Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

akinoMMM

pomozcie mi sie zmienic

Polecane posty

Gość nikomu nie starcza
daj fotę to doradzimy

Gość nieznana orange
po co chcesz cokolwiek zmieniać? dobrze wyglądasz... zresztą takie drastyczne zmiany często kończą się rozczarowaniem :p ja np. zrobiłam sobie grzywkę kilka dni temu i wyglądam jak giermek :o aż chciałoby się wykrzyknąć na mój widok "siodłaj rumaka" :o

ech napewno nie jest tak zle Alee ja lubie zmiany.. Nie lubie wygladac codziennie tak samo..

Gość nieznana orange
cóż, na pewno zmiana fryzury pomogłaby Ci się wyróżnić z tłumu :) długie, klasyczne włoski to fryzura ponadczasowa ale i zachowawczo-nudna :p może jakieś ostre cięcie? i zmiana koloru? myślałaś o pofarbowaniu włosów na rudo?

beez przeesady chce zapuscic wlosy ;p baardziej wlasnie o zmianie koloru myslalam,myslalam o rudym ale wszyscy mi odradzaja. moze cos w stylu czern? czekolada? myslalam tez o jakims makijazu.. bo maluje tylko rzesy

Gość nieznana orange
:( ale ja naprawdę wyglądam jak obcięta od rondla :( czekoladowy brąz? nuda, nuda, nuda... chcesz błyszczeć? zrób sobie dredy :classic_cool:

zrob sobie krecone, wez pianke i wgniataj ja we wlosy az do wyschniecia a na koniec zel. co do koloru to moze kilka ciemniejszych refleksow jesli juz chcesz cos zmienic, po co odrazu farbowac cala glowe, mozesz zle sie poczuc. zacznij od pasemek, a pozniej stopniowo farbuj cala glowe. co do ciecia to moze pocieniuj je, ale z dlugosci max 2 cm. a co do makijazu to nie niszcz sobie cery fluidami czy pudrami, wystarczy troche rozu, pomadka lub blyszczyk i tusz.. ale gdybym miala taka urode jak ty to nie chcialabym nic zmieniac, bo po co ladna z ciebie dziewczyna.