Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka__ja__

czy w wiekui 26 lat opłaca sie isc na studia dzienne??

Polecane posty

Gość taka__ja__

mam meza i jestem bezrobotna skaczyłam tylko liceum czy dobrym pomyslem jest isc na studia?? mieszkam niedaleko uczelni moge poswiecic kilka godzin na szkołe(rownie dobrze bylabym w pracy wtedy) troche sie obawiam bo bede na roku z ludzmi w wieku 19 lat;/ dla mnie kosmos co myslicie?

Uwazam, ze w Polsce nie oplaca sie wogole isc na studia :-o

Gość taka__ja__
czemu?? po liceum nie sadze ze bede miala inne perspektywy niz sklep spozywczy;/ i lada za nim

Gość ktośtośtoś
je3śli masz ochotę i stać cię na to, to koniecznie idź na studia. Nie tylko dla zdobycia wykształcenia czy kwalifikacji zawodowych, ale dla własnego samopoczucia. Wszystko lepsze od siedzenia i gnuśnienia w domu. A że tam będą małolaty, nie przejmuj sie. ja pracuję z ludźmi 20 lat ode mnie młodszymi (niektórzy, oczywiście), a rozmawia mi sie z nimi dobrze i nie brakuje wspólnych tematów.

no jasne że idz!!! różnicą wieku nie przejmowałabym się, są i tacy co 40 lat mają i studiują, i co z tego? to nie ma znaczenia :)

Gość a co w tym strasznego
na zaocznych bedzie lepiej, uwierz mi, a jaki kierunek?

Gość ooooooooooooooooljeeeeeeeeeeee
Studiuję dziennie i jest u mnie na roku kobieta, która ma chyba 33 lata lub około. Dziecko odchowała, tzn ma teraz około 9 lat (dokładnie nie pamiętam) i może sobie studiować. Chodzi co prawda tylko na ćwiczenia, więc przypuszczam, że też pracuje (nie wiem tego, bo aż tak nie rozmawiamy dużo). Więc nie będzie tak źle. Idziesz na studia nie po znajomości, tylko po to, aby zdobyć wykształcenie. Uważam, że dzienne na państwowej uczelni to dobry pomysł, ponieważ masz edukacje za darmo, a ilość godzin, na które musisz chodzić, jest znikoma. Osobiście mam tylko 4 godziny ćwiczeń, na których muszę być :) Natomiast jeśli masz płacić za studia dzienne, to moim zdaniem lepiej zaoczne.