. Pielęgniarka czerwona jak burak instruuje mnie, że ma przed badaniem dokładnie cewkę umyć.

Gość kasanowa ;)
"Takiego zjawiska i wolę go za w czasu wsadzić w specjalną kieszonkę w majtkach, którą producent przewidział dla mimowolnych stojących. Najgorsze, że trzeba ściągnąć spodenki, bo tak lekarz do badania wymaga np. dermatolog, a większości tej specjalności są panie, którzy nie wiem dlaczego chcą obejrzeć ciało bez bielizny, choć krosty są na twarzy bardzo widoczne bez nakrycia. Raz tak miałem że pokazuję kilka potówek na twarzy, a p. dr. pyta, a jak wygląda całe ciało, proszę pokazać i zdjąć całkowicie bieliznę, zdjąłem prawie wszystko za wyjątkiem majtek, a polecenie było wszystko podpowiada młoda pielęgniarka może w moim wieku lub młodsza, rada nie rada ściągam majtki, a mnie pała staje w górę wstyd jak cholera. Pani dr. przyglądając wszystko dostrzegła krostę na penisie i każe pielęgniarce wymaz z cewki pobrać do badania, to było straszne gdyż czułem, że jak weźmie do ręki, to mogę trysnąć i tak się stało, wymazu nie pobrano, tylko dostałem skierowanie do laboratorium bakteriologicznego na wymaz z cewki. Pielęgniarka czerwona jak burak instruuje mnie, że ma przed badaniem dokładnie cewkę umyć. " Koleś rozwaliłeś mnie :D tego jeszcze nie słyszałam ;)))) hehe A jak to jest jak np. siedzicie i nagle Wam stanie? to wtedy sie jakos rozsiadacie, prawie leżycie już na tym krześle, zeby Wam nie bylo widac? Bo juz kilka razy zauważyłam taki sposób maskowania się....

Gość un bleu
da sie? jak on taki sztywny w nogawke go wsadzic:P? Moze od razu nosic go w nogawce:D

Gość kufelek
zawsze można wyjąć na wierzch żeby nieco sie przewietrzył i ochłonął

Gość jar
od jara to wara!!!

Gość gość
jak co robi? odkręca i chowa do kieszeni :-D

Gość gość
odgryza i trzyma w zębach :P

Gość gość
Hehe taaa odkręca gwint , chowa w kieszeń i przykręca sobie zapasowego miękkiego . Każdy facet nosi przecież zapas .W kieszeni XD.

Gość gość
Jeżeli mój penis stanie w miejscu publicznym czyli na ulicy z reguły podnoszę go do pionu czyli pod pępek i niestety spodnie się odznaczają wypukłością lecz nie obchodzi mnie czy ktoś to widzi . Nie jest na wierzchu a mogło być to spowodowane przez kobietę ubraną ponętnie lub pozą ,nie zastanawiam się dlaczego się podnosi . Jest to męska naturalna rzecz gdy widzi obiekt pożądania lub dziewczynę w pozie dającą facetom do wyobraźni .Tak trzymac drogie panie dla nas to gratka i przyjemnośc

Gość gość
tak jak struś, chowa głowę w piasek

Gość gość
Z czego robicie problem ze penis stanął ,? Wydaje się ze tak natura stworzyła faceta ma reagować na bodźce wzrokowe No i reaguje . Młody zdrowy facet jak ma reagować widząc dziewczynę w pozie lekko erotycznej lub odsłonięta cześć ciała .Tylko chory nie zareaguje i tak powinno być inaczej ludzkości grozi zagłada .Natura tak zadecydowała ze kobieta nas podnieca i zdążają się nieprzewidziane sytuacje lecz dla mądrej i myślącej kobiety nie powinien to byc problem i ogłaszać ze to obciach ,raczej powinna czuć się dumna ze tak facet reaguje na jej wdzięki.Starszy ibardziej doświadczony jakoś sobie poradzi z sztywnym penisem choć nikt nie zmusza.Nie róbmy problemu cieszmy się z tego.

Gość gość
Kiedyś bardzo się wstydziłem. Np. gdy stawał w tańcu z fajną koleżanką to się lekko odsunąłem. Ona zaraz znów była blisko a ja znowu się odsunąłem. Chciała być przy mnie i podobała mi się, ale wstyd zabił wszystko.

Gość gość
Akcja z wczoraj. Jestem w szpitalu w samej pizamce . Pauka zrobiła baczność. Wyszedłem z łóżka bo mam telefon i tracę zasięg. Na holu siedzą dwie trzydziestki. Szlafrok narzucony a moja wydłużona pauka w nogawce bardzo odznacza się . Mina jednej pań bezcenna. Wielokrotnie rozmawiając z swoją towarzyszką zerkala na moje krocze. Była wyraźnie zachwycona widoczkiem. O i to robimy :)

Gość gość
Jestem facetem i ja myśle ze dziewczyna młoda lub kobieta widząc taki widok u faceta ze penis jest sztywny ,nie powinna reagować w żaden sposób gdyż jest to normalny zdrowy objaw ,tak jesteśmy stworzeni i panie powinny to wiedzieć . Nieraz widzę licealistki jak śmieją się z chłopaka któremu się to zdąży ,rodzice uświadomcie te dziewczynki ze tak musi być i tonormalne . Czy facet się śmieje lub znieważa dziewczynę bo ma okres ,idiota tak lecz nie mówimy o idiotach tylko normalnie wychowanych osobach. Dziewczyny ? nie róbcie problemu z takiego widoku przyjmijcie to za komplement i nie zwracajcie uwagi ,to najlepsze co możecie zrobić .

Gość Twój stary stojący
Wali konia lol.

Gość gość
Jak facetowi stanie w spodniach, to nie jest problem. Ja nie patrzę na czyiś rozporek. Byłam jednak w dosyć niekomfortowej sytuacji. Gdy jechałam autobusem siedziałam obok młodego chłopaka około 25-30 letniego. W pewnym momencie zauważyłam, że ma wyjętego ze spodni penisa. Początkowo pomyślałam, że się przesiądę, ale w autobusie nie było wolnych miejsc. W autobusie było zgaszone swiatlo, więc prawdopodobnie nikt oprócz mnie tego nie widział. Na zewnątrz było ciemno. Nie mogłam się przesiąść, więc postanowiłam udawać, że śpię i nie widzę tego, co on robi. W pewnym momencie poczułam jego spermę na mojej ręce. Okazało się, że pochlapał mi spódniczkę. Gdy wymownie spojrzałam na niego, zauważyłam, że on udaje, że śpi. Nic mi więcej nie pozostało jak tylko wyjąć chusteczkę higieniczną i zetrzeć spermę z mojej ręki, spódniczki i pończoch .

Gość gość
Można przed tańcem celowo go podnieść żeby w tańcu partnerka go poczuła. Np na weselach. I co? Odsuniecie się wtedy?