Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaha

Komputer pamięc ram

Polecane posty

Gość gaha

Pisze u mnie w kmputerze ze ma on pamięc ram 3 GB moze mi ktos powiedziec ile to MB ?

Gość gaha
up halo

Gość LoBoToMiA
3072

Gość gaha
dziękuje a o co chodziz tą pamięcią ram .... ja si enei znam na komputerach ... sprzedałam kmputer a facet wciska mi ze ten komputer ma 38 pamięci ram moze mi ktos wytłumaczyc ?

Gość gaha
bo u mnie jest napisane w panelu sterowania ze pamięc ram ma 3 Gb ... czyli wychodzi na to ze niby on ma 38 Gb xD

Gość LoBoToMiA
38Gb to moze miec dysk twardy ;) tyle pamieci nie da sie zamontowac w domowym komputerze, chyba ze masz tam serwer wielkosci szafki na buty ;)

Gość gaha
no właśnie ... sprzedałam laptopa za 500 zł nie jest najnowszy ale chodzi i jest ok... przynajmniej jak go sprzedawałam wydawało mi sie ze 500 to bd rozsadna cena ... a faet poweidział ze nei jest wart tyle tylko 300 albo 200 zł bo ma 38 ram xD

Gość gaha
ja sie nei znam na komputerach a ten chłop jeszcze bardziej bo nigdy nie miał ... poprzekrecał cos pewnie

Gość LoBoToMiA
Nie moze miec 38 ram , nie dzialal by na nim win98 o XP nawet nie wspominam :) ten facet zna sie tak samo jak i ty ;) Chyba ze byl tam win95, to zwracam honor :D

Gość gaha
XP jest ... a co to znaczy te 38 ram u mnie pisze ze pamiec ram to 3 GB :P

Gość gaha
ja przepraszam wiem ze jestem ciemna strasznie :P ale nei chce zeby mnie facet oszukał i zeby pieniazde straciła ... ;/

Gość kiok
ile lat ma laptop? 3gb to dosyc duzo jak na stary laptop...

Gość gaha
no temu facetowi tez nagadał ktos ;p kto sie nie zna i teraz masz ci babo placek ;d

Gość LoBoToMiA
Nie wiadomo o co facetowi chodzi, ale dobrze cos pokrecił. 3GB to 3072MB i tyle, nic wiecej to nie znaczy ;) Nie ma takiej mozliwosci zeby bylo 38MB ram ;) Ilość pamieci moze byc wielokrotnościa cyfry "16" , widzisz, nie da sie wcisnac 38 ni cholery ;)

Gość gaha
aha dobrze :) dziękuję a moze rzeczywiscie za duzo chce za ten komputer ... ale ile moge wziac za 3 letniego laptopa ? w dobrym stanie z kamera i itp

Gość gaha
ale cholera szkoda mi wziac za taki komputer 200 zł ;/ czy 300 zł ;/ jak płaciłam za niego 3200 ...

Gość LoBoToMiA
Niech sciagnie program everest home edition i wejdzie w zakladke komputer > podsumowanie ;) I wszystko jasne :P

Gość kiok
sprzedajesz laptopa i nie znasz jego parametrow? Przeciez cena wlasnie od nich zalezy...

Gość to jakiś głupi trep
powiedz mu że sam xp jest wart 300 zł (oem bo pudełkowe jeszcze więcej) i niech nie marudzi a jak nie ma kasy to niech sobie kupi kalkulatro...najgorzej zadawać sie z biedakami

Gość informatyk szpecjalista
LoBoToMiA: Nie gadaj głupot. 1. W żadnym znanym mi systemie nie ma cyfry "16". 2. Ilość pamięci RAM nie musi być wielokrotnością 16 MB. Nie wiem skąd to wytrzasnęłaś.

Gość gaha
tak nie znam .... sasiad sam chcial go kupic ... bo kupiłam nowy a ten lezał w domu .... i sie kurzył no to poweidziałam ze jak chce to moge mu sprzedac ... a komputer jest zadbany nei miałam z nim zadnych problemów .... tyko poszedł w odstawde jak kupiłam nowy

Gość LoBoToMiA
Zdecydowanie za malo za taki komputer, taki stary to on nie jest skoro ma wbudowanego webcama, koles chce z ciebie zrobic blondynke i jednym slowem zrobic w chuja, za taki komputer 500zl to w cale nie duzo.

Gość LoBoToMiA
2. Ilość pamięci RAM nie musi być wielokrotnością 16 MB. Nie wiem skąd to wytrzasnęłaś. Nie musi, idz i kup cos co nie jest wielokrotnoscia 16 ;) Nie ma ? No co za niefart :P

Gość gaha
chodzi o to ze on sam sie nei zna .... chciałam wziac wiecej za ten komputer ale noo tyle wziełam w sumie nie ja tylko mama .... i pieniądze miały byc oddane do grudnia ;] a jest juz luty ;] i tak co miesiac sa przekłądane .... juz ile razy oddawac go chcieli ale poeiedziałam ze nie chce go ... widziałam w jakimjest stanie ... pooblewany ;/ odlamana ta listewka przy monitorze ...

Gość gaha
a własnie wykupili internet ;d podpisali umowe :Dpójde zabiore komputer a bd płacic xD haha

Gość LoBoToMiA
Komputera nie oplaca sie sprzedawac, dzisiaj kupisz za 4000 , jutro jest warty 2999 a za rok musisz sprzedac po cenie zlomu ;) bo w sklepie za 4000 stoi juz 5 razy lepszy ;)

Gość no to sama widzisz
z menelami sie zadałaś, pewnie już tam wybebeszyli co lepsze części i ci chca zwracać, pieniądze sie kasuje od razu!

Gość informatyk szpecjalista
LoBoToMiA: Ja przez długie lata pracowałem na komputerze, który miał 4 MB RAM, a następnie przeszedłem na 20 MB RAM. Powtarzam, nie gadaj głupot.

Gość gaha
o jeny to moja sprawa z kim sie zadaje ... to nei sa jacys moi przyjeciele tylko sąsiedzi ... po co mi 2 komputery ? zeby jeden stał i sie kurzył to lepiej zeby ktos pouzywał chyba tak ... myslałam ze zapłacą odrazu noo ... nie zapłacili trudno ... ja im tego komputera nie podaruje ...

Gość moim zdaniem..
oni nie mają kasy, po prostu nie mają pieniędzy i stąd takie piperzenie, nie wyciągniesz od nich tych pieniędzy