Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochana2211

czy mozna zajsc w ciaze uzywajac prezerwatywy w dni plodne?

Polecane posty

Gość kochana2211

Mam pytanie. Uprawiałam wczoraj seks z chłopakiem. Użyliśmy prezerwatywy,ale przeczytałam w internecie że przez jakiś tam śluz też można zajść w ciąże. Akurat wczoraj mijał 8 dzień od kiedy dostałam okres. Czy to możliwe żebym była w ciąży? Kiedy są w końcu te dni płodne ? Błagam pomóżcie.

nie ma 100 % zabezpieczenia więc jak współzyjesze możesz zajść w ciaże oczywiście dobrze założona gumka zmniejsza ryzyko zajścia

no można w zasadzie mozna przez cały cykl zajsc bywaja przypadki że zajda w dzien po okresie wszytko możiwe a dobrze była gumka ?

Gość kochana2211
No to się teraz przestraszyłam na serio... jeśli one tam wytrzymają do owulacji i zajdę w ciąże? Ja już głupieje... niby wszystko ok z gumką i w ogóle a takie problemy. Swoja drogą gratuluję maleństwa:)

Gość kochana2211
Dzięki za pomoc;* trochę mi ulżyło...

Gość miiiiiii
ja w ten sposob mam dwuletniego synka.

Gość Myszka;)
A w jaki sposób jak juz? przecież nic sie nie dostalo do środka...:/

Gość Myszka;)
Noo w sumie spuścił sie w prezerwatywe, ale na szczęscie nic nie wyleciało, a osoba nademną pisze mi, że ma 2 letniego synka w ten sposob ale jak można zajśc jak nic nie wyleciało?? pomożcie bo jestem naprawde w niezręcznej sytuacji;(((

Gość egg
Ja mam pytanie. Robiłam to z moim facetem w dni płodne, a dokładnie kiedy miałam najbardziej płodne (wczoraj) on miał gumke, dla bezpieczeństwa użyliśmy tej najgrubszej, przed wytryskiem wyszedł ze mnie żeby nie kończyć w środku. Jest jakieś duże ryzyko żę zajde w ciąże czy takie jakbyśmy to robili w niepłodne ? Troche sie boje. A i jeszcze takie pytanie. Tabletki które bierze sie po stosunku w razie W dają coś ?

Gość ANIA Z ELKU
czy mozna zajsc w ciaze przez gumke

Mam pytanko. Kochałam się z chłopakiem i on miał załozoną prezerwatywę, zawsze po stosunku sprawdza czy wszystko jest wporządku czy nie pękła. No i tym razem było wszystko ok ale dziwne bo okres spóźnia mi się już tydzień. Zrobiłam test ciążowy i wyszedł mi wynik ujemny. Czyli brak ciąży ale dlaczego okresu dalej nie mam? Skoro z prezerwatywą było wszystko dobrze.

Gość anika asdfrty
nie jestes w ciazy. Moze poprostu przesunal ci sie okres, zdaza sie albo moze jakies problemy hormonalne. Idz do lekarza, powie ci co sie dzieje. Ale wg mnie w ciazy nie jestes.

Gość załamanapannas
Kurcze...niedobrze. Trafił mi się seks bez zobowiązań, akurat wtedy kiedy chyba nie powinnam się kochać. Czy mam się bać? Jedni, którzy na stałe używają gumek - twierdzą że wszystko będzie ok i mam się nie martwić. ale wiecie stres jest. Wiem, że źle zrobiłam. Do ginekologa zapiszę się jak będę mieć urlop, bo na razie terminy są masakryczne.

Gość gość
Ja 3 lata uzywalismy tylko gumekddd a jak chcialam zajsc w ciaze to udalo nam sie dopiero po 9 ms

Gość gość 4
Ja miałam okres 26 lutego a powinnam miec 28 marca a kochałam sie z chłopakiem 1 marca oczywiscie z prezerwatywą i nie wiem czy jestem w ciązy czy nie ...w sumie wszystko bylo w gumce ale nie wiem z jakiego powodu nie mam okresu. Pomużcie mi blagam !!

Gość gość 4
Brzuch mnie pobolewa czy to jakis znak

Gość gość 4
Dlaczego nie chce mi nikt doradzic ??

Gość gość
Z prezerwatywa szanse są naprawdę niemal zerowe

Gość gość
pytacie po zamiast przed ? hmm

Gość gość
Mam pytanie mojej kolezance przy stosunku nie pekla. Gumka byla ona w calosci czy.moze byc ona w ciazy

Gość gość
A skąd ty wiesz co pękło lub że nie pękło koleżance?? :D