Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherines

Gdzie sie podziały tamte podszywy??

Polecane posty

Tak UK SUBS, on pisał podszywy limeryczne , polecam zajrzeć na temat najlepsze podszywy. przyobleczony w kostium płetwonurka brygady specjalnej idę łowić okazję do najbliższego sklepu dyskontowego czym wzbudzam konsternację wśród gminu.

Gość konkubent katherines
Już od południa wyczekuję mej ukochanej gdyż trzymam szyszki i żołędzie podprowadzone z paśnika dla dzików specjalnie dla niej , lubię gdy wraca z pracy taka wiatrem podszyta i pachnąca lasem:classic_cool:

W nagrodę ona wygrzewa moją połowę łóżka gdy ja pełnię wartę honorową przy bramie wjazdowej do zakładu MPK przebrany za Batmana i straszę podstarzałe niewiasty podążające do pobliskiego sklepu z papierosami i bielizną :classic_cool:

Wczoraj udało mi się w ten sposób zdobyć 3 kiepy i dwa prawie całe fajki :classic_cool:

niestety jedna z nich wpadła mi do gorącej herbaty parzonej po raz siódmy z torebki podwójnego Liptona, którą byłem ukradłem z restauracji dworcowej we Włoszczowej za starych,m dobrych czasów gdy można było jeszcze jeździć na gapę PKP, bop większość ludzi wstydziła się być kanarami.

Jaki temat takie podszywy