Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaloli

4-miesieczne niemowle płaczliwe i nie chce jeść!

Polecane posty

Gość mamaloli

Moja 4 miesieczna corka od około 2 dni jest "zmierzła" raczej nic ja nie boli bo wiem jak placze z bolu a zrobila sie placzliwa tzn nigdzie jej nie moge polozyc czy zostawic na chwile samej bo odrazu placze, jak ja wezme na rece to od razu sie uspokoja , choc zdarza sie ze i na rekach poprostu marudzi, choc wczesniej tak nie robila. Dodatkowo dotychczas ssala piers okolo 8 min a teraz max 3 . I pomimo tego ze dalej ja przystawiam nie chce juz jesc zaczyna sie zloscic i plakac. Jada w tych samych odstepach czasu. Nie goraczkuje. Pojde z nia w poniedzialek do lekarza , ale wydaje mi sie ze na pogotowie to raczej nie ma po co chyba ze zagoraczkuje. Ale czy ktos moze wie czego to moga byc objawy??

Gość matka Fifi
hej a może ząbki idą??

Gość porada123
a masz wystarczającą ilośc pokarmu? może niedojada?

Gość ej powiedz
zmierzla? coz za okreslenie...

Gość mamaloli
no tak sie u nas mowi :P pokarmu mam dosc, wiem bo jak chce odciagnac po tym jak zje malo to jeszcze leci i to sporo, tez zastanawiam sie nad zabkami , ale nic nie widac , czy moze byc tak ze pomimo ze dziaselka nie sa zabielone dziecko zabkuje??

zmierzla-normalne okreslenie na slasku:) niemowlaeta maja takie okresy wzmozonej placzliwosci ,niepokoju moj z aniolka co jakis czas zmienia sie w "diablatko" teraz ma 8 m-cy i od trzech dni wstaje w nocy co godz i nie chce juz sapc

Gość mamaloli
rzeczywiscie mozliwe ze to skok , zobaczymy do poniedziałku czy sie nie pogorszy

Gość matka Fifi
ja to jest normalne okreslenie, zmierzła:) ząbków wcale nie musi być widać. Ale oglądej co jakiś czas dziąsła swojego bajtla:)

Gość hahahahahahahhahhahhh
i pomarz zmierzlemu bajtlowi dziasla masciom na zabkowanie nie zaszkodzi a moze przyniesc ulge:)

Gość matka Fifi
ja richtich:)

Gość mamaloli
widza ze wiecej nas tukej :P chcialam jeszcze dodac ze w nocy w pol snie jada normalnie tzn tak samo dlugo jak wczesniej, jak M wroci z pracy pojde do apteki kupic jej jakis ze l na zabki , nie zaszkodzi a moze pomoże

Gość mamamalejwandy
wiem ze 4 lata pozniej, ale moja corka teraz wlasnie przechodzi to samo, nie chce jesc, zaczyna plakac jak tylko zobaczy cycek, ryczy jak ja odloze chocby na sekunde, w ogole nie chce spac w dzien, a wyglada jakby zaraz miala zemdlec ze zmeczenia, jak juz usypia to tylko na rekach ale tez marudzi, w nocy spi normalnie i chyba uzupelnia to czego nei zjadla w dzien bo budzi sie co 2,5 godziny na zer, a jeszcze kilka dni temu przesypiala 5 godzin bez problemu Wiec droga mamooli jesli jeszcze tu zagladasz daj znac co powiedzial lekarz i czy malej Oli to przeszlo. A i jeszcze jedno dziwne 'cos', zbieglo sie to cale marudzenie w czasie z gaworzeniem, permanentnym gaworzeniem, wczesniej cos tam poburkiwala przy puszczaniu baniek a teraz jak tylko nie placze to gada i gada i gada. Moze to faktycznie skok rozwojowy?