Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przegrałamżycie

Porażka

Polecane posty

Moje życie : nie zdałam 2 razy 1 kl. LO , jestem mała i gruba , strasznie zakompleksiona, nigdy nie miałam chłopaka przez to że ludzie mnie poniżali dręczyli i nie chce mi się nic , najlepiej cały dzień bym siedziała w domu i czekała tak przez lata na mą śmierć

Gość wiele okazji do śmiechu
nabierz dystansu do świata i wykorzystaj to, co już masz by walczyć o to, co mieć chcesz

no to dobrze trafiłas...witamy na cafe tutaj same przegrance i cudaki siedza...

nie przejmuj sie. pokaz innym ze Cie stac, wez sie do nauki i nie siedz za dlugo przed komputerem. poza tym zacznij cwiczyc. bedzie dobrze

Gość zmien szkołe

Gość hoohoo
w dzisiejszych czasach niezdanie w liceum i to dwa razy to prawdziwy wyczyn:o

hallo hallo kochana co t wogole mowisz!!! tak jak bym slyszala kiedys jak bylam mlodsza!!!! tak samo myslalam ale wiesz co w tym samym czasie marzylam jak z brzydkiego kaczatka wyrasta na zajebiscie seksowna dziewczyne!!!! no i tera moge powiedzie ze jestem dumna!!!! przede wszytkim nie trac nadzieji snuj marzenia!!!!!!!!!!!bbo to dazenie do nich bedzie ci kazalo walczyc!!!i uda ci si1!!! a co do szkoly to najwazniejszy egzamin przejdziesz pozniej to jest dopiero rozgrzewka!!! ale przestan myslec o jakiej ssmierci po to ci Pan Bog dal zycie!! nie zebys zaraz powiedziala ze chcesz umrzec!! poprostu mysl pozytywniej a przede wszystkim nie zwracaj uwagi na ludzi!! jak bedziesz starsz to sie przekonasz ze wyglad jest na ostatnim miejscu!!!! ale uwaga jest taka; tylko madrzy, wartosciowi, dobrzy ludzie to zrozumieja !!!!!!!!!! a ty taaka napewno jestes

Gość hoohoo
zaspokoje twoja ciekawosc - ja pomimo wielu przykrosci zdalem bez problemu🖐️

cwiczylas i nic?? dziewczyno to cwicz dalej, pewnie pocwiczylas 2 dni i stwierdzilas ze nie ma efektow to spasowalas. to tak nie dziala musisz cwiczyc codziennie, efekty zobaczysz ale po pewnym czasie. poczytaj w necie jest duzo artykulow na ten temat.

tylko nie wiem jak wytrzymam tą szkołe do końca roku szkolnego bo w mojej klasie są same chude jak modelki dziewczyny i do tego śliczne a ja mała gruba z bliznami po trądziku masakra :(

6 miesiecy?? i nic to co ty cwiczylas?? moja ciotka chodzila na aerobik i schudla 15 kilo wiec moze Ty tez sprobuj, no nie wiem. cwiczenia pomagaja i jakos dziwie sie ze ty cwiczylas 6-cy i nie pomoglo.. :/

przestan tak gadac bez sensu!!!! wszystko da sie zrobic!! wiesz mi!!! jak chcesz to ci moge pomoc!!! to moj moje gg 4741277

Gość powiedzcie mi tylko
masz szybkie łącze internetowe i dobra kamerkę?? pytam poważnie...

Gość przejdź

wdrukuj sobie w głowie: "I ZAWSZE PAMIĘTAJ, ŻE JESTEŚ KIMŚ WYJĄTKOWYM. JEDYNE, CO MUSISZ ZROBIĆ, TO POZWOLIĆ INNYM ZOBACZYĆ, ŻE TAKI JESTEŚ." MILTON ERICKSON Na początek powieś na ścianie/lustrze, miejscu widocznym.