Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuznia 23

czemu w calym internecie, na zadnym portalu

Polecane posty

Gość Zuznia 23

nie mozna znalesc milego, sympatycznego faceta z ktorym mozna pogadac na poziomie. Wszedzie pelno zbokow, impotentow co za zycie co za swiat :( co gorsze co za ludzie

Gość Zuznia 23
yyyy :( no prawde pisalam nie ma :(

Gość eistee
na jaki temat kochana(jestem)

Widocznie fajnym facetom Internet jest niepotrzebny do życia. ;)

Gość Zuznia 23
na kazdy z wyjatkiem seksu

Gość Zuznia 23
no i cisza :( tak wlasnie myslalam

Gość eistee
a oczym lubisz rozmawiac

Gość Zuznia 23
a co moze nie ?? kazdy zjezdza zawsze na jeden temat

widzisz taka mentalnosc polakow z nudow,zakladaja bezsensowne tematy,podaja sie za inne osoby,,,,:) uwierz mi zea porządni faceci tez sie znajdą:)

Gość setinka
Zuznia 23 --bo Ty jestes zbyt tepa i wybierasz zwykłe portale,czaty.Wybierz jakies portale,czaty tematyczne ,to poklikasz sobie na poziomie. Sam badz najpierw na poziomie,a potem wymagaj tego od innch.

Gość foxy_coxy
wez sobie idz gdzies do ludzi i poznasz fajnego. Idz do parku pobiegac, do galerii jakiejsc, nawet do klubu czy baru, tylko porzadniejszego jakiegos, na koncert, gdziekolwiek. Nie siedz na necie szukajac milosci, bo z tego co czytam to rzadko te netowe randki sie udaja.

Gość setinka
Anioł_Stróż --sama jestem kobietą i wiem,ze jezli wejde na zwykły czat,zwykły portal w ktorym klika sie o wszystkim i o niczym to moge spodziewac sie gadki prawie o jednym... Gdy chce z kims poklikac na pozawne,interesujace mnie tematy,to po prostu wybieram sobie tematyczne czaty ktorych jest bez liku i wtedy prowadze ciekawe rozmowy.

Gość .....ot..co......
bo mili i sympatyczni faceci na poziomie nie musza szukac sobie kogos w internecie 🖐️

Gość gdfsgsdfg
bo te portale nie są dla miłych i sympatycznych facetów. praktycznie żaden z nich nie szuka kobiety w miejscu w którym są prostytutki, te co robią tzw. "pokaz za doładowanie" itp.

setinka Masz racje,po to są na czacie kanały tematyczne,i jak ktos tu napisal.fajni faceci nie musza siedziec w necie oni zyją na zewnątrz:)

Gość Zuznia 23
jestem smutna wiec chcialam sobie pogadac, wchodze na czat a tam same oszolomy zagaduja do mnie i pisza na tematy erotyczne zadaja fotki itp. zalosne ucieklam stamtad

Gość gdfsgsdfg
zmień sobie nick na męsko brzmiący to może przestaną🖐️

Gość lukrecja z anyżkiem
foxy coxy... niezła rada, hahaha do parku, do galerii, do baru - ona faceta szuka, a nie "szczescia" hahaha powinno być do biblioteki, do teatru, na kurs językowy, na studia.. :P

Gość setinka
Zuznia 23 dziecinko,jezli wchodzisz na czat ogolny,to nie dziw sie,ze o seksie nawijaja Na ogolnym powinno sie klikac o wszyskim,tazke o czyms interesującym,ale wiadomo od zawsze,ze przewazaja tam osoby poszukujące czegos,kogos.

Gość Zuznia 23
nie na ogolny siedzialam na privie i kazdy facet ktory do mnie wchodzil nawijal o seksie :( jaki lubi czy mam ochote na przygode na spotkanie itp a jak mowie ze nie to uciekaja . debile

Gość Ewaldi
ale z drugiej strony jednak weź pod uwagę, że faceci tacy są i nie zmienili się od średniowiecza i nawet od bitwy pod Grunwaldem , faceci zawsze lubili bajerować i podstawowe tematy to 'o dupie i marynie' :) a przezież nasz wieszcz napisał : na dupie się siedzi, na dupie się leży, wszystko na świecie od dupy zależy' więc dlaczego się dziwisz, temat wiodący faceci odziedziczyli w genach :) a jeżeli jakiś facet unika takich tematów to jest na liście podejrzanych przez kobiety i złośliwie nazywany 'chyba on jest gejem' , czy mam rację ?

Gość setinka
Zuznia 23 dziecinko,nie chodziło mi o priv i ogolny ekran,tylko o czat ogolny,np.regionalny.

Gość Zuznia 23
wole rozmawiac o ksiazkach,poezji,miłosci romantycznej.. mam dusze artystki

Gość setinka
Zuznia 23 a tak ogolnei to na jaki tematy mogłabys poklikac i dlaczego akurat tylko z mezczyznami :-) Wydaje mi sie,ze jezli chcesz z kims na ciekawe tematy poklikac to sama powinnacs zaczepic np.kobiete na czacie i zaproponowac jej dyskusje na interesujacy was temat.Tazke sam mozeszzaczepic faceta i zapytac czy poklikałby z Toba na ciekawy temat. Sam prowokujesz swja obecoscia na czacie i dziwisz sioe ,ze ktos do Ciebie klika i składa Ci propozycje.