Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka roku pierwszego

Pracownicy AUCHAN śpiewają - żenada roku, widzieliście?

Polecane posty

kiok nic ci sie nie wydaje tak jest ona lubi poprawiac,pozowac,upiekszac wkurzam sie jak poprawia mi zdjęcia mojego synka...

powaznie z tym kremem jezu czuje se jakbym udzielała wywiadu..czy ktos jeszcze chce mnie o cos zapytac?? futro mojego faceta jest kochane tesciowa czasem nie irytuje jak to tesciowa ale se dogadujemy syn jest diabłem wcielonym a dla matki szuka meza....

seryjnie kremem magnezowym wiem bo sama jej kiedys w aptece kupiłam kosztuje jakies 3 zeta tubka

nic oprócz tego tylko widzsz ja ja bez makijazu widze czest a ty nie i nie zobaczysz ;)ale o tym sza

zasniesz zasniesz moja babcia ma 75 lat nie mam jej zdjecia ale ona całe zycie sie nie opalała ma 2 zmarszczki ja tez nie bede miała cierpie na zanik pigmentu w twarzy czyli od szyji w dół sie opalam nie moge tez chodzic na solarke lekarz powiedział ze zmarszczek u mnie nie bedzie

mge wychodzic na słonce tylko nie moge sie opalic nie am wystarczajacej dawki pigmentu poprostu dobry pdkład i puder albo wygladam jakbym prosto z grobu wstała ;)taka blada jestem

tak ze to cstam czego nie mam jest odpowiedzialne za pogłebianie i poczatkowanie zmarszczek ciesze sie ale chciałbym ładnie opalic twarz ja opalam sie raz na 3 lata tzn raz sie opale od szyji w dół i przez 3 lata mnie trzyma

Gość w gorrrre jazdaa

Gość Lara12345
a mnie się podoba:):) wiecie ile trzeba odwagi żeby tak zaśpiewać???:)

Gość w gorrrre jazdaa
wszystko przed nami... niestety :O